Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان، خداداد اولیایی اظهار داشت:۴۳۷ هزار و ۶۵۶ نفر ساعت آموزش های مهارتی معادل ۲ هزار و ۶۱۲ نفر دوره آموزشی در ۱۰ماه گذشته در سکونتگاه های غیر رسمی استان ارائه شده است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان افزود: این دوره های آموزشی به منظور توان افزایی مهارتی در میان ساکنان حاشیه شهرهای استان به متقاضیان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این دوره ها ۱۲۸ نفر مرد و ۲ هزار و ۴۸۵ نفر زن شرکت کردند که این آمار نشانگر استقبال بانوان از آموزش های مهارتی بیشتر از مردان بوده است.

اولیایی ادامه داد: رشته های ارائه شده بر مبنای ظرفیت منطقه، شناخت سلیقه خریدار و امکانات در دسترس ساکنان آن شامل مانتو دوز، خیاط لباس های سنتی بلوچ، تولید کننده خانگی اسانس و عرقیات گیاهی، پرورش جوجه بومی، تعمیرکار آبگرمکن های دیواری، نصب و سیم کشی تجهیزات مدارهای الکتریکی ساختمان، تعویض کار روغن خودروهای سبک و غیره است.

وی گفت: آموزش های مهارت محور با هدف رشد اقتصادی و تولیدات ملی، برقراری عدالت آموزشی، افزایش بهره ‌وری و تولید، کاهش هزینه ‌های تولید، رفاه اجتماعی و امید به زندگی به ساکنان این مناطق ارائه می شود.

وی بیان کرد: حاشیه نشینی از مهمترین معضلات اجتماعی شهرهای استان است که حل آن به همت ساکنان این مناطق برای تغییر در معیشت از طریق فرا گرفتن مهارت ها و خود اشتغالی امکان پذیر است در همین راستا اداره کل فنی و حرفه ای با راه اندازی پایگاه های آموزش سیار و بسیج کردن نیروها و امکانات در حاشیه شهر سعی در توان افزایی ساکنان این مناطق دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نقش آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای در توانمندسازی اقشار آسیب پذیر انکار ناپذیر است و آموزش ‌های مهارتی در ایجاد فرصت‌ های مناسب شغلی، افزایش تولیدات و سطح درآمد و تقویت بنیه اقتصادی خانوارها و کاهش نرخ بیکاری نقش موثری دارد.

وی افزود: تعامل و همکاری دستگاه‌ های متولی توانمندسازی اقشار جامعه به‌ ویژه قشر محروم در اشتغالزایی به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای کاهش آسیب ‌های اجتماعی در جامعه تنها راه حل معضلات حاشیه‌ نشینی و بیکاری است.

وی یکی از رویکردهای پیشرفت اقتصادی را خودباوری و استفاده بهینه از ظرفیت ‌های بومی منطقه عنوان کرد و گفت: اداره‌کل آموزش فنی و حرفه ‌ای سیستان و بلوچستان در راستای ایجاد عدالت آموزشی و توسعه متوازن در شهرستان ‌های استان آموزش ‌های مهارتی را باهمکاری مساجد در سکونتگاه‌ های غیررسمی جهت بهره ‌مندی از ظرفیت ‌های این مناطق گسترش داده است.

اولیایی همچنین به آموزش های مهارتی در روستاها اشاره کرد و اظهار داشت: در ۱۰ ماه گذشته ۵۳۶ هزار و ۲۱۰ نفر ساعت آموزش های مهارتی معادل سه هزار و ۲۸۰نفر دوره آموزشی در روستاهای استان ارائه شده که از این تعداد یک هزار و ۵۹ نفر مرد و ۲ هزار و ۲۲۱ نفر زن بوده اند.

وی گفت: از مجموع ۵۳۶ هزار و ۲۱۰ نفر ساعت آموزش های ارائه شده ۱۴۵ هزار و ۳۱۷ نفر ساعت برای مردان و ۳۹۰ هزار و ۸۹۳نفر ساعت برای بانوان اجرا شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش و فعالیت مراکز آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان های استان در ارائه هر چه بهتر آموزش ها به روستاییان افزود: این دوره ها با هدف اشتغال در روستاها، ارتقاء مهارت روستاییان، افزایش بهره وری و جلوگیری از مهاجرت روستاییان برگزار شده است.

کد خبر 4536401

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش های مهارتی زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیره‌های ارزش در حوزه شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه‌های سرمایه گذاری در معرض دید سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار گرفت.
شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.
وی ادامه داد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریع‌تر این سواحل را فراهم کرد.
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان می‌توانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد