Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@02:53:59 GMT

بهسازی ۲۷۰ هزار مسکن روستایی در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۶۲۴۰۹

بهسازی ۲۷۰ هزار مسکن روستایی در مازندران

محمد خانی نوذری در گفتگو با خبرنگار مهر محرومیت زدایی در روستاها و توسعه و آبادانی را از جمله وظایف بیان کرد و اظهار داشت: فعالیت بنیاد مسکن در ۴۰ سال گذشته چشمگیر بوده است و تاکنون ۲۷۰ هزار واحد مسکن روستایی و شهری در مناطق محروم نوسازی و مقاوم سازی کردیم.

وی افزود: کمک های خوبی از محل حساب ۱۰۰ امام، اعتبارات بازسازی برای ساخت و ساز مسکن روستایی انجام شده است و در بحث اقتصاد، فرهنگ و حوزه اجتماعی تلاش هایی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانی نوذری، بستر سازی برای سازندگی کشور از مسائل مورد توجه بنیاد مسکن دانست و گفت: در حوزه عمران و بهسازی توسعه معابر روستایی، بنیاد مسکن در تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار طرح هادی تهیه کرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران افزود: تاکنون بازنگری طرح هادی در ۵۰۵ روستای استان انجام شده و بازنگری طرح هادی صورت گرفته است و ۴۰۰ روستا نیز به مرحله بازنگری طرح هادی رسیده است.

وی درزمینه ساماندهی کاربردی سکونتگاههای روستایی نیز گفت: در دو سه نقطه استان منظومه های روستایی تهیه شده است و سبب می شود تا همه روستاهای مجاور به صورت یکپارچه دیده شود.

خانی نوذری ادامه داد: نظارت بر ساخت و سازها و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از جمله وظایف بنیاد مسکن است و سالانه از ناظران نظام فنی و روستایی در امر کیفی سازی ساخت و ساز بهره گرفته می شود و دو هزار و ۳۰۰ مهندس و۲۰۰۰ کاردان در حال فعالیت هستند.

وی افزود: امسال طرح هادی ۲۵ روستا همزمان با دهه فجر افتتاح شده است.

کد خبر 4536368

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس