Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم فکری مدیر گروه معارف شبکه سه سیما در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص برنامه‌های جدید این گروه گفت: سری جدید برنامه «مخاطب خاص» همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) از پنج شنبه ۱۸ بهمن ماه در کربلای معلی  ساعت ۲۲:۳۰  به روی آنتن می رود.

وی ادامه داد: در طول پخش این برنامه تلاش کردیم تا در تمام ایام سال، ارتباط تصویری برای مشتاقان زیارت امام حسین (ع) را برقرار کنیم و امیدواریم بیش از گذشته به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکری با اشاره به تغییرات در برنامه «مخاطب خاص» بیان کرد: در ظاهر برنامه تغییراتی ایجاد شده است و به عنوان یک مجله معارفی نگاه می‌کنیم که آیتم‌های متعددی دارد. نگاه ما این است که یک موضوع کلی مدنظر قرار بگیرد و با کارشناسان محدودی کار را پیش ببریم.

وی افزود: برنامه سازی در کشور‌های دیگر سختی خاص خود را دارد و رفت و آمد کارشناسان آن هم در شب‌های جمعه سخت است. اما تلاش ما این است که مخاطب موضوع خود را دنبال کند. همچنین برنامه دیگر ما این است که در ماه‌های رجب، شعبان، رمضان که جشن‌های بسیاری داریم برنامه «مخاطب خاص» پخش شود.

مدیر گروه معارف شبکه سه پیرامون برنامه «چراغانی» بیان کرد:کار مناسبتی با عنوان چراغانی را از ایام قربان تا غدیر در یک فضای سنتی شروع کردیم و در ماه محرم با نام «سیاه پوش» کار را پخش کردیم و قرار است به زودی در ایام فاطمیه با اجرای رسالت بوذری پخش شود.

فکری از برنامه سازی در حوزه احکام خبر داد و اظهار داشت:برنامه‌ای در حوزه احکام تدارک دیده ایم و از ساختار‌های گذشته عبور کرده ایم و به فضا‌های کوتاه رسیده ایم که با همراهی و همکاری حجت الاسلام فلاح زاده تولید کار را شروع می کنیم.
انتهای پیام/

آخرین اخبار از برنامه «مخاطب خاص»

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ این همایش به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد مرتبط با فناوری‌های اطلاعات مکانی هرساله توسط سازمان نقشه‌برداری کشور و با مشارکت دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی برگزار می‌شود.

مقاله ارائه شده با موضوع "استراتژی‌های مکانی در تحقق اهداف برنامه‌های توسعه ملی؛ نگاهی ژرف به جایگاه اطلاعات مکانی در اجرا و پایش احکام برنامه هفتم توسعه" به بررسی تفصیلی برنامه هفتم توسعه کشور پرداخته و راهکاری نوین مبتنی بر اطلاعات مکانی برای اجرا و پایش صحیح احکام برنامه ارائه کرده است.

بهمن جمالی، رئیس گروه نقشه و اطلاعات مکانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و نویسنده مسئول این مقاله، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تشریح چارچوب پیشنهادی در این پژوهش پرداخت و اظهار داشت: با بررسی احکام لایحه برنامه هفتم توسعه که در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، مشخص شد بیش از ۷۲ ماده از مجموع ۱۱۸ ماده برنامه هفتم با استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی قابل اجرا و پایش است که نشان از اهمیت بیش از پیش اطلاعات مکانی دارد.

وی افزود: استان زنجان از سال ۱۴۰۱ نسبت به بهره‌برداری از زیرساخت داده مکانی (SDI) مبادرت کرده و از این رو به‌عنوان استان پیشرو در توسعه SDI، با ارائه این چارچوب، راهکاری اجرایی و فنی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است.

پژوهشگر دوره دکتری مهندسی سیستم‌های اطلاعات مکانی (GIS) دانشگاه تهران، گفت: در چارچوب پیشنهادی، با استفاده از سنجه‌های عملکردی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌هایی مبتنی بر اطلاعات مکانی برای پایش احکام برنامه پیشنهاد شده است.

وی گفت:با توجه به پیش بینی احداث شبکه‌های اصلی و فرعی آبیاری بخش کشاورزی و یا بیلان منابع آب و تعادل‌بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی، داده‌های متناظر با این احکام در قالب اطلاعات مکانی در نظر گرفته شده است که توسط دستگاه اجرایی متولی داده در بستر زیرساخت داده مکانی (SDI) به‌صورت برخط ارائه می‌شود و امکان پایش میزان تحقق هر یک از بند‌ها و احکام قانون برنامه هفتم را میسر خواهد ساخت.

دیگر خبرها

  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود
  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۱۶‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد