Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:08:53 GMT

تدوین ضوابط درجه بندی اقامتگاه های بوم گردی کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۶۲۱۸۲

تدوین ضوابط درجه بندی اقامتگاه های بوم گردی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی معاونت گردشگری ولی تیموری در دیدار با اعضای هیات مدیره "تشکل جامعه حرفه ای اقامتگاه های بومگردی" و همچنین "انجمن بانوان فعال در صنعت گردشگری و صنایع دستی" گفت: "جامعه حرفه ای اقامتگاه های بومگردی" یکی از تشکل های تخصصی است که بر اساس مقررات و ضوابط ابلاغی از سوی سازمان تشکیل شده و انصافا در پیشبرد سیاست های کارساز ما در حوزه اقامتگاه های بوم گردی تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به ضعف موجود در حوزه زیرساخت های اقامتی گردشگری، اقامتگاه های بوم گردی نقش موثری در این زمینه ایفا کرده است؛ از سوی دیگر اقامتگاه های بوم گردی معرف فرهنگ بومی کشور هستند و به دلیل همین ویژگی مورد انتخاب بیشتر گردشگران اعم از داخلی و خارجی است؛ چرا که گردشگران امروز با گرایشات جدید در پی تعامل و ارتباط با جامعه محلی هستند تا اصالت فرهنگی و تاریخی منطقه را به معنای واقعی درک کنند.

تیموری خاطرنشان کرد: در کنار اهمیت به مقوله کمیت و تعداد و تنوع اقامتگاه های بوم گردی، در حال حاضر تمرکز معاونت گردشگری بر مقوله ارتقاء کیفیت اقامتگاه های بوم گردی است.

معاون گردشگری کشور با بیان اینکه قبلا ضوابط ساده ای تهیه و حداقل هایی برای تبدیل واحد های بومی به اقامتگاه های بوم گردی در نظر گرفته شده بود افزود: در حال تدوین ضوابط ایجاد اقامتگاه های بوم گردی مبتنی بر ضوابط تجهیزاتی، خدماتی، استاندارهای کیفی و حتی شاخص های مربوط به توسعه پایدار و دسترسی و دیگر شاخص ها در ایجاد، و تبدیل و تجهیز اقامتگاه های بوم گردی در قالب یک کارگروه فنی مشترک مرکب از صاحبنظران علمی و اجرایی کشور هستیم و جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی نیز در این کارگروه عضویت دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به ارزیابی های به عمل آمده هم اکنون آموزش و ظرفیت سازی در بخش نیروی انسانی فعال در حوزه اقامتگاه های بوم گردی ضرورتی اجتناب ناپذیر است و بدون تردید جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی باید در برنامه های سازمان در این حوزه مشارکت فعال داشته باشد که البته همیشه اعلام آمادگی کرده است.

او در ادامه اظهار داشت: حمایت از اهداف تخصصی تشکل ها و کسانی که در حوزه گردشگری فعالیت دارند در اولویت سیاست های سازمان است و این معاونت با مشورت تشکل های غیر دولتی مرتبط و در چارچوب بستر قانونی ایجاد شده در برنامه ششم توسعه برنامه هایی را در این بخش در دستور کار قرار داده که واگذاری امور تصدی گری به تشکل ها و ایجاد ساز و کاری برای درآمدزایی پایدار برای آنها از جمله این برنامه هاست.

کد خبر 4536175 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: بوم گردی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است