Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنها چند روز بیشتر تا تولد سه‌سالگی روناک باقی نمانده بود که پدر و مادرش با چشمانی اشک‌بار شمع‌های تولدش را برای همیشه در کنار قبرش خاموش کردند.

امروز دیگر از روناک تنها یادی مانده و قاب عکسی بر دیوار، دخترک شیرین زبانی که نمی‌دانست درد دندان قرار است فرشته جانش شود، امروز خاطراتش آتشی است بر جان پدر و مادر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آن سو روناک در زمین سرد و بی‌جان آرام گرفته و این سو امیرعلی با مرگ دست و پنجه می‌زند، پسر نحیفی که او هم همچون روناک قربانی قصور پزشکی دندان‌پزشکی شد به نام «س. م».

شهریور ماه و در هنگامه‌ای که نسرین مادر روناک در اندیشه تدارک جشنی باشکوه برای تولد سه سالگی تنها دخترک شیرین زبانش بود، دخترک بی‌قرار از درد دندان با چشمانی اشک‌بار از مادرش می‌خواهد مرهمی بر دردش بگذارد و مادر او را به دست دندان‌پزشکی سپرد که نمی‌دانست او قرار است پایانی باشد بر زندگی و تمام خوشی‌ها و خنده‌های پدر و مادر و روناک سه ساله.

مادر روناک می‌گوید: ۱۱ شهریور بود، روناک از درد دندان به خود می‌پیچید، شماره دکتر «س. م» را از یکی از کانال‌های تلگرامی پیدا کرده و روناکم را نزد او بردم.

خانم رضایی می‌افزاید: یک جلسه روناک را نزد پزشک بردم، جلسه دوم هنگامی که قرار شد دخترم تحت درمان قرار گیرد، خون دماغ شد، از دکتر خواستم اجازه دهد خون بینی روناک قطع شود، اما او گفت: نیازی نیست، دستمالی را در بینی روناک گذاشت، به کمک دستیارانش روناک را به زور نگه داشته و مشغول درمان دندان شدند که بعد از گذشت ۵ دقیقه ناگهان نفس روناک بند آمد، دکتر دستمال را از بینی دخترم خارج کرد، ناگهان خون زیادی از بینی او بر زمین ریخت، از ترس نمی‌دانستم چه کنم، هیچ امکانات و وسیله‌ای برای احیا نبود، تمام صورت و بدن روناک کبود شده بود، بلافاصله از اورژانس درخواست کمک کردیم، اورژانس آمد و دخترم را به بیمارستان راه‌آهن منتقل کردند.

وی ادامه داد: روناک ۳۸ روز در بیمارستان بستری و سطح هوشیاریش پایین بود، دخترم کم کم ریه و قلب و تمام اعضای بدنش را یکی یکی از دست داد، امکان انتقالش به تهران نبود و در نهایت جان شیرینش را از دست داد.

مادر روناک اظهار کرد: بعد از مرگ روناک از دندانپزشکش شکایت کردیم، پزشکان سعی می‌کردند قصور پزشکی را کتمان کنند و بگویند روناک بیمار بوده، حتی به ما گفتند در سر روناک غده بوده است، درحالی که دختر من هیچ بیماری نداشت و سالم سالم بود.

خانم رضایی افزود: در طول مدتی که منتظر پاسخ پزشکی قانونی بودیم، بار‌ها و بار‌ها از مسئولان نظام پزشکی درخواست و التماس کردیم دکتر «س. م» را معلق کنند، تا بلایی که سر فرزند من آمد برای کسی تکرار نشود، اما متاسفانه در پاسخ گفتند قانون پزشکی چنین اجازه‌ای را به ما نمی‌دهد و تا حکمی صادر نشود ما نمی‌توانیم چنین کاری بکنیم.

وقتی قصور پزشکی در مرگ روناک «امیرعلی» را هم به کما بردوی گفت: بعد از چندین ماه و درست یک روز قبل از اینکه برای امیرعلی این حادثه اتفاق بی‌افتد، حکم پزشکی قانونی صادر و پزشک صد درصد مقصر شناخته شد، روز یک شنبه کیفرخواست صادر شد و دوشنبه این اتفاق برای امیرعلی اتفاق افتاد که اگر بعد از اتفاقی که برای روناک افتاد با پزشک متخلف برخورد می‌شد و جلوی فعالیت او گرفته می‌شد، قطعا این اتفاق برای دومین بار رخ نمی‌دهد و امروز امیرعلی با مرگ دست و پنجه نرم نمی‌کرد.

مادر روناک اظهار کرد: روناک بی‌گناه مرد، بر اثر اشتباه پزشکی که حاضر به قبول اشتباهش نیست، اگر خون بینی وارد ریه روناک نمی‌شد امروز روناک زنده بود و صدای خنده‌هایش را می‌شنیدم.

پدر امیرعلی هم در گفتگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: ساعت سه بعد از ظهر ۱۵ بهمن ماه همسرم امیرعلی را به مطب دکتر (س. م) که بعد از حادثه روناک به خیابان خرم منتقل شده بود، برد تا از درد دندان امیرعلی بکاهد.

غلام ترابی افزود: امیرعلی ۶ ماه قبل از این حادثه در مطب پزشک دیگری یکی از دندان‌هایش را پر کرده بود، اما برای اینکه دندان دیگرش را هم درمان کند برای فروردین ماه سال آینده نوبت داد و، چون نوبت طولانی بود، مجبور بودیم او را به نزد دکتر دیگری ببریم که تبلیغات بسیاری کرده و حتی در مهد‌های کودک رایگان دندان بچه‌ها را ویزیت می‌کرده است.

وی بیان داشت: امیرعلی ۳ سال و ۹ ماه سن دارد، وقتی دکتر بعد از تزریق آمپول مشغول درمان می‌شود، پسرم بی‌قراری می‌کند، سه نفر از دستیاران پزشک دست و پای او را می‌گیرند و هنگامی که مادرش می‌خواهد مانع از ادامه کار شود، به او می‌گویند شما دخالت نکن، ناگهان بعد از چند دقیقه امیرعلی دچار ایست شد و قلب و نبضش از کار می‌افتد، شوهر دکتر که در طبقه بالا دندانپزشک بزرگ‌سالان بود، بلافاصله پایین آمد و پسرم را با خود به طبقه بالا برد، بعد از گذشت پنج دقیقه مجدد امیرعلی را پایین آورد، با اورژانس تماس گرفته و او را به بیمارستان راه آهن منتقل کردیم، چند روز است امیرعلی با سطح هوشیاری پایین در بیمارستان بستری است و هیچ کسی هم پاسخگو نیست.

پدر امیرعلی گفت: سوال من این است چرا با اینکه پزشکان می‌دانستند این دندانپزشک چند ماه قبل موجب مرگ روناک شده باز اجازه داده‌اند این پزشک به کار خود ادامه دهد، چه کسی پاسخگوی این حادثه است.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قصور پزشکی کما روناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