Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@20:49:51 GMT

محرومیت‌‌زدایی؛ از سیاست‌های اصلی انقلاب اسلامی

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۵۷۳۸۵

محرومیت‌‌زدایی؛ از سیاست‌های اصلی انقلاب اسلامی

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، اکبر حسن‌بکلو، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی، صبح امروز، 17 بهمن ماه، در همایش تبیین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) و تبریک ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: صنعت برق در عرصه اقتصاد جهان جایگاه مهمی داشته و این صنعت، افزون بر دلیل رفع نیازهای مردم، مولفه تاثیر گذاری در اقتصاد کشورهای جهان به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به خدمت‌رسانی به مشترکین برق استان ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی به بیش از ۱ میلیون و ۲۳۸ هزار مشترک و ۲ هزار و ۸۱۲ روستای برق دار در حال خدمات‌رسانی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با بیان اینکه در دهه فجر سال جاری ۷۴ پروژه در دست اجرا داریم، تصریح کرد: در دهه فجر امسال ۷۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷میلیارد تقدیم تمامی شهروندان استان خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های انقلاب اسلامی، محرومیت‌زدایی بود، افزود: در سال ۵۷ تعداد ۹۶ روستا در آذربایجان غربی برق داشتند، ولی امروزه تمامی روستاهای بیش از ۱۰ خانوار و تمامی مشترکین شهری آذربایجان غربی از نعمت برق بهره‌مند هستند که از دستاوردهای مهم پیروزی شکوهمند انقلاب بوده و ۱۰ روستای کمتر از ۱۰ خانوار نیز تا پایان امسال از نعمت برق برخوردار می‌شوند.
حسن‌بکلو با اشاره به تولید برق در آذربایجان غربی، تصریح کرد: در اوایل انقلاب، تولید برق در استان بسیار بسیار اندک بود، ولی امروزه بیش از هزار و ۵۰۰ مگاوات برق در استان تولید می‌شود و با توجه به برنامه‌های پیش‌رو، تا پایان سال ۱۴۰۰ میزان تولید برق آذربایجان غربی به ۲ هزار و ۲۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه برق تولیدی در آذربایجان غربی صادر می‌شود، ادامه داد: امروزه به جز چند روز پیک مصرف در سال تولید برق استان مازاد نیاز است که به کشورهای ترکیه، عراق، آذربایجان و بخشی از نخجوان صادر می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی با بیان اینکه در راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور پر رنگ خود شرکت خواهیم کرد، افزود: امسال دشمنان برای ما نقشه‌های شوم فراوانی کشیده بودند که با درایت مقام معظم رهبری این توطئه‌ها نقش‌برآب شد و ما امسال هرچه باشکوه‌تر در راهپیمایی ۲۲بهمن شرکت خواهیم کرد و مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهیم زد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید