Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران،  متن این بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

حزب موتلفه اسلامی مخالفت صریح و قاطع خود را با برنامه پیشنهادی INSTEX سه کشور اروپایی اعلام و آن را مغایر با استقلال اقتصادی و سیاسی ایران می داند و همچنین آن را در راستای اجرای تعهدات کشورهای اروپایی در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) نمی داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا و کشورهای اروپایی ۱+۵، در بند شماره ۱ بیانیه ۱۵/۱۱/۹۷ اتحادیه اروپا تعهد راسخ خود را به برجام و تداوم اجرای آن اعلام کرده و باز آن را تکرار نموده اند اما تاکنون کشورهای اروپایی به تعهدات پذیرفته شده خودشان که به اتفاق آراء به ئید شورای امنیت سازمان ملل متحد در قطعنامه شماره۲۲۳۱ رسیده است عمل نکرده اند.

آمریکا نیز با بی اعتنایی به تعهدات و امضای دولت وقت آمریکا، از برجام بطور یکجانبه خارج شده است و تحریم های جدید و فرا سرزمینی بیشتری برای ایران وضع کرده و به همه کشورها از جمله اروپایی‌ها فشار می آورد و به آنها تحمیل می‌کند که به تعهدات و امضاهای خود عمل نکنند درحالی که این نقض آشکار قرارداد برجام است.

این در حالی است که به اذعان بیانیه جمع بندی اتحادیه اروپا در بند۲، جمهوری اسلامی ایران با تایید مکرر آژانس بین المللی انرژی اتمی، طی ۱۳ گزارش متوالی تعهدات خود را بطور کامل و موثر اجرا کرده است بنابراین ایران به تعهدات خویش بطور کامل عمل کرده اما آمریکا و اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

البته تاکنون دولت های اروپایی دو سازوکار مشخص را اعلام کرده‌اند.

۱- فعال کردن سازوکار موسوم به قانون مسدود سازی که طبق این سازوکار مصوبات دولت آمریکا و احکام دادگاه های مربوط به تحریم های یکجانبه و فراسرزمینی آمریکا را بلا اثر دانسته و از شرکت های اروپایی در برابر این تحریم ها در مبادلات با ایران محافظت کنند.

اما این سازوکار در حد اظهار نظرات نمادین و کلامی مانده، و نتوانسته است تجارت شرکت های اروپایی و ایرانی را با یکدیگر جاری سازد.

۲- راه اندازی کانال ویژه مالی اروپا موسوم به ابزار حمایت از مبادلات تجاری INSTEX یا ساز و کار جبرانی ویژه تبادلات special pv3pos2 vehicle-spv  که در بیانیه وزارت خارجه فرانسه هدف آن را تسهیل معاملات و اطمینان مردم ایران از برخورداری از مبادلات اقتصادی دانسته اند.

در ۱۱ بهمن۹۷ سه کشور اروپایی کانال ویژه مالی را برای تسهیل تجارت میان عاملان اقتصادی اروپا و ایران مطرح کرده اند که نه تنها تسهیل نیست بلکه ابزار سلطه سه دولت بر مبادلات ارز حاصله از فروش نفت ایران و محدود کردن ایران در خریدهای خویش از شرکت های اروپایی می باشد که مغایر با حقوق دولت ها و ملت هاست و یادآور دوران استعمارگری این دولت ها در قرن نوزدهم است و تضاد کامل با استقلال همه‌جانبه و آزادی عمل ایران دارد.

این کانال ویژه در واقع امتیازگیری این سه کشور اروپایی از ایران است و بی‌اعتنایی به تعهدات رسمی و بین‌المللی می باشد و از نظر راهکار اجرایی نیز بسیار پیچیده و زمان گیر بوده و قابلیت اجرای تسهیلاتی ندارد.

همچنین این برنامه درعین کانالیزه کردن خرید و فروش ایران، همراه شروطی هم هست که ربطی به اجرای تعهدات این کشورها در برجام ندارد مانند شرط پیوستن ایران به FATF و شرط حفظ تجارتی که توسط آمریکا تحریم نشده است.

این پیشنهاد، ایران را دچار مذاکراتی می کند که از این پس در هر اقدام خرید یا فروش یا مبادلات اقتصادی جزئی و کلی باید با این سه کشور به چانی زنی اقدام کند که عملاً کانال ویژه مالی علیه منافع ایران می‌شود.

شروط بیانیه اخیر اتحادیه اروپایی در ۱۵/۱۱/۹۷ نیز کاملاً یکطرفه و در جهت سلطه بر ایران است.

اتحادیه اروپا در این بیانیه بر ضرورت تداوم اجرای تعهدات و ادامه همکاری های کامل و به موقع از سوی ایران تاکید می کند ولی درباره عدم عمل به تعهدات اروپایی ها سخنی نمی گوید با اینکه در بند ۳ بیانیه می‌آورد که رفع تحریم ها جزو بخش های اساسی برجام است. این یعنی به جای اینکه اقدام به محکوم کردن آمریکا به خروج از برجام و عدم اجرای تعهداتش و رد تحمیل‌ها و فشارهای آمریکا و تقض تعهدات پذیرفته شده توسط آمریکا در پی تحمیل شروطی بر ایران کند که ربطی به برجام ندارد مانند تصویب FATF توسط ایران که در اختیار دولت ایران است، اقدام به کلی گویی و یادآوری تعهدات ایران می‌کند.

اتحادیه اروپا یا همکاری با ایران را مشروط به پذیریش FATF کرده اند یا در سیاست خارجی ایران دخالت کرده و نسبت به حضور و پشتیبانی معنوی ایران از مظلومین و ملت های یمن و سوریه و لبنان اظهار نگرانی کرده و خواسته های نامشروع و ضد استقلال ایران را به صورت زشتی مطرح می کنند و با دخالت های غیرمشروع در برنامه های موشکی و دفاعی ایران و حتی آزمایش های موشکی ایران و رزمایش ها آن را موجب بی اعتمادی و عدم ثبات منطقه می دانند و بطور ضمنی نگرانی خود را از تشکیلات سازی نظامی در منطقه ابراز می کنند درحالی که نسبت به حضور نیروهای متجاوز آمریکایی و تشکیلات های نظامی و تروریستی مورد حمایت آمریکا در منطقه و کارشکنی ها در صلح و آرامش منطقه هیچ اشاره ای ندارند.

آنها ایران را به فعالیت های خصمانه در خاک چند کشور متهم کرده و تصمیم خود را در تحریم دو فرد و یک موسسه اعلام نموده و مستکبرانه از ایران می خواهند فوراً به این رفتارهای غیرقابل قبول خاتمه بدهد.

بیانیه اتحادیه اروپا با دخالت در همه امور داخلی ایران از جمله حقوق بشر و مبارزه ایران با قاچاق مواد مخدر و حتی حقوق زنان و اقلیت ها نمونه ای بارز از روحیه استعمارگری و استکباری را در منظر جهانیان قرار داده است.

جالب آنکه در بند ۱۲ تاکید می کند که تنش ها و بی اعتمادی های موجود را نباید تشدید کرد و از ایران و تمامی بازیگران منطقه ای می‌خواهد از لفاظی‌های غیر سازنده خودداری کنند.

حزب موتلفه اسلامی با اطلاع کامل از شرایط کشور و با اظهار تمایل برای برقراری روابط صحیح و قانون محور و مطابق حقوق ملت و کشور بزرگ ایران با همه کشورهایی که روابط و منافع متقابل با ایران را رعایت می کنند اعلام می دارد:

حزب موتلفه اسلامی بر این باور است که راهکارهای پیشنهادی اروپایی ها زمانی قابل قبول و مفید خواهد بود که در راستای اجرای تعهدات متقابل بویژه کشورهای اروپایی و تسریع در بهره مندی مردم ایران از منافع اقتصادی آن باشد و در غیر اینصورت برای مردم ایران نتیجه ای جز راستی آزمایی طرف اروپایی نخواهد داشت.

حزب موتلفه اسلامی معتقد است ملت و کشور ایران مبادلات اقتصادی خویش را به سلطه دولت های دیگر وابسته نمی کند و برای استقلال و آزادی عمل خویش آماده همه نوع مقاومت و فداکاری می باشد همانطور که تاکنون استقلال و آزادی خویش را با خون پاک شهدای خود و ۸ سال دفاع مقدس در برابر همه تجاوزات بیگانگان اثبات کرده است.

جمهوری اسلامی ایران در اداره کشور، تامین منابع مالی و به ویژه در فروش نفت نیازمند به قبول شرایط غیر صحیح نبوده و نیست و مقتدرانه با حمایت و ایستادگی کامل همه ملت و مسئولان خویش توانسته و می تواند در سخت ترین شرایط نیازهای کشور را تامین و امور را اداره نماید. اگر اروپا اصرار بر این موارد داشته باشد این اروپا خواهد بود که از منافع همکاری تجاری و اقتصادی با ایران محروم خواهد شد.

حزب موتلفه اسلامی از دولت محترم و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی می خواهد در جهت صیانت از منافع ملی کشور استوار و پابرجا اقدام مقتضی را اعمال کند و در صورت تعلل و بهانه تراشی های کشورهای اروپایی در عمل به تعهدات خودشان موضوع را از همه راهکارهای حقوقی بین المللی پیگیری کرده و نقض کنندگان تعهدات بین المللی برجام از جمله آمریکا و کشورهای امضاء کننده را از طریق حقوقی وادار به عمل به تعهدات و جبران خساراتی که بابت عدم اقدام آنها به تعهداتشان به ایران وارد آمده است به پاسخگویی در برابر جهانیان وادار نماید.

مسلماً رهبری معظم ایران و ملت فرهیخته ما از هر اقدام دولت و مسئولان در راستای حقوق حقه ملت و کشور حمایت کامل را داشته و خواهد داشت.

حزب موتلفه اسلامی

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اتحادیه اروپا حزب موتلفه اسلامی صدور بیانیه ای کشورهای اروپایی مردم ایران جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کندتحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند