Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@19:09:20 GMT

آرمان‌های انقلاب با فرهنگ وقف همسویی نزدیک دارد

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۶۸۹۰۹

آرمان‌های انقلاب با فرهنگ وقف همسویی نزدیک دارد

دلخوش اعلام کرد: بسیاری از آرمان‌های انقلاب اسلامی از جمله برقراری عدالت اجتماعی و مبارزه با فقر در فرهنگ وقف وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «سید کاظم دلخوش» امروز( پنجشنبه، 18 بهمن) در دیدار با مدیرکل اوقاف گیلان در اداره کل اوقاف استان در رشت گفت: انقلاب اسلامی برخواسته از متن اسلام ناب و آموزه‌های اسلامی است و قرابت و همسویی تنگاتنگی با فرهنگ وقف دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس خاطرنشان ساخت: بسیاری از آرمان‌های سنت حسنه وقف مانند توزیع عادلانه ثروت، برقراری عدالت اجتماعی، ایجاد اشتغال و از بین بردن فقر در آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران هم دیده می‌شود.

 

دلخوش، سازمان اوقاف را از سازمان‌های خدمت رسان به مردم معرفی کرد و گفت: هر بیننده آگاه، خدمات فرهنگی سازمان اوقاف در بقاع متبرکه به مردم را در قالب برنامه‌های مختلف فرهنگی به خاطر دارد.

 

وی در ادامه افزود: بزرگ‌ترین نشانه قدرشناسی از مردم، خدمت صادقانه و بی‌وقفه مسئولان نسبت به مردم است.

 

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس اعلام کرد: حمایت مردم ایران از اسلام و انقلاب بی‌نظیر است و دشمن با وجود همه تلاش‌های پیدا و پناهان رسانه‌ای و تحریم‌های اقتصادی و تهدیدات نظامی نتوانسته در اراده مردم برای حمایت از انقلاب خلل ایجاد کند.

 

 وی اظهار داشت: دشمنان انقلاب دیوانه وار به دنبال وارد کردن فشارهای متعدد اقتصادی به کشور هستند تا مردم از این طریق نسبت به خدمات انقلاب و مسئولان بدبین شوند.

 

دلخوش گفت: مردم ایران در روز 22 بهمن به بدخواهان اسلام و انقلاب نشان خواهند داد با بصیرت و آگاهی در میدان حضور دارند و با حمایت از ولایت فقیه این پیچ تاریخی را هم پشت سر خواهند گذاشت.

 

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با بیان اینکه ما فرزند و تربیت شده مسجد هستیم، اظهار کرد: از دغدغه‌های شخصی من رسیدگی به وضعیت مساجد، بهبود مسیر دسترسی به مساجد و تامین اعتبار نوسازی مساجد است.

 

*خدمت انقلاب به احیای موقوفات

حجت الاسلام«ستار علیزاده» نیز در این دیدار با نگاهی به خدمات ۴۰ ساله اوقاف گیلان به مردم گفت: از بزرگترین خدمات انقلاب اسلامی، احیای موقوفات بود.

 

علیزاده‌ با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی ۳۸۱ مورد وقف جدید در گیلان به ثبت‌ رسیده است، گفت: در سال‌های بعد از انقلاب ۵۲۸ مسجد با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومان در استان ساخته شد.

 

علیزاده اذعان داشت: بیش از پنج هزار مورد خدمت فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد تومان توسط اوقاف استان طی چهل ساله انقلاب انجام شده است.

 

وی یادآور شد: پس از انقلاب هر ساله ۶۰۰ مبلغ برای ترویج معارف اسلامی به بقاع متبرکه نقاط مختلف گیلان اعزام شدهاند.

 

مدیرکل اوقاف گیلان اضافه کرد: برگزاری ۱۰۰ کلاس‌ روانخوانی، روخوانی و تجوید در استان، برگزاری سالانه ۴۰ کرسی‌ تلاوت قرآن کریم، برپایی سالانه سه هزار ساعت تفسیر قرآن، برگزاری ۴۱ دوره مسابقات قرآنی در گیلان از جمله فعالیت‌های قرآنی طی ۴۰ سال گذشته اوقاف گیلان است.

 

وی از فعالیت بیش از ۳۰۰ مرکز فرهنگی قرآنی در بقاع متبرکه گیلان خبر داد و گفت: قاریان و حافظان گیلانی پس از انقلاب موفق به کسب ۱۱ رتبه در مسابقات بین‌المللی قرآن و ۱۲ رتبه در مسابقات کشوری قرآن شدند.

 

 علیزاده با اشاره به همکاری یک هزار و ۵۲ مربی قرآن با اوقاف گیلان گفت: در بخش حوزه حفظ قرآن کریم۴۲ هزار و ۶۸۵ نفر در 252 کلاس تحت مدیریت اوقاف گیلان آموزش دیده‌اند.

مدیرکل اوقاف گیلان اظهار کرد: اخذ یک هزار و ۵۴۶ سند مالکیت برای موقوفات از دیگر خدمات اوقاف گیلان در سال های بعد از انقلاب بوده است.

پایان پیام/162

منبع: شبستان

کلیدواژه: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دهه فجر جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی انقلاب مجلس گروه سرود استان همدان سرود ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دستاوردهای انقلاب سنت حسنه وقف ترویج فرهنگ وقف انقلاب اسلامی فرهنگ وقف مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

وزیر فرهنگ با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در سازمان اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن هرچه بیشتر خیر و ثواب در کشور، خاطرنشان کرد: هر اندازه گردش این چرخه را بیشتر کنیم، به همان میزان مال مشروعی که در راه رضای خدا خرج می‌شود را در جامعه تقویت می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف طی سخنانی درباره فلسفه حضور سازمان اوقاف در طرح‌های اقتصادی و علمی گفت: ما در جلسات متعدد و مختلف مرتبط با سازمان بعضا با این پرسش مواجه می‌شویم که فلسفه حضور سازمان اوقاف در طرح‌های اقتصادی و علمی چیست که ناشی از عدم آشنایی با ماموریت های این سازمان است.

وزیر فرهنگی یکی از مهم‌ترین کارکردهای سازمان اوقاف را افزایش میزان بهره‌وری و رشد محصولات و افزایش ارزش تولیدات وقفی عنوان کرد و اظهار داشت: نکته مهم این است که مجموعه اوقاف وابستگی ویژه‌ای به بودجه دولتی ندارد و در واقع نیات واقفین را نمایندگی می‌کند و مردمی‌ترین بخش متصل به حاکمیت است و مردمی‌ترین وجه حاکمیت را نمایندگی می‌کند.

او ادامه داد: سازمان اوقاف جایی است که مردم با انگیزه کسب ثواب بخشی از بهترین دستاوردهای زندگانی خود را برای یک جریان سازنده عمرانی و بالنده وقف می‌کنند. آن وقت این مجموعه که این اتصال را به حاکمیت دارد و به این مجموعه معظم مردمی که آکنده از ایمان و باورهای الهی است، با این نگاه وظایفش را جلو می‌برد.

 

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

 

اسماعیلی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در این سازمان یعنی موفقیت در گستراندن هرچه بیشتر خیر و ثواب در کشور، خاطرنشان کرد: هر اندازه گردش این چرخه را بیشتر کنیم، به همان میزان مال مشروعی که در راه رضای خدا خرج می‌شود را در جامعه تقویت می‌کند.

او تصریح کرد: خروجی اصلی این سازمان کمک به حوزه‌های فرهنگ دینی است. این جریان که جریان تولید ثروت است بسیار اهمیت بالایی دارد و حالا این امر در دوره جدید با پیشرفت‌هایی که شکل گرفته می‌تواند به توانی چندین برابر گذشته به نتیجه برسد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه حضور در اقتصاد دریا، حضور در عرصه شرکت‌های دانش بنیان امروز یک ضرورت است، ‌یادآوری کرد: رئیس جمهور امروزه در سفرهای خارجی دیگر میراث فرهنگی و فرش هدیه نمی‌دهند بلکه از محصولات تولیدی علم و فناوری هدیه می‌دهند. امروز ما در این حوزه بسیار سربلند هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ما در گذشته به توانمندی‌های ژئوپلتیک و منابع نفتی استناد می‌کردیم اما امروز مهمترین نقطه قوت ما تولیدات علمی است. وقتی امروز دقیق‌ترین موشک‌های نقطه‌زن را داریم دیدید که دنیا شگفت‌زده شد. حرکت پهپادها در آسمان چندین کشور، مانور قدرت فناورانه جمهوری اسلامی بود. آن مانور اقتدار چهل‌وپنج ساله‌ای بود که امام خمینی و رهبر معظم انقلاب به مردم عرضه کردند. همان شب بیش از 70 درصد مردم در نظرسنجی های مختلف گفتند که حس غرور به آن‌ها دست داده است.

او با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق،‌ گفت: پس از ابلاغ چندین استاندار کلانشهرها اعلام آمادگی کردند و اگر مدیریت به همین شکل جلو برود بسیاری از مشکلات ما برطرف خواهد شد.

وزیر فرهنگ سیاست مقاومت را افتخارزا ارزیابی کرد و اظهار داشت: این افتخار در همه زمینه‌های نظامی، اقتصادی و اجتماعی وجود دارد. همه می‌گفتند یک موشک به سمت اسرائیل رها شود کل اقتصاد از دست شما خارج می‌شود. ده‌ها موشک و پهپاد پرتاب شد و امروز شاهد هستیم وضعیت اقتصادی هم در مسیر آرامش قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • دهه هشتادی ها شهردار محلات رفسنجان شدند
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه