Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی گفت: گروه‌های جهادی فعال و با سابقه به این نتیجه رسیده‌اند که بیشترین تمرکز باید روی معیشت مردم و تقویت کسب و کار‌های روستایی باشد.

صادق مفرد، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: گروه‌های جهادی فعال و با سابقه، به این نتیجه رسیده اند که بیشترین تمرکز باید روی معیشت مردم و تقویت کسب و کار‌های روستایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یکی از کار‌هایی که ما در حوزه روستا می‌توانیم انجام دهیم تقویت بازار مناطق روستایی است.

وی افزود: در بحث تقویت بازار شبکه روستایی یک شبکه‌ای به نام «روستاکالا» توسط گروه‌های جهادی شکل گرفته که کار آن حمایت از کالای روستایی است، که هر کالایی را شامل این موضوع نمی‌کند. کالا‌هایی اورگانیک که شامل استاندارد‌های لازم هستند توسط این شبکه شناسایی و وارد شبکه فروش می‌شود.

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی تصریح کرد: در سایت روستاکالا نیز فروش محصولات این فروشگاه به صورت مجازی فراهم شده و قرار است این شبکه در سطح کشور گسترش پیدا کند. چه از نظر تامین کننده و چه از نظر عرضه کننده.

مفرد ادامه داد: عمده محصولات ما در مناطق محروم و صعب العبور کشت می‌شوند و عمدتا محصولات نابی هستند که دلال‌ها و واسطه‌ها نمی‌توانند به آن دست پیدا کنند؛ چرا که برای آن‌ها صرفه اقتصادی ندارد، اما گروه جهادی به دلیل اینکه شبکه گسترده‌ای در تمام مناطق محروم دارد می‌تواند مردم و کالا‌های خوبشان را شناسایی کند.

وی گفت: برای شروع کار از کالا‌های محدودی شروع کردیم؛ اما ذره ذره که این شبکه قرار است رشد پیدا کند هم بر تعداد کالاها، تعداد عرضه کننده‌ها و تعداد گروه‌های جهادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، اضافه می‌شود و در واقع بیشتر بر پایه فعالیت گروه‌های جهادی می‌چرخد.

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی تصریح کرد: منظور ما از گروه‌های جهادی تنها گروه‌هایی که اردو می‌برند، نیست؛ بلکه تمام گروه‌های دغدغه مندی که در مناطق محروم با ادبیات انقلاب اسلامی فعالیت می‌کنند و در این فضا‌ها کار می‌کنند را شامل می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد

به گزارش خبرآنلاین ،رئیس شورای روستا در اینستاگرامش قصه لک‌لک جدید را منتشر می‌کند و از سراسر ایران، دوستداران محیط‌زیست چند نفری هزینه ساخت خانه جدید را برعهده می‌گیرند و برایش به اندازه نیاز خرید مواداولیه پول می‌ریزند. چند روز بعد آهنگر روستا که برادر رئیس شورای روستاست، سفارش جدید را تحویل می‌دهد. او نیز فقط پول آهن آشیانه لک‌لک را می‌گیرد و دستمزدش حال خوب لک‌لک‌هاست. از میان روستاهای اطراف تالاب، لک‌لک‌ها در ‌ روستای کپرجودکی لانه می‌سازند؛ چرا که این سهم از زمین‌های تالابی با اراده اهالی همین روستا تالابی مانده است. جعفر کرمی‌پور، رئیس شورای روستای کپرجودکی در گفت‌وگو با همشهری از ترجیح عمده جوانان روستا می‌گوید ‌که « می‌خواهیم ‌تالاب را برای لک‌لک‌ها حفظ کنیم.»

چه شد که به فکر ساختن لانه برای لک‌لک‌ها افتادید؟

به گزارش همشهری، سیل سال۱۳۹۸ برای روستای ما برکت آورد. تالاب پرآب شد و ۲سال بعد از آن هم به لطف خدا، بارندگی خوب بود. از آن سال زادآوری لک‌لک‌ها خیلی خوب شد. هرکدام ۳تا جوجه را بزرگ کردند. لک‌لک‌ها تمام سال اینجا ماندند و فقط بچه‌هایشان لانه را ترک کردند. سال بعد لک‌لک‌های بالغ به روستا برگشتند.

عید۱۴۰۱ ‌ناگهان، تمام تیرهای برق پر از لک‌لک شد. نمی‌دانستیم چطور به لک لک‌ها کمک کنیم. از دوستان محیط‌زیستی پرسیدیم آنها گفتند برخی لاستیک کهنه به سر تیر می‌اندازند. آنها ده‌ها بار چوب سرلاستیک‌ها آوردند و باد زد و لانه را خراب کرد. یکی از فعالان محیط‌زیست اراک پیشنهاد داد که برایشان سبد آهنی بسازیم ولی برای این کار اداره برق باید همکاری کند و سیم‌های برق را از بالای دکل، کمی پایین‌تر بیاورد.

عید۱۴۰۱ نخستین آشیانه‌های آهنی را نصب کردیم. یک روز صبح دیدم که در تمام لانه‌ها لک لک نشسته است. اما خشکسالی همان سال باعث شد لک‌لک‌ها جوجه‌هایشان را از لانه بیرون بیندازند. بحمدالله در سال۱۴۰۲ لک‌لک‌ها ۲۳لانه درست کردند و همه جوجه‌هایشان را نگه داشتند. هیچ تلفاتی هم نداشتیم چون تالاب خشک نبود. از ابتدای امسال تا الان با کمک خیرین و دوستداران محیط‌زیست ۶لانه ساخته ایم.
مردم چطور کمک می‌کنند؟
وقتی در پیج اینستاگرام اعلام می‌کنم که می‌خواهیم برای لک‌لکی آشیانه بسازیم، مردم به‌صورت مشارکتی هزینه ساخت لانه را پرداخت می‌کنند. افراد با نیت خیرات برای اموات پول ساخت را به دهیاری روستا می‌دهند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901044

دیگر خبرها

  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی