Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان با اشاره به احداث 21بیمارستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: هرمزگان رتبه نخست ارائه خدمات دندانپزشکی به روستائیان در کشور را کسب کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هرمز؛ موسی رنجبر، جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران در حوزه پزشکی اظهار کرد: علی رغم اینکه تا قبل از  پیروزی انقلاب هیچ گونه پایگاه اورژانس 115 در کشور به ویژه استان هرمزگان وجود نداشت اما  از بدو انقلاب تاکنون، 67 پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 21 بیمارستان احداث و 5 دستگاه «ام آر آی» پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در استان هرمزگان راه اندازی شده است.

جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در 36 رشته مشغول تحصیل هستند، بیان کرد: وجود 290 عضو هیات علمی و بیش از سه هزار دانشجو و هشت دانشکده،‌ از دیگر آثار و برکات انقلاب اسلامی در استان است.

رنجبر با اشاره به رتبه نخست هرمزگان در ارائه خدمات دندانپزشکی به روستائیان گفت: دانشکده دندانپزشکی هرمزگان نیاز  این استان به خدمات دندانپزشکی را تا 15 سال آینده بیمه نموده است.

وی با اشاره به تشکیل بسیح جامعه پزشکی استان هرمزگان در سال 81 تصریح کرد: از ابتدای تاسیس تا کنون فعالیت های چشمگیری در عرصه های کارشناسی حوزه سلامت، علمی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی صورت گرفته است.

 ریشه‌کنی فلج اطفال نخستین فعالیت درمانی بسیج جامعه پزشکی هرمزگان

جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان تصریح کرد: به همت نیروهای داوطلب بسیجی استان اعم از مسئولان و دست اندرکاران حوزه سلامت، فوق تخصصین، متخصصین، پزشکان و دندانپزشکان عمومی، پرستاران، همکاران حوزه بهداشتی و سایر پیراپزشکان شاغل در استان در مدت زمان16سال خدمات قابل توجهی ارائه شده است.

رنجیر با تاکید بر اینکه محرومیت زدایی مهمترین هدف بسیج جامعه پزشکی است، تصریح کرد: ریشه‌کنی فلج اطفال نخستین فعالیت درمانی بود که توسط بسیج جامعه پزشکی در کشور به صورت خاص و ویژه پیگیری و به عنوان برگ زرین در کارنامه افتخارات این قشر از سازمان بسیج ثبت شد.

 وی با اشاره به ‏‏ویزیت رایگان بیماران در مطب ها، درمانگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی اظهار کرد: ۹۰۰هزار خدمت پزشکی در سطح استان و خارج از استان انجام شده است.

جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان با اشاره به برپایی 40بیمارستان صحرایی در طول 16سال خاطرنشان کرد: ۱۶۵اعزام تخصصی ،۲۴۰۰اعزام عمومی که شاهد جانفشانی ها و ایثار همکارانمان به تعداد ۳۲۲۵پزشک و ۸۵۹۵ پیراپزشک در حوزه سلامت بوده ایم، لحظاتی که برای همه ما خاطراتی ارزشمند به ثبت رسانده است که ما را یارای قدردانی این ایثار و خدمت نبوده و نیست.

 

انتهای پیام/

 


 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تاخیر در دیدار حساس: هوادار سکته کرده بود!
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی