Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش نسبت به حذف ناقص کنکور هشدار داد و از سازمان سنجش درخواست تجدید نظر کرد، رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور نیز به این صحبت های حجت الاسلام ذوعلم واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی از سال 92 حذف تدریجی کنکور آغاز شد. در این مصوبه تاکید شده است که ظرف پنج سال آینده ۸۵ درصد پذیرش دانشجو از طریق بررسی سوابق تحصیلی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امسال سازمان سنجش و آموزش کشور ثبت نام پذیرش دانشجو بر اساس سوابق  تحصیلی را به صورت جدی دنبال می کند این پذیرش سال گذشته هم وجود داشت اما امسال پررنگ تر شده است.

 

ثبت نام پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی از 20 اسفندماه سال 1397 آغاز می شود و تا شهریور ماه 1398 نیز ادامه داد. 85 درصد به رشته ها بدون آزمون و  ۱۵ درصد ظرفیت همه زیرنظام‌های آموزشی متعلق به رشته‌های با آزمون است. از سال های گذشته برگزاری کنکور محل مناقشه میان سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش است. هر کدام دلایلی داشتند تا همدیگر را مقصر و مانع حذف کنکور بدانند.

 

سازمان سنجش در حذف تدریجی کنکور تجدید نظر کند

در حال حاضر که 85 درصد رشته ها بدون آزمون دانشجو پذیرش می کنند. حجت الاسلام والمسلمین «علی ذوعلم»  معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که در روز 16 آذر ماه 1397 در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد در جمع خبرنگاران نسبت به این موضوع انتقاد کرد و گفت: متأسفانه قانونی که برای حذف کنکور بوده، اجرایی نشده است. خطری امروز تحت عنوان حذف تدریجی کنکور وجود دارد و ما نسبت به حذف ناقص کنکور نگرانیم. در زمینه این خطر باید به جامعه هشدار داد و دوستان ما در سازمان سنجش قطعا باید در این مورد تجدید نظر کنند و اگر بنای آن ها بر این است که چند دانشگاه به عنوان دانشگاه برتر باشند و کنکور را برگزار کنند، یک خطر و آسیب است.

 

معاون پژوهشی وزارت آموزش وپرورش گفت: برخی دانش‌آموزان بدون کنکور وارد بعضی دانشگاه‌ها شوند، همان تلاش حداقلی را خواهد گرفت. برخی دانشگاه‌ها به عنوان دانشگاه بدون کنکور شناخته شوند، برای همان دانشگاه‌ها خطر است و یک نوع عنوان دانشگاه درجه دوم به آنها زده می شود.

 

وی ادامه داد: یک کار پژوهشی همکاران ما در این زمینه شروع کردند و نتایج اولیه آن به دست آمد، ما دچار آسیب‌های روانشناختی اجتماعی و سرخوردگی‌های فرهنگی می شویم.  از سوی دیگر باز هم یک عده زیادی از دانش‌آموزان که برای خود شانسی را در دانشگاه های برتر می‌دانند باز پشت کنکور می مانند. اگر امروز این ادعا را داریم که همه دانش‌آموزان ما در کنکور پذیرفته می شوند ولی متفاوت در دانشگاه‌ها، آن موقع باید گفت 50 هزار نفر پذیرفته شده و 600 هزار نفر مردود شدند. بنابراین باید به سمت حذف کامل کنکور برویم نه حذف کنکور به صورت ناقص باشد.

 

آموزش و پرورشی ها هشدار را به رییس بالادستی بدهند

اما واکنش «ابراهیم خدایی» رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور به این صحبت ها متفاوت است و به خبرنگار شبستان می گوید:مباحث حذف کنکور از حالت علمی خارج و تبدیل به یک بحث اجتماعی شده است.

 

خدایی ادامه می دهد: اظهار نظرها در رابطه با کنکور زیاد است، از همکاران وزارت آموزش و پرورش خواهش می کنم، می توانند هشدار را به رییس بالادستی بدهند.

 

او تاکیدمی کند: شورای سنجش و پذیرش دانشجو شورایی متشکل از وزاری علوم، وزیر آموزش و پرورش و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است که در بحث کلان تصمیم گیری می کنند و مباحث دانشجویی را پیگیری می کند. اعضاسپیی از وزارت آموزش و پرورش هم عضو هستند. انتظار نداریم وقتی کلان آموزش و پرورش موضوعی را تایید می کند، مدیر زیردستی هشدار دهد، شاید قانون را هم نخوانده باشد.

 

خدایی بیان می کند:نقشه راه در شورای سنجش و پذیرش دانشجو مشخص شده است که ما پذیرش دانشجو را از طریق سوابق تحصیلی و آزمون انجام دهیم.  برای کمرنگ کردن کنکور و حذف آن باید یک برنامه جایگزینی داشته باشد که تاکنون این دو راه حل در شورا مطرح شده است.

 

او تاکید کرد:داوطلبان باید بر اساس اطلاعیه رسمی سایت سنجش و دفترچه هایی که منتشر می شود، عمل کنند. کنکور مورد علاقه همه است و صاحب نظر نیز زیاد دارد. تا هنگامی که راه حل جایگزینی پیدا نکنیم ، نمی توانیم آن را حذف کنیم.

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دهه فجر جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی مجلس گروه سرود انقلاب استان همدان دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد فیلم فجر سازمان سنجش و آموزش کشور کنکور آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان از بورسیه ۱۰ هزار نفر از دانشجویان کشور توسط دانشگاه فرهنگیان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رجبعلی برزویی؛ رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، اظهار کرد: امسال 10 هزار دانشجو با بورسیه جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی افزود: دانشجویانی که دو سال از تحصیلشان در دانشگاه گذشته است با حداقل شرط معدل و شرایط متعدد برای بورسیه در آموزش و پرورش فراخوان می‌شوند و به عنوان نیروی وزارت آموزش و پرورش حقوق هم دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: این گروه از دانشجویان علاوه بر دروسی که در دانشگاه اصلی خود می‌خوانند، دروس معلمی را در دانشگاه فرهنگیان سپری خواهند کرد و در نهایت صاحب دو مدرک از دانشگاه اصلی و دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور "معلم" می‌شوند

به گزارش تسنیم، دانشگاه فرهنگیان پیش از این از جذب دانشجویان دو مدرکی خبر داده بود براساس این طرح که برای نخستین بار در ایران اجرا می‌شود، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجومعلم به طور مشترک اقدام می‌کنند.

بر این اساس این دانشجومعلمان حداقل دوسال از تحصیل خود را در دانشگاه اصلی یا دانشگاه مادر هستند و در آنجا فقط دروس تخصصی را می‌گذرانند و در صورت تایید صلاحیت عمومی آنها  از ابتدای سال سوم  و یا چهارم برای گذراندن دروس تخصصی حرفه معلمی به دانشگاه فرهنگیان منتقل می‌شوند.

این شیوه فعلا در پنج آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی زیست‌شناسی و آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش