Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@15:31:50 GMT

طرح توسعه گردشگری در تخت سلیمان تکاب افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۷۳۱۶۸

طرح توسعه گردشگری در تخت سلیمان تکاب افتتاح شد

مهاباد - ایرنا - همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی طرح گردشگری توسعه و بازسازی مجتمع تفریحی و رفاهی آب گرم تخت سلیمان تکاب با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی و فرماندار این شهرستان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا، فرماندار تکاب روز پنجشنبه در آیین افتتاح این طرح در روستای احمد آباد تخت سلیمان گفت: طرح احیا و بازسازی مجتمع آب گرم تخت سلیمان از طرح های مهم در بخش توسعه خدمات گردشگری در تکاب به شمار می رود که برای اجرای آن بیش از هشت میلیارد ریال هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی مکرمی افزود: برای اجرای این طرح بیش از 600 مترمربع کف سازی و 2 هزار متر نیز لوله کشی آب انجام شده است.
وی بیان کرد: مجتمع آب گرم تخت سلیمان دارای 2 استخر بزرگ آبگرم و امکانات مجهز برای آب درمانی بوده و آب آن از محل چشمه های آب گرم طبیعی تخت سلیمان تامین می شود.
فرماندار تکاب اضافه کرد: این مجتمع تفریحی و رفاهی دارای تجهیزات گرمایش از کف، اماکن اقامتی و چند باب سوئیت است.
مکرمی ادامه داد: با بهره برداری از مجتمع آب گرم تخت سلیمان سطح ارایه خدمات گردشگری به شهروندان ارتقا یافته است و شهروندان، خانواده ها و گردشگران می توانند از امکانات رفاهی و تفریحی آن بهره مند شوند.
فرماندار تکاب گفت: چشمه های آبگرم تخت سلیمان یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری درمانی آذربایجان غربی به شمار می رود که سالانه پذیرای شمار زیادی از مسافران و گردشگران از مناطق مختلف کشور است.
فرماندار تکاب بیان کرد: با تجهیز امکانات و توسعه خدمات گردشگری در کنار این چشمه های آبگرم، استفاده درمانی و سفرهای گردشگری به این منطقه نیز افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا تکاب دارای چشمه های آب گرم طبیعی در مناطق تخت سلیمان و قینرجه است و این چشمه ها از جاذبه های طبیعی و گردشگری این شهرستان به شمار می رود.
7514/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي چهل سالگي انقلاب افتتاح طرح گردشگري تكاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • مشارکت شهرداری در احداث یادمان شهدای جاویدالاثر تکاب
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • افتتاح مجتمع چند منظوره آوای کوچه فیلم در بروجرد
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه