Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@00:15:37 GMT

هفت اختراع در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۵۵۲۳۴

هفت اختراع در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان ثبت شد

محمدجواد آروین روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت های دانش بنیان استان کرمان نیز تاکنون موفق به ثبت 39 اختراع شده و 47 محصول از سوی این واحدها تجاری سازی شده و به تولید انبوه رسیده است.
وی تصریح کرد: انعقاد 43 تفاهم نامه با مراکز صنعتی استان، ایجاد کلینیک صنعت و معدن در محل سازمان صنعت و معدن و برگزاری کارگاه های مورد نیاز واحدهای صنعتی با حضور استادان دانشگاه از مهم ترین اقدامات دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان بشمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان اظهار داشت: ایجاد مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) استان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، از فعالیت های دیگری است که انجام شده است.
وی با اشاره به استقرار مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه ای (آپا) استان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی افزود: این مرکز به ارائه خدمات به دستگاه های دولتی و غیردولتی می پردازد و مدیریت یکپارچه و ایجاد هماهنگی در واکنش به تهدیدات امنیتی در فضای سایبری و مدیریت زمان و منابع در مقابله موثر با تهدیدات امنیتی در حوزه سرویس ها و شبکه ها، از اهداف اصلی راه اندازی این مرکز است.
آروین گفت: همچنین در حال حاضر با اخذ دفتر منطقه ای مالکیت فکری، صدور مجوز اختراع در استان های جنوب شرق کشور، توسط پارک علم و فناوری استان کرمان، انجام می شود و با تاسیس مرکز مبادلات بین المللی فناوری و تجاری، سه جشنواره تجاری سازی در شهرهای کرمان، دبی و کیش برگزار شده است.
وی با اشاره به سرمایه انسانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفت کرمان تصریح کرد: دارا بودن 44 رشته و گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، پنج دانشکده، پنج پژوهشکده و فعالیت 34 آزمایشگاه، 34 شرکت دانش بنیان، 43 شرکت در مرحله پارک، 80 شرکت در مرحله پیش رشد، 59 شرکت در مرحله رشد، 8 مرکز رشد وابسته به پارک و 12 شرکت در مرحله توسعه فناوری مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمان، توان ذاتی این مجموعه را نمایان می کند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته کرمان گفت: کتابخانه دانشگاه با بیش از 17 هزار جلد کتاب لاتین جدید، منبع مهمی برای پژوهشگران است و مرکز همایش های دانشگاه نیز با داشتن سال های 800 و 300 نفره و با امکانات متنوع و سالن های جانبی به عنوان قطب برگزاری کنفرانس های ملی و بین المللی در استان عمل می کند.
وی تاکید کرد: طی هشت سال گذشته، در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به ازای هر عضو هیات علمی 8.2 دهم مقاله تولید شده که در این زمینه از برنامه ششم توسعه جلوتر هستیم.
آروین ادامه داد: مجموعه این اقدامات منجر به کسب رتبه نهم در بین دانشگاه های صنعتی کشور توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و با در نظر گرفتن شاخص ها و معیارهای رتبه بندی در قالب پنج معیار پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، امکانات و فعالیت های اجتماعی و اقتصادی شده است.
وی بیان کرد: همچنین بر مبنای گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، به عنوان بهره ور ترین دانشگاه صنعتی کشور معرفی شد.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته کرمان تاکید کرد: توانمندسازی فنی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری با همکاری صنایع استان و ایجاد ظرفیت استفاده از فرصت های مطالعاتی صنعتی کوتاه مدت و بلندمدت برای اعضای هیات علمی در صنایع کشور به منظور آشنایی با مشکلات صنایع و فرایندهای صنعتی از برنامه های پیش روی دانشگاه بشمار می رود.
وی بیان کرد: اختصاص اعتبارات پژوهشی از محل بودجه های مصوب سالانه توسط دولت و از محل 2درصد تولید ناخالص ملی و همچنین الزام صنایع در جهت وارد نمودن دانش فنی به همراه تکنولوژی مورد نیاز از انتظارات این دانشگاه است.
آروین تصریح کرد: حمایت های مالیاتی و ارائه تسهیلات بانکی از محصولات شرکت های دانش بنیان، نظارت جدی بر واردات کالاهایی که توان تولید آنها را شرکت های دانش بنیان دارند و ایجاد تسهیلات صادراتی برای محصولات شرکت ها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به پیشرفت های علمی استان کرمان در 40 سال گذشته تصریح کرد: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی استان ها و شهرهای بزرگ کشور دانشگاههای جدیدی تاسیس شد که در مجموع تعداد دانشگاه های دولتی بیش از 120 دانشگاه است که به این آمار باید دانشگاه های غیر دولتی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را نیز بیافزایم.
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در کیلومتر 28 بزرگراه هفت باغ علوی و در جوار شهر ماهان قرار دارد و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجوی روزانه و شبانه می پذیرد.
3029/7437
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 تحصیلات تکمیلی جهان اسلام سازمان صنعت و معدن سرمایه فناوری اطلاعات و ارتباطات جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند

«در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیلکرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود»؛ خبری که بخصوص در زمان کنکور امسال بسیار در محافل پیچید و هر کسی از ظن خود درباره آن اظهار نظر کرد، برخی از رشد فرهنگ در جامعه خبر دادند و برخی هشدار نامتوازن شدن آموزش عالی و نامتناسب بودن ازدواج های آینده را مطرح کردند.

از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند و وزیر علوم علت را در این می داند که آقایان برخلاف خانم‌ها مکلف هستند که دو سال خدمت سربازی هم بگذرانند اما خانم‌ها این وظیفه را ندارند بنابراین تعداد دفعاتی که می توانند در آزمون شرکت کنند بیشتر است.

زلفی گل مسأله اشتغال را هم به عنوان یکی از دلایل پیشتازی خانم ها در کنکور مطرح می کند که البته بیشتر کارشناسان هم بر همین عقیده اند؛ همانطور که سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهم تر بودن بحث اشتغال برای آقایان را مطرح کرده و عدم رغبت آقایان به شرکت در کنکور را در توسعه فرهنگ مهارت محوری و اشتغال محوری می داند.

جدا از اینکه علت بیشتر بودن خانم ها در آزمون سراسری چه بوده است برخی کارشناسان به عوارض این موضوع می پردازند، همانطور که مهدی گلشنی استاد دانشگاه نیز این مسأله را سبب ایجاد تبعات اجتماعی در آینده می داند و عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز می گوید که با این آمار در چند سال آینده میان خانم ها و آقایان اختلاف سطح تحصیلات خواهیم داشت و در این صورت ازدواج ها به مشکل می خورد و نظام خانواده نیز آسیب می بیند.

نسیم یزدانی مشاور خانواده علاوه بر اینکه بر امتیازات تحصیلات خانم ها در جامعه تأکید دارد و این موضوع را سبب رشد جامعه می داند، عوارض آن را بخصوص برای بنیان خانواده هم مطرح می کند.

یزدانی معتقد است: هرچه خانم ها به عنوان مادران جامعه فرهیخته تر و تحصیلکرده تر باشند می توانیم امیدوار باشیم که رشد فرهنگی در جامعه اتفاق می افتد اما به هر حال ما در مسأله ازدواج به حفظ کفویت توجه داریم یعنی اگر این رشد علمی همزمان برای آقایان هم رخ ندهد اختلاف نظر ایجاد می کند، از طرفی مشاغل بهتر و درآمد بیشتر برای فرد تحصیلکرده تر است.

وی سه راهکار را برای جلوگیری از عدم توازن در آموزش عالی و همچنین خانواده های آینده مطرح می کند و می گوید: ایجاد شرایطی برای تحصیل در کنار اشتغال برای آقایان، مهارت آموزی به آقایان به جای مدرک گرایی و فرهنگ سازی می تواند راهکار حل مشکلات ناشی از توازن تحصیلات زن و مرد در جامعه باشد.

یزدانی اعتقاد دارد: لازم نیست همه به دانشگاه بروند اما همه باید مهارت های ارتباطی را آموزش ببینند که اگر آقایی دارای تحصیلات پایین تری از همسرش است توانایی کافی در هم صحبتی و درک همسر داشته باشد.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم بر این عقیده است که حتما باید شورای خانواده و زنان شورا بررسی کند که آیا پیشتازی بانوان در رشته‌های مختلف در کل به نفع نظام خانواده و نظام‌های اجتماعی کشور است یا اینکه باید تعدیل و عدالت آموزشی باشد که گرفتار افراط و تفریط نشویم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده