Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس امور برنامه ‌ریزی، نظارت و آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه از امضای توافق نامه با پژوهشگاه فضایی برای تولید نقشه کاربری اراضی استان های اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به صورت آزمایشی خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه، «مهدی پندار» گفت: پس از بازدید آقای نوبخت از دستاوردهای پژوهشگاه فضایی کشور، مذاکراتی درباره استفاده از ظرفیت‌های علمی و فضایی در برنامه‌های توسعه و به ‌ویژه آمایش سرزمین انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از برگزاری جلسه‌های کارشناسی، مقرر شد نقشه های 1:100.000 کاربری اراضی با استفاده از فناوری سنجش از دور تولید شود.
رئیس امور رنامه ریزی، نظارت و آمایش سرزمین توضیح داد: در فاز نخست، کاربری اراضی استان‌های منطقه چهار آمایشی اصفهان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان در مدت زمان هشت ماهه تهیه می شود و بعد از آن براساس یک مدل مشخص، برای بقیه مناطق کشور تهیه می شود.
وی ارزیابی میزان منابع سرزمینی در اختیار بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت، آب، مسکن، منابع طبیعی و ارزیابی توان اکولوژیک را به عنوان یکی از مبانی آمایش سرزمین، شناسایی عوامل و روند تغییر کاربری اراضی، شناسایی مناطق زیست محیط شکننده و حساس، شناسایی کانون‌های گرد و غبار، هدایت درست منابع سرزمینی برای کاهش روند تخریب سرزمین از کاربردهای این نقشه‌ها است.
پندار تاکید کرد: همه مراحل این همکاری با مشارکت سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌های اعلام شده منطقه چهار آمایشی و دستگاه‌های اجرایی استانی انجام می‌ شود.
اقتصام**9132 ** 2023

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد پژوهشگاه فضايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرهنگ بهرام تقی زاده افزود: استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی در دریافت گزارش‌ها و همچنین هماهنگی با نیروهای منابع طبیعی و انتظامی در واکنش سریع به متخلفان از ویژگی‌های بارز یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز است. وی اضافه کرد: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی و اراضی ملی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت شبانه روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه‌های کشاورزی است. فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: سالانه در ایام نوروز و فروردین ماه در استان بیش از صدها مورد تخلف ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی شناسایی و در مرحله ابتدایی و پی‌کنی، شناسایی و دستور توقف عملیات صادر می شود. وی با اشاره به فعالیت ۲۲ گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی در استان به صورت شبانه روزی است، ادامه داد: در فروردین امسال ۲۱۲ فقره اخطاریه در زمینه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان صادر و عملیات اجرایی متوقف شد. تقی زاده اضافه کرد: در این مدت ۱۵ فقره احکام در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ و سه مورد حکم قطعی قضایی تخریب مستحدثات غیر مجاز در اراضی کشاورزی در سطح استان اجرا شده است. وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز از طریق سامانه ۱۳۱ یا با مراجعه به نشانی https://cms.laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • رفع تصرف ۱۲ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان