Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن زدا با بیان این مطلب که دولت 150 هزار میلیارد تومان به سازمان بدهکار است، گفت: از دولت انتظار نداریم پول نقد به سازمان تامین اجتماعی بدهد زیرا مطمئنیم جز اتلاف وقت چیز دیگری نیست.

محمدحسن زدا (سرپرست سازمان تامین اجتماعی) در پاسخ به این پرسش که چرا طرح اصلاحات پارامتریک تامین اجتماعی در دستور کار این سازمان و مجلس شورای اسلامی قرار گرفته درحالی‌که بیشتر کارگران مخالف این موضوع هستند، به خبرنگار ایلنا گفت: قوانین و مقررات سازمان تامین اجتماعی مربوط به 40 سال پیش است و بازنگری آن لازم بوده و هست اما جای نگرانی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر قرار باشد سازمان تامین اجتماعی را داشته باشیم، باید این اصلاحات هم صورت گیرد.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه این طرح از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس به صحن مجلس ارائه شده است، افزود: اگرسازمان تامین اجتماعی نتواند همین حقوق یک میلیون و 400 هزار تومانی فعلی را پرداخت کند، با  یک فاجعه روبرو خواهیم بود.

وی ادامه داد: اصلاحات مربوط به افرادی خواهد بود که از این به بعد وارد سازمان تامین اجتماعی می‌شوند. اصلا جای نگرانی وجود ندارد. کسانی که از قبل تحت پوشش این سازمان بوده‌اند، روند پرداخت‌ها و خدماتی که به آنها ارایه می‌شود با همان سیستم قبل ادامه خواهد یافت.

زدا با بیان این مطلب که "امیدواریم سازمان تامین اجتماعی در سال‌های آینده هم به حیات خود ادامه دهد"، درباره شیوه اجرای اصلاحات در سازمان یادآور شد: مسئولان باید کمک کنند تا اصلاحات موردنیاز انجام شود.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوال دیگری درباره چرایی عدم پرداخت بسته حمایتی به شش میلیون کارگر نیز گفت: من در تیم تصمیم‌گیرنده بسته حمایتی نیستم تا بدانم  چه کسانی باید این بسته را دریافت کنند یا خیر. ما فقط مجری سیاست‌ها هستیم.

وی افزود: در سازمان تامین اجتماعی دو بسته حمایتی ارائه شده که یکی شامل دو میلیون و 600 هزار مستمری‌بگیر می‌شود و گروه بعدی برای 6 میلیون و 150 هزار بیمه شده است که هر زمانی گروه تصمیم‌گیرنده، به نتیجه نهایی رسیده و تصمیم بگیرد که منابع مالی بسته حمایتی را تامین کند، ما نیز ظرف 24 ساعت آمادگی داریم که آن را اجرایی کنیم.

زدا خاطرنشان کرد: بانک مرکزی نقش مرکزیت را برای سایر بانک‌ها ایفا می‌کند این در حالی است که سازمان و نهادی نداریم که بتواند صندوق‌های تامین اجتماعی را ساماندهی کند. وجود این نقص باعث شده بیش از 17  صندوق تامین اجتماعی مشکل‌دار داشته باشیم.

این مقام مسئول در سازمان تامین اجتماعی با بیان این مطلب که "یکی از مشکلات موجود در کشور این است که فاقد نظام چند لایه در تامین اجتماعی هستیم"، افزود: تکلیف مردم با این سازمان مشخص نیست. لایه‌های تامین اجتماعی مشخص نیستند و مردم نمی‌داند حق‌شان چیست و تکلیف سازمان چیست.

وی افزود: در انتظار تکمیل دوره انتقال به IT هستیم و اینکه اصلاح ساختاری خوبی در آینده نزدیک صورت گیرد.

زدا ادامه داد: دولت تا پایان سال 94، 80 هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است. اصل مطالبات دولت با سود مطالبات و سال‌های بعد از آن حداقل 150 هزار میلیارد تومان است.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر در سال 98 حدود 50 هزارمیلیارد تومان از بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود، قول می‌دهیم که بتوانیم سازمان تامین اجتماعی و خدمات آن  را در سطح فعلی حفظ کنیم. ما هم از دولت انتظار نداریم  پول نقد به سازمان تامین اجتماعی بدهد زیرا مطمئنیم جز اتلاف وقت چیز دیگری نیست.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 بانک مرکزی پول سازمان تامین اجتماعی قوانین و مقررات مجلس شورای اسلامی جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها