Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@17:33:06 GMT

حوزه‌ علمیه باید کانون تولید علم در جامعه باشد

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۷۰۰۳۵

حوزه‌ علمیه باید کانون تولید علم در جامعه باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی عباسی در مراسم اختتامیه نمایشگاه تخصصی گفتمان انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های غدیر قم برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ سرزمین ما، دنیای اسلام و جهان بوده و می‌توان ادعا کرد تاریخ با پدیده انقلاب اسلامی ورق خورد.

وی با اشاره به تنگناها و موانع انقلاب برای نرسیدن به آرمان‌های انقلاب، ادامه داد: علت ایستادن و مقاومت در مقابل پدیده انقلاب این است که انقلاب داعیه تمدن، گفتمان تازه، مدنیت جدید و الگوی اجتماعی جدید را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جامعه المصطفی العالمیه افزود: مبانی مهم تمدن جدید این بود که دین را از ساحت اجتماعی دور کنیم و به ساحت خصوصی افراد بفرستیم چون دین نمی‌تواند پیشرفت و توسعه ایجاد کند.

حجت‌الاسلام عباسی با اشاره به اینکه حضور دین در متن اجتماع، الگوی تازه‌ای را ارائه کرد، تصریح کرد: در مقام عمل طی این ۴ دهه، انقلاب توانسته دستاوردهای فرهنگی و علمی ارائه کند و شاهدی بر موفقیت حکومت دینی و حضور دین در عرصه اجتماع باشد.

وی با اشاره به اینکه امروزه ۲۸۰۰ مراکز آموزش عالی داریم، ادامه داد: در کنار کیفیت باید تولید انبوه داشته باشیم، اگر داعیه تمدن‌سازی در نشر داریم باید کثرت قابل توجه داشته باشیم چون شرطِ لازم است نه کافی.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: ۴ میلیون نفر دانشجو در سال داریم، زمینه را برای ساخت تمدن سازی فراهم کردیم و ۴۰ سال زمان زیادی نیست و ما در آغاز راه هستیم.

اصول تمدن سازی انقلاب اسلامی ایران

حجت‌ الاسلام عباسی بیان کرد: قوم محدود و زبان محدود نمی‌تواند تاثیرگذاری جهانی و جامع ایجاد کند و تمدن بدون داشتن جهان بینی نسبت به انسان شکل نمی‌گیرد و همه این پیش نیازها در انقلاب وجود دارد.

وی گفت: ارائه الگوی نظم اجتماعی، راز گشایی از عالم و دعوت به تعقل و تدبر، فرهنگ جویای علم، فرهنگ کار و تلاش، فرهنگ عزت خواهی و آرمان‌های بلند از اصول تمدن سازی یک ملت است.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به اینکه حوزه علمیه امروز با ۴۰ سال قبل متفاوت است، ادامه داد: حوزه‌های علمیه باید کانون و منبع تولید روح تلاش، تولید علم و علم جویی در جامعه باشند.

وی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه بسیاری از طلاب خارجی را با زبان فارسی آشنا کرده و بنا بر اقرار مراکز زبان سنجی، تولید علم به زبان فارسی دو برابر زبان عربی است، صدها هزار نفر در این دنیا با زبان فارسی آشنا شده که زمینه توسعه علم دین را ایجاد می‌کند.

کد خبر 4536734

منبع: مهر

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران حوزه علمیه دین اسلام علی عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است

عباس شیری درباره دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با کارگران، اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب امسال نیز مانند سال‌های دیگر همزمان با هفته کارگری افتخار دیدارشان را به جامعه کارگران دادند و نکات کلیدی و ارزنده‌ای را بیان کردند که باید اجرایی شود.

وی افزود: همان‌گونه که رهبری بیان کردند کارگران ستون تولید هستند؛ از این رو باید با رفع موانع تولید زمینه جهش تولید با مشارکت مردم و بخصوص نیروی کار فراهم شود.

این نماینده جامعه کارگری با اشاره به موضوع امنیت شغلی کارگران، گفت: امنیت شغلی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه کارگری است و باید زمینه‌های ایجاد امنیت شغلی در کشورمان بسترسازی شود؛ یکی از مهم‌ترین مشکلات کارگران حضور اتباع خارجی بدون مجوز است که باید ساماندهی آنها به شدت مورد توجه قرار گیرد.

شیری بیمه کارگران را یکی دیگر از مطالبه‌های کارگری عنوان کرد و گفت: رهبر انقلاب تاکید کردند که سیاست‌های کلی تامین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده منتها کارهایی که باید انجام شود، درست و کامل انجام نشده است؛ از این رو این موضوع باید از سوی متولیان امر پیگیری شود.

وی عنوان کرد: حدود نیم میلیون کارگر ساختمانی در صف دریافت بیمه هستند که متاسفانه نه‌تنها کاری برای آنها انجام نشده، بلکه بیمه ۴۰۰ هزار نفر دیگر در سال‌های گذشته قطع شده بود.

رئیس کانون انجمن‏‌های صنفی کارگران ساختمانی استان قم با بیان اینکه کارگران با جان و دل پای کار هستند، گفت: امسال حقوق کارگران به ۱۱ میلیون تومان می‌رسد هر چند این رقم پاسخگوی هزینه‌های جاری و معیشتی خانواده‌های کارگری نیست، اما همیشه پای کار بوده‌اند و در مقابل تحریم‌ها و مشکلات ایستادگی کردند.

شیری خاطر نشان کرد: برای ایجاد انگیزه و امید در بین کارگران نیاز است تا کارفرمایان و دستگاه‌هایی اجرایی آستین همت بالا بزنند و با قراردادن مزایا و سایر رفاهیات از مشکلات آنان بکاهند.

 هزاران نفر از کارگران سراسر کشور در دومین ماه از سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و به مناسبت هفته کار و کارگر، روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از کارگران، با بیان نقش کلیدی جامعه کارگری در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور، به تبیین وظایف مسئولان برای حل مشکلات قشرِ قانع و نجیب کارگر پرداختند و گفتند: حال خوب جامعه کارگری، حال ملت را هم خوب خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است