Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانیار ساگین‌بایف، دبیر شورای امنیت قرقیزستان اعلام کرد ممکن است الماس‌بیک آتامبایف، رئیس جمهور پیشین قرقیزستان، متهم شناخته شود. ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ریا نووستی به نقل از دبیر شورای امنیت قرقیزستان گفت: "این اتفاق در صورتی خواهد افتاد که اگر" شهادت مستقیم یا غیرمستقیم در دادگاه علیه او داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" ساگین‌بایف گفت، "آتامبایف" به دادگاه فراخوانده خواهد شد. و "ما رسیدگی به این پرونده را آغاز خواهیم کرد."

در همین زمان، ساگین‌بایف تاکید کرد که اگر پارلمان "قوانین مربوط به برداشته شدن مصونیت قضایی رئیس جمهور سابق" را تصویب کند، این اتفاق می‌تواند رخ دهد. او همچنین یادآور شد که در بسیاری از پرونده‌های کیفری که به دادگاه فرستاده شده است، مقامات ارشد سابق نیز دیده می‌شوند.

در سال گذشته قرقیزستان با یک رسوایی بزرگ روبرو شد. این اتفاق با حادثه در تنها نیروگاه حرارتی بیشکک آغاز شد، که در ماه ژانویه در سرمای شدید اتفاق افتاد. این اتفاق در صورتی بود که تنها چند ماه پیش از وقوع حادثه در نیروگاه حرارتی بیشکک، مدرنیزاسیون آن تکمیل شده بود. به عنوان بخشی از پرونده فساد، دو نخست وزیر سابق، شهردار سابق بیشکک، وزیر سابق انرژی و صنعت و همچنین تعدادی دیگر از مقامات سابق دستگیر شدند. همه آنها همکاران آتامبایف بودند که پست ریاست جمهوری را در پایان سال 2017 ترک کرده بود. او مسئولیت سیاسی همه تصمیمات استراتژیک برای مدرن سازی نیروگاه حرارتی بیشکک را بر عهده گرفته است.

در دسامبر سال گذشته، پارلمان قرقیزستان لایحه‌ای را مبنی بر امکان پیگرد قانونی رییس جمهور سابق تصویب کرد. اکنون، طبق قانون، رئیس جمهور سابق، مصونیت قانونی کامل دارد، که تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند از آن محروم شود.

وزیر خارجه روسیه پس از دیدار با رئیس‌جمهور قرقیزستان: مقامات قرقیز علاقمند به گسترش فضای روسی در کشور خود هستندآیا روسیه پایگاه نظامی دیگری در خاک قرقیزستان ایجاد می‌کند؟گزارش تسنیم| گمانه‌زنی‌ها برای تاسیس دومین پایگاه نظامی روسیه در قرقیزستانچین هراسی در قرقیزستان: به ازای هر شهروند، قرقیزستان 700 دلار به چین بدهکار استتهدید افغانستان بر وضعیت قرقیزستان و آسیای مرکزیگزارش تسنیم| تداوم و تغییر سیاست خارجی قرقیزستان در قبال قدرت‌های بزرگ با انتصاب سفرای جدیدتسلیت رئیس‌جمهور قرقیزستان به دکتر روحانی در پی حادثه هواپیمای 707کارشناس امنیتی قرقیز: تظاهرات‌های ضد چین در آسیای مرکزی توطئه ای خارجی است

 

انتهای پیام/

R7650/P/S8,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آسیای میانه قرقیزستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیای میانه قرقیزستان آسیای میانه قرقیزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۶۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان

محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما شب گذشته نهم اردیبهشت با حضور در برنامه «سینمازاویه» درباره سریال «افعی تهران» و نسبت آن با سینمای جنایی گفت: در سینمای جنایی حرکت در عمق خیلی بیشتر است. مهم‌تر از اینکه جنایت را چه کسی انجام داده این مهم است که جنایت چرا انجام شده و آن کسی که این جنایت را مرتکب شده دچار چه پیچیده گی‌های شخصیتی بوده است. در اینجا برای تحلیل سرسخت و عمق پیدا کردن ماجرا این ضرورت که فهم دقیقی از تحلیل موقعیت و روانکاوی داشته باشیم، اهمیت پیدا می‌کند.

به گزارش رادیو گفتگو، وی ادامه داد: پیمان معادی یک ضرورتی را در سینمای ایران حس کرده و آن هم تنوع داستان‌ها و موقعیت هاست چراکه در سینمای ایران داستان‌های جنایی که استخوان دار باشند و تنه به کمدی نزنند زیاد نداشته ایم.

