Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@21:45:00 GMT

۲۳ هزار بافنده فرش رسمی در لرستان وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۵۳۳۶۹

۲۳ هزار بافنده فرش رسمی در لرستان وجود دارد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۳هزار بافنده فرش رسمی در استان وجود دارد، گفت: ظرفیت فرش لرستان به‌گونه‌ای است که می‌تواند اقتصاد استان را متحول کند. ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدرضا صفی‌خانی  در مراسم رونمایی از پنج نقشه فرش لری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: ظرفیت فرش لرستان به‌گونه‌ای است که علاوه‌بر جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی، می‌تواند اقتصاد لرستان را نیز متحول کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر 23 هزار بافنده رسمی مهارت‌دیده و آموزش‌دیده در استان لرستان داریم که 4 هزار و 500 نفرشان بیمه تأمین اجتماعی هستند و انتظار دارند که سطح بیمه تأمین اجتماعی بالا رود.

3000 بافنده فرش دستبافت در مازندران شناسایی شد13 هزار بافنده فرش در لرستان ساماندهی شدفعالیت 55 هزار بافنده فرش در استان اردبیل+فیلم

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: فرش لری که زائیده هنر مادران ماست و تلاشی بوده که سال‌ها در اعصار مختلف، نسل‌به‌نسل منتقل شده و به یادگار گذاشته شده‌است تا امروز مغفول مانده‌بود و نه تنها مورد توجه جدی قرار نگرفته بود بلکه فرش لری اصلاً در هیچ کجا حتی در استان‌های همسایه هم شناخته شده‌نبود و حتی بعضی‌ها نقوش لری را هم به‌نام خودشان ثبت کرده‌بودند که این اجحافی در حق ما بود.

وی بیان کرد: امید است که فرش ما سفیر آداب و رسوم مردم این استان باشد، مردمی که در سال‌های گذشته به‌عنوان یکی از ریشه‌دارترین اقوام کشور زندگی می‌‌کردند.

صفی‌خانی فرش لرستان را تجلی احساس و عقلانیت مادران این دیار دانست و خاطرنشان کرد: مادران ما احساسات درونی خود را در قالب فرش‌بافی به نمایش می‌گذاشتند و بافته آن‌ها نماد فرهنگ و قومیت و جلوه‌گر زیبایی‌ها و طبیعت بوده است.

انتهای پیام/ن

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه
  • ادای احترام زیبای ختافه به مادران بازیکنان (عکس)
  • قدردانی بسیار خاص و متفاوت از مادران در لالیگا اسپانیا | روز مادر در استادیوم | ویدئو
  • به مناسبت روز مادر در اسپانیا؛ بازیکنان ختافه همراه مادران‌شان وارد زمین شدند / فیلم
  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم