Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از دانشگاه تهران، میدان مغناطیسی ایستا (SMF) به‌عنوان روش درمانی غیرتهاجمی، ارزان و از راه دور در ترمیم نخاع توسط محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران ارائه شد.

مطالعات محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران اثربخشی میدان مغناطیسی ایستا بر ریخت‌شناسی، جهت‌گیری و مهاجرت نورون‌ها و سایر سلول‌های نخاعی، همچنین توانایی رویکرد مطرح را در درمان بر پایه مغناطیس در موارد آسیب نخاعی نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف اصلی تحقیقات بیوفیزیکی در سطوح سلولی و مولکولی در حیطه آسیب‌های نخاعی، بهبود روش‌های ترمیم نخاع با حداقل عوارض جانبی است.

در مدل ارائه شده که به‌منظور تقلید شرایط ایجاد شده در اثر آسیب مکانیکی بر نخاع طراحی شده است، رفتار سلول‌ها در محیط کشت به‌صورت لحظه‌به‌لحظه رصد و ثبت شد و تأثیر میدان مغناطیسی ایستا ۳۰۰-۱۰ میلی‌تسلا بر شکل، ریخت، فعالیت و مهاجرت سلول‌ها در ناحیه آسیب با استفاده از نرم‌افزارهای پردازش تصویر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

فعالیت، رشد، مهاجرت و ریخت انواع مختلف سلول‌ها به‌ویژه نورون‌ها و آستروسیت‌ها در محیط کشت در تأثیر از میدان مغناطیسی ایستا به‌طور قابل ملاحظه‌ای تغییر کرد و استفاده از میدان باعث افزایش سرعت ترمیم و کاهش فاصله بین اکسپلانت‌های به‌دست آمده از نخاع شد. همچنین سلول‌ها در جهت اعمال میدان مغناطیسی امتداد یافته و سرعت رشد و مهاجرت آن‌ها تغییر یافت.

نتیجه تحقیقات انجام شده در پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد بیوفیزیک با عنوان تأثیر میدان مغناطیسی ثابت بر ترمیم در کشت سلولی نخاع rat ، مدلی از نخاع قطع شده است که توسط مطهره اقاملائی و به راهنمایی دکتر حمید مباشری انجام شده است.

انتهای پیام/

31 / 31 دانشگاه تهران میدان مغناطیسی غیرتهاجمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران میدان مغناطیسی غیرتهاجمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۸۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!
  • فیلم| میدان شهدا در دانشگاه جورج واشنگتن!
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • پیگیری حواشی پرسپولیس-سپاهان؛ وزیر ورزش خطاب به تاج: گزارش آسیب‌شناسی را ظرف یک هفته ارائه کنید
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب