Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس روز پنجشنبه به نقل از سید پیروز موسوی اعلام کرد: ما در این سال ها تلاش کرده ایم به جامعه پیرامونی صنعت نفت کمک کنیم در این جامعه از نظر تحصیلات و مهارت رشد خوبی وجود داشته و جوانان این مناطق امروز بسیار توانمند و صنعتگر هستند.
وی یادآورشد: جاده ها و زیرساخت هایی ایجاد کرده ایم که مردم منطقه می توانند از آن ها بهره مند شوند و در حوزه توسعه آب و برق، درمان و سایر خدمات هم تلاش بسیاری کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موسوی گفت:صنعت نفت توانست با عملیاتی جهادگونه در یک بازه زمانی مشخص برداشت گاز از مخازن دریایی پارس جنوبی را افزایش دهد و از قطر پیشی بگیرد؛ این نتیجه مثبت و موثری برای صنعت و کشور در پی داشت.
وی اظهارداشت: پس از انقلاب اسلامی پتروشیمی های عظیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس احداث شده که در شرایط تحریم می توانند نقطه اتکایی برای کشور باشند و درآمد ارزی خوبی ایجاد کنند؛ صنعتگران در این منطقه برای خلق ارزش و ایجاد زنجیره کامل تولید نفت و گاز حضور فعالانه ای داشته اند.
موسوی یادآورشد: ما توانسته ایم محیط زیست را در کنار توسعه صنعت نفت مدیریت کنیم، گرچه در برخی مواقع کاستی هایی وجود داشته است اما هم اکنون برای به صفر رساندن فلرینگ در منطقه تلاش می کنیم.
وی تصریح کرد: زیستگاه های دریا و خشکی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کنترل شده اند و جلوی تخریب آن ها گرفته شده است؛ از زمان تاسیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تاکنون 1400 هکتار فضای سبز در منطقه ایجاد شده است.
موسوی افزود: به طور کلی از ابتدای فعالیت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در این منطقه تاکنون حدود 1500 میلیارد تومان در حوزه فعالیت های عام المنفعه هزینه شده است و خوشبختانه در سال های اخیر سازمان های مردم نهاد بسیار خوبی در مناطق عسلویه، کنگان و دیر فعالیت خود را آغاز کرده اند که نگرش بسیار علمی و مترقی دارند.
وی با اشاره به سرمایه چشمگیری که پس از انقلاب در این منطقه جذب شده است، گفت: درخلال سال های 92 لغایت 96 مجموعا حدود 372میلیارد ریال سرمایه در حوزه بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جذب شده است.
وی افزود: درخلال این 5 سال، مجموعا حدود 296 هکتار از اراضی منطقه در قالب قراردادهای اجاره به شرط تملیک به سرمایه گذاران واگذار شده است و از سال 96 قالب قراردادهای سازمان تغییر کرده و واگذاری ها به صورت اجاره بلند مدت درآمده است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اظهار کرد: بحث تکمیل کریدورها که به صنایع پایین دست پتروشیمی منتهی می شوند مطرح است تا با راه اندازی آنها آب، برق، گاز شیرین، خوراک، پروپان، آب دریا و بخار منتقل می شود و بدین وسیله حدود 150 کارگاه و کارخانه می توانند در آن منطقه فعالیت کنند؛ با فعال شدن این کارگاه ها، حدود 7 هزار نفر در آن منطقه مشغول به کار می شوند.
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 پارس جنوبی خوراک سرمایه گذاران صنعت نفت و گاز جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ طرح عام‌المنفعه توسط بسیج سازندگی اردبیل عملیاتی شده است
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • جشن روز کارگر در بوشهر برگزار شد
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است