مقدسیان درباره نحوه نمایش درونیات شخصیت در «افعی تهران» گفت:، اما معادی یک رندی کرده و همان تلاشی که باید انجام می‌داده تا در موقعیت‌های مختلف، در جهان شخصیت ورود کند و او را به مخاطب معرفی کند به اتاق درمان آورده است. طبیعی است هر کسی که در اتاق درمان قرار می‌گیرد، درمانگر تلاش کند درونیات او را شناسایی کند. اما اگر قرار بود در اتاق درمان این اتفاق نیفتد باید موقعیت‌های پیچ در پیچی می‌ساخت که اطلاعات درباره شخصیت کم کم به مخاطب منتقل بشود.

این کارشناس، سینما را به عنوان یک تلنگر برای اهمیت بیشتر به سلامت روان مهم دانست و افزود: واقعیت این است که در همه جای دنیا کمپین‌هایی تشکیل می‌شود که آدم‌ها بیش از پیش به سلامت روان خود اهمیت بدهند. اگر سینما بتواند تلنگری بزند یا روان درمانی به امری تبدیل شود که آدم‌ها به آن اعتماد کنند و به آن روی بیاورند، اتفاق خیلی مثبتی روی داده است.

مقدسیان درباره انتخاب روان‌درمانگر و شیوه مواجه سریال با این مساله گفت: دغدغه پیمان معادی در این سریال جدای از اینکه به او کمک کرده درونیات شخصیت را با حضور در اتاق درمانگر به مخاطب منتقل کند، کمک کرده تا او یک نوع فرهنگ سازی هم انجام بدهد. اما همان طور که روان درمانی و سراغ گرفتن از درمان گر مساله‌ای است که باید روی آن فرهنگ سازی بشود، مسلح شدن به انتخاب روان درمان گر درست هم باید اتفاق بیفتد.

وی افزود: ما به اندازه روان درمانگران کاربلد، روان درمانگرانی داریم که کم عمق و کم دانش هستند و احساس مسئولیت نمی‌کنند و این آسیب زاست. برای همین است که نظام روان درمان گری در دنیا استاندارد‌های سفت و سختی دارد که باید مانند یک میثاق پزشکی رعایت بشود.

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است.

وی با بیان اینکه رفتن به سراغ اتاق درمان برای جذاب‌تر شدن درام، استاندارد‌هایی هم دارد افزود: ماجرا این طور نیست که یا ما نباید سراغ اتاق درمان برویم یا اگر رفتیم هر طور شد آن را جذاب کنیم. یک سری خط قرمز‌ها در اتاق درمان وجود دارد.

مقدسیان ادامه داد: اطلاعات شخصی روان درمان گر با مراجع نباید در میان گذاشته شود و آشنایی به غیر از آشنایی اتاق درمان با روان درمان گر نباید اتفاق بیفتد. او فقط باید شنونده باشد همدلی کند، اما در نقش روان درمان گر. ممکن است جایی که مراجع درک می‌شود، احساس وابستگی به درمانگر پیدا کند. اینجا درمانگر یا باید از تکنیک‌ها استفاده کند و برای مراجع واضح بشود که این رابطه عاطفی در نقش درمانگر است و لاغیر. اگر این اتفاق نیفتد باید مراجع به درمانگر دیگری معرفی کند.

این کارشناس سینما استاندارد‌های اتاق درمان را مهم دانست و افزود: این مهم است که استاندارد‌ها را رعایت کنیم چراکه ممکن است کسی بعد از کشمکش‌های زیادی با خودش بپذیرد که درمان بشود، ولی با این اتفاق، نتیجه درخوری نگیرد و اعتماد شخص به روان درمانگر از بین برود و هیچ وقت در زندگی به روان درمانگر مراجعه نکند.

مقدسیان در پایان درباره نقاط مثبت و ضعف اثر گفت: «افعی تهران» در بخش توجه به روان درمان گری موفق است، اما در تصویر کردن اتاق درمان و شیوه رفتار سحر دولتشاهی به عنوان درمان گر و ارتباط عاطفی که بین او و مراجعش (پیمان معادی) تصویر می‌کند، از اساس بر ضد روان درمان است. اینجا دانش و توانایی فیلمنامه نویس کم بوده، او عشق آن را داشته که به این موضوع بپردازد، اما علم آن را نداشته است. برای جذاب کردن درام هم مولفه‌های دیگری بود که بدون زیر پا گذاشتن استاندارد‌ها و خط قرمز‌ها می‌شد از آن‌ها بهره برد.

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • خفتگیری و سرقت از مهاجم سابق استقلال!
  • عضو شورای شهر باغستان بازداشت شد
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد