Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی در بیان راهبردهای دیگر آمریکا از فشارهای اقتصادی و مسئله خروج از برجام ابراز کرد: ناامن‌کردن کشور براثر مشکلات اقتصادی و معیشتی راهبرد دیگر آمریکا از اعمال تحریم‌های اقتصادی است. ناطقان: علی لاریجانی ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان قم اظهار داشت: در شرایط کنونی باید درک درستی از راهبرد آمریکا در قبال ایران و راهبرد  کشور در برابر غرب و آمریکا بین مردم ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هدف آمریکا در خروج از برجام تحمیل یک فشار اقتصادی بی‌سابقه به ایران است تا از این طریق مسیر رو به‌ پیشرفت و توسعه کشور را بگیرد، آمریکا به‌درستی از نبوغ ویژه‌ ایرانیان و همچنین منابع عظیم موجود در کشور آگاهی دارد. با برجام بار بزرگی از فشار اقتصادی سال‌های قبل از ایران برداشته شد اما با خروج آمریکا از این پیمان بار بخشی از فشارهای سابق برگشته است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا صرفاً با این هدف از برجام خارج شد تا از این طریق از حرکت رو به توسعه و ترقی ایران جلوگیری کند. سیاست و هدف کنونی آمریکا از برگزاری کنفرانس‌های مستمر ضدایرانی در مناطق مختلف جهان، تأثیرگذاری در رفتار بین‌المللی ایران و عدم موفقیت کشور در یارگیری‌های بین‌المللی است. دست کشیدن ایران از حمایت جبهه مقاومت اسلامی بر اثر تحریم و فشارهای اقتصادی از راهبردهای دیگر آمریکا در خروج از مسئله برجام و فشارهای اقتصادی است.
لاریجانی با اشاره به تئوری معامله بزرگ قرن تأکید کرد: تئوری معامله بزرگ قرن زمانی عملیاتی و روابط کشورهای اسلامی با اسرائیل عادی‌سازی می‌شود که محور مقاومت اسلامی تضعیف شود و یا از بین برود، آمریکا می‌خواهد با اعمال فشارهای اقتصادی ایران حمایت خود را از جبهه مقاومت اسلامی قطع کند.
وی در بیان راهبردهای دیگر آمریکا از فشارهای اقتصادی و مسئله خروج از برجام ابراز کرد: ناامن‌کردن کشور براثر مشکلات اقتصادی و معیشتی راهبرد دیگر آمریکا از اعمال تحریم‌های اقتصادی است، آمریکا با افزایش تحریم و فشار اقتصادی می‌خواهد انگیزه‌های ایذایی امنیتی در ایران به‌وجود بیاورد، اعزام تروریست‌های تکفیری به کشورهای شرقی ایران از نمونه‌های بارز این راهبرد فعال آمریکا است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ایجاد حس یأس و ناامیدی را راهبرد مهم و دیگر آمریکا از فشارهای اقتصادی دانست و اضافه کرد: ایجاد حس یأس و ناامیدی و ترسیم آینده‌ای نامشخص از وضعیت کشور از دیگر اهداف فشار اقتصادی آمریکا و خروج آن‌ها از برجام است، ایجاد روحیه یأس و انقباض روحی در یک ملت امکان توسعه و ترقی آن مملکت را از بین می‌برد.
رئیس مجلس شورای اسلامی اهداف آمریکا از فشارهای اقتصادی و تسلیم ایران در برابر خواسته‌های آن‌ها را کوتاه‌مدت قلمداد کرد و ادامه داد: یکی از ویژگی‌های توطئه‌های اخیر آمریکا این است که آن‌ها برای رسیدن به اهداف خود عجله عجیبی دارند چراکه آن‌ها می‌دانند اگر مدت راهبرد و زمان‌بندی پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته طولانی شود اثرگذاری خود را از دست‌داده و به شکست منتهی می‌شود، بنابراین زمان راهبرد را کوتاه می‌گیرند.
لاریجانی وجه مثبت تحریم‌های اقتصادی را موردتوجه قرار داد و تأکید کرد: تحریم‌های آمریکا می‌تواند فرصتی برای علاج نقاط ضعف در بخش اقتصاد و تولیدی کشور باشد. حقیقت این است که کشور در حوزه مباحث اقتصادی مشکل دارد، در تمام زنجیره‌های تولید کشور وابستگی به خارج وجود دارد، در برخی از زنجیره‌ها تا 70 درصد تکنولوژی بومی است اما صددرصد مستقل نیست.
رئیس قوه مقننه با اشاره به پیشرفت‌های بخش دفاعی کشور عنوان کرد: پیشرفت‌های این بخش می‌تواند به الگویی برای سایر بخش‌ها به‌ویژه بخش‌های اقتصادی و تولیدی تبدیل شود، از ظرفیت تحریم‌های اقتصادی می‌توان برای استقلال اقتصادی کشور استفاده کرد. تأمین نیازهای اساسی مردم راهبرد مسئولان در برابر راهبرد اقتصادی آمریکا باشد. روش‌های غلط اقتصادی در تأمین نیازهای اساسی مردم اصلاح و تغییر کند.
وی ادامه داد: وقتی مشکل آب در کشور وجود دارد باید به‌سراغ توسعه آبیاری تحت‌فشار و آبخیزداری‌های متناسب رفت، از محل صندوق توسعه ملی اعتبارات ویژه‌ای برای این بخش در بودجه سال 98 در نظر گرفته شده است، کشت گلخانه‌ای در استان قم توسعه پیدا کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: بخش فنی حرفه‌ای در قم موردحمایت قرار بگیرد، نیاز امروز کشور به افراد متخصص و ماهر در بخش‌های مختلف است، برای سرمایه‌گذاری در اشتغال خرد از محل صندوق توسعه ملی بودجه قابل‌توجهی به‌ویژه در سطح روستاهای کشور در نظر گرفته‌ شده است. سال گذشته 2هزار میلیارد ریال برای ایجاد به کمیته امداد کمک شد اما امسال این رقم به 5هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
لاریجانی ادامه داد: تسهیل در مسیر سرمایه‌گذاری و ایجاد پنجره واحد سرمایه‌گذاری عملیاتی شود، استان قم می‌تواند در این زمینه نمونه و الگویی در کشور شود، زمینه ماندگاری زائران در قم با سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها ممکن می‌شود. تشکیل شورای معادن در سطح  استان‌ها و تفویض اختیارات لازم به این بخش می‌تواند زمینه‌های اشتغال و توسعه اقتصادی استان‌های کشور را فراهم کند.
وی اضافه کرد: توسعه دولت الکترونیک برای کاهش فساد و رانت اداری ضروری است، زیرساخت‌هایی در این زمینه ایجاد شده اما هنوز ارتباط و تعامل درستی بین سامانه‌های دولت الکترونیک برای استفاده عموم مردم ایجاد نشده است، قم می‌تواند در این زمینه شهری نمونه در سطح کشور باشد، دولت الکترونیک در مسئله شفافیت اداری امری اجتناب‌ناپذیر است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با هشدار به مسئولان کشور در شکل و نحوه موضع‌گیری در شرایط حساس کنونی خاطرنشان کرد: مشاجرات و اختلافات سیاسی، فرهنگی و حزبی نباید به‌بهای سوءاستفاده دشمنان تمام شود، فلش مسئولان در موضع‌گیری باید به‌سمت آمریکا باشد، وفاق داخلی و وحدت درونی اولویت تمام مسئولان و گروه‌های داخلی باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: علی‌رغم تمام تلاش‌های آمریکا و خروج آمریکا از برجام صحنه اتفاقات بین‌المللی به‌نفع آن‌ها نیست. هدف آمریکا در شرایط فعلی عصبانیت ایران است، کنفرانس لهستان از نمونه‌های اقدامات بارز آمریکا برای ایجاد عصبانیت و عملیات روانی علیه ایران است. شکست آمریکا در این کنفرانس مشخص‌ شده و احتمالاً در آینده در فکر برگزاری کنفرانس دیگری خواهند بود.
لاریجانی گفت: در مسئله برجام امروز کشورهای بزرگ حمایتی از آمریکا نمی‌کنند اما به‌دلیل برخی منافع اقتصادی با آمریکا در برخی امور همراهی می‌کنند، آمریکا از سیطره اقتصادی خود برای ایجاد هراس در دل شرکت‌های بزرگ استفاده می‌کند، توطئه‌های آمریکا چالش‌هایی نیز برای تنگناهای اقتصادی کشور به‌وجود آورده است.
وی عنوان کرد: نقاط قوت دفاعی کشور تقویت می‌شود امسال از محل صندوق توسعه ملی برای تقویت این بخش بودجه ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. قدرت امنیتی و دفاعی ایران برای مقابله با ماجراجویی آمریکا کافی و به حد نیاز است. از ظرفیت صادراتی کشور در سطح کشورهای منطقه استفاده مناسب‌تری شود.
نماینده مردم قم با اشاره به بخشی از مشکلات و نارسایی شهر قم اضافه کرد: حجم وسیع بافت‌های فرسوده قم بهبود پیدا کند، رونق ساخت‌وساز بسیاری از بخش‌های کشور را از حالت رکود خارج می‌کند، در چهار ماه آینده برخی اصلاح ساختارها در کشور اجرایی می‌شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باوجود مشکلات زیرساختی برخی از مؤلفه‌های قانون هوای پاک قابل‌ اجرا است و قرار نیست این قانون فراموش‌شده یا تعطیل شود. گازسوز کردن حمل‌ونقل عمومی 25 درصد از نیازهای کشور به مسئله انرژی را حل کرده و خدمات‌رسانی به مردم را نیز بهبود می‌بخشد.
وی تأکید کرد: اگر در مورد پروژه‌های نیمه‌تمام قطار تهران ــ قم ــ اصفهان، مترو و مونوریل در سطح استان ارزیابی‌های درستی شود می‌توان از ظرفیت‌های ملی برای اتمام و تکمیل آن‌ها استفاده کرد.
منبع: تسنیم برچسب ها: علی لاریجانی ، تحریم های اقتصادی ، آمریکا ، قم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علی لاریجانی تحریم های اقتصادی آمریکا قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به جایگاه رفیع شغل معلمی گفت: اهمیت کار معلمی به اندازه‌ای است که اگر بخواهیم آینده جامعه بشری را ببینیم، باید به تلاش امروز معلمان و اساتید نگاه کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت _ در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم، در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت پاسداشت مقام معلم، اظهار کرد: کار معلمی قابل ارزش‌گذاری نبوده و حق معلم‌ها به هیچ عنوان قابل ادا کردن نیست.

وی افزود: پرداختی به معلم‌ها نه ادای حق معلمی، بلکه تنها جبران بخش کوچکی از زحمات معلم‌ها برای گذران زندگی است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به جایگاه رفیع شغل معلمی، گفت: اهمیت کار معلمی به اندازه‌ای است که اگر بخواهیم آینده جامعه بشری را ببینیم، باید به تلاش امروز معلمان و اساتید نگاه کنیم.

وی گفت: تک تک شاگردان یک معلم یا استاد امانت‌هایی هستند که به او سپرده شده‌اند و هر چه معلم برای شاگردانش بیشتر دل بسوزاند و با آمادگی بیشتری در کلاس‌های درس حاضر شود، تأثیر او در تعلیم و تربیت شاگردانش بیشتر خواهد بود، اگر هم معلمی نسبت به مسئولیت خود بی‌توجه باشد به همان اندازه شاگردانش دچار خسران خواهند شد.

غفوری با اشاره به تأثیرگذاری بالای معلمین بر شاگردانش گفت: هنر معلم این است که شاگردانش را ضمن آشنا کردن با کتاب خدا و علوم الهی، با عقلانیت، تفکر و تعقل بار بیاورد تا انسان‌هایی تربیت کند که منشأ تولید علم و فکر شوند و در آینده هم بتوانند نسل بعد را به خوبی تربیت کنند.

وی تاکید کرد: اگر نسلی افتخارآفرین و منشأ تحول و پیشرفت می‌شود، باید موفقیت آن‌ها را در وجود اساتید و معلم‌های نسل قبل جست‌وجو کرد.

امام جمعه کرمانشاه ادامه داد: دانش‌آموزان امروز در حالی در آینده نزدیک عهده‌دار اداره امور کشور خواهند شد که همه داشته‌های خود را از اساتید و معلم‌های خود آموخته‌اند.

وی سپس اشاره‌ای هم به رخدادهای این روزهای دانشگاه‌های آمریکا داشت و گفت: اخیراً یکی از تحلیل‌گران غربی گفته بود ما قبلاً فکر می‌کردیم امام خمینی (ره) تنها دانشگاه‌های ایران را متحول کرده، اما گویی ایشان یک مأموریت دنباله‌دار داشته و هنوز در حال احیای دانشگاه‌های دنیا است که ظاهراً این مأموریت امروز به سمت دانشگاه‌های آمریکا رفته است.

غفوری ادامه داد: یکی دیگر از مشاوران امنیتی سابق آمریکا در یک برنامه زنده تلویزیونی ادعا کرده ایران در خیزش این روزهای دانشگاه‌های آمریکا دست دارد، غافل از اینکه آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا می‌گذرد ریشه در موج گرایش جهانیان به اسلام دارد.

وی سپس اشاره‌ای هم به مشکلات اقتصادی کشور داشت و گفت: دولت سیزدهم در حالی کشور را تحویل گرفت که بدهی فراوانی از دولت قبل به جا مانده بوده و شرایط کشور به لحاظ اقتصادی به‌گونه‌ای بود که تحلیلگران اقتصادی ادامه کار دولت را بدون چاپ پول شدنی نمی‌دانستند، اما با وجود همه مشکلات اقتصادی این دولت حتی در ماه اول هم به سمت چاپ پول نرفت.

امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: امروز در حالی شاهد رشد اقتصادی چهار درصدی یا به ادعای برخی کارشناسان اقتصادی شش درصدی در کشور هستیم که رشد اقتصادی کشور در ۱۰ سال گذشته متوقف بود.

وی افزود: شرایط اقتصادی کشور رو به بهبود است و به یاری خداوند در آینده دولت می‌تواند خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.

کد خبر 748929

دیگر خبرها

  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • دانش آموزان نقش مهمی در رفع مشکلات کشور دارند
  • چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است