Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ «دن بویلند» خبرنگار و کارشناس حوزه امنیت ملی آمریکا در روزنامه واشنگتن‌تایمز در گفت‌وگویی با شبکه المیادین* در خصوص روابط آمریکا با ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت، آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران است.

بویلند گفت، یکی از پیچیده‌ترین روابط آمریکا با دیگر کشورها، مسئله روابط با ایران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در همه دولت‌های متوالی آمریکا، ما شاهد تفاوت رابطه با ایران بودیم... ایران در معادلات آمریکا بخشی مهم در خاورمیانه است. الان ترامپ دائما از ایران صحبت می‌کند و در برخی اوقات به دولت اوباما هم اشاره [و انتقاد] می‌کند. سیاست آمریکا در مقایسه با زمان اوباما که سیاستش مذاکره با ایران و تحریم آن بود تا با برنامه هسته‌ای آن را متوقف کند و به ایران اجازه داده شود که کم‌کم به صحنه بین‌المللی کشیده شود، الان کاملا تغییر کرده [در مقابل ایران] و دولت ترامپ اکنون کاملا عکس دولت اوباماست و تلاش می‌کند که همه کارهایی که در داخل یا خارج کرده را خنثی کند و از اولین چیزها خروج از توافق دولت اوباما [با ایران بود] که از آن چشم‌پوشی کرد [و خارج شد].

این کارشناس آمریکایی گفت: اما در پاسخ به این سوال که آمریکا از ایران چه می‌خواهد باید بگویم که جدای از اینکه چه کسی در تهران باشد، شما از آمریکا می‌خواهید که شیطان بزرگ باشد چون از دید دولت آمریکا ما این دولت در تهران را دوست نداریم و ما هم می‌خواهیم اینطور توصیف شویم چون ما هم می‌خواهیم که حکومت رجال دینی را ساقط کنیم و می‌خواهیم که این حکومت کناره‌گیری کند از قدرت.

بویلند اذعان کرد که دولت دموکرات باراک اوباما نیز به دنبال براندازی در ایران بوده اما شیوه‌اش با دونالد ترامپ فرق می‌کند. او توضیح داد که «اوباما تلاش می‌کرد این کار را با تحریم انجام دهد و دولت کنونی تلاش می‌کند از طریق تشدید کردن تحریم‌ها...».

او در پاسخ به این سوال که «اما مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نگفته که کشورش دنبال براندازی نظام در ایران است بلکه خواستار تغییر رفتار نظام است»‌ گفت، «این درست است. ما خواستار تغییر رفتار نظام ایران هستیم. وزیر پامپئو هم از وقتی وزیر شده همیشه همین را گفته است. او گفته که می‌خواهیم ایران تحت سیطره ایرانی‌ها [=مردم] باشد بنابراین او خواستار رفتن این رژیم است».

بویلند ادامه داد: ما مشخصا از تغییر رژیم صحبت نکرده‌ایم اما جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل (و مشاور کنونی امنیت ملی) و پامپئو و دونالد ترامپ و رودی جولیانی همه اینها به ایرانی‌هایی که اینجا در تبعید زندگی می‌کنند، نزدیک هستند، اینجا برای تغییر رژیم تبلیغ می‌کنند. در نتیجه همه این اظهارنظرها برای تغییر رژیم در ایران است و آن چیزی که آمریکا از ایران می‌خواهد، رژیمی جدید است.

فارس

انتهای پیام/

171 / 156 ایران آمریکا نظام

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایران آمریکا نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس یمنی: «وعده صادق»، اسرائیل را به لاک دفاعی فرو برد

«حمید عاصم» عضو هیئت ملی مذاکره کننده یمن ضمن حمایت از پاسخ نظامی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: حمله ایران به مواضع صهیونیست‌ها که کنسولگری ایران در دمشق را هدف قرار داده بودند، مانند زلزله‌ای بر سردشمن نازل شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «حمید عاصم»، عضو هیئت ملی مذاکره کننده یمن در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سوالی پیرامون دلایل اقدام ایران در طراحی و اجرای عملیات وعده صادق گفت: رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای شرور، پا را از حد خود فراتر رفته و بر این باور بود که جمهوری اسلامی واکنشی نشان نخواهد داد، اما پاسخ ایران که پیش تر هم اعلام شده بود، بسیار محکم‌تر و فراتر از آن چیزی بود که ما و بسیاری از تحلیلگران، سیاستمداران و نظامیان جهان می توانستیم تصور کنیم.

عضو هیئت ملی مذاکره کننده یمن گفت: این پاسخ از نظر قدرتمندی، تعداد موشک ها و پهپادها، تاکتیک های نظامی ایران و خسارات وارده با وجود سیاه نمایی و تلاش صهیونیست ها و آمریکایی ها به منظور انکار خسارات وارده، کاملا برجسته و پرقدرت بود.

وی در ادامه با اشاره به مواضع یکی از تحلیلگران صهیونیست که گفته بود پاسخ ایران به شدت قدرتمندانه بود و اگر مردم از میزان ویرانی‌هایی که در دو پایگاه نظامی اسرائیل به بار آمد اطلاع داشتند، دست کم چهار میلیون صهیونیست فرودگاه بن گوریون را ترک می کردند، این گفته ها را نشان دهنده پاسخ پرقدرت و مؤثر ایران دانست که گامی در جهت تثبیت بازدارندگی ایران برابر رژیم صهیونیستی و همه کشورهای شرور و مستکبر بود.

عاصم با تشریح معادلات حاکم بر منطقه از در دوران حاضر اظهار داشت بدون شک پاسخ نظامی مقتدرانه ایران، منطقه را وارد یک نبرد بزرگ موجودیتی بین کشورهای محور مقاومت و مستکبرانی چون آمریکا، انگلیس، صهیونیست و کشورهای غربی دست نشانده آنها‌ و سازمان‌های عربی و اسلامی کرده است. همانطور که جمال عبدالناصر، رئیس جمهوراسبق مصر هم به این موضوع اشاره کرده بود درگیری بین مسلمانان عرب و رژیم صهیونیستی برسر موجودیت است و نه برسر مرزبندی‌ها. چنان که رویدادهای جاری، درگیری‌های شدید امروز، کشتار دسته جمعی که توسط صهیونیست ها و دشمنان شرور علیه ملت فلسطین انجام می شود و اهداف اعلام شده رژیم صهیونیستی که مورد حمایت شیطان بزرگ آمریکا نیز هست بر این موضوع صحه می گذارند. این مسئله ای است که حضرت امام خمینی (رضوان الله) هم بر آن تاکید داشتند و می فرمودند این جنگی است که سرنوشت رژیم صهیونیستی را در معرض خطر قرار داده است. تردیدی وجود ندارد که رژیم صهیونیستی به ویژه پس از اتحاد کشورهای منطقه دوام نخواهد آورد.

عضو هیئت ملی مذاکره کننده یمن در ادامه سخنان خود افزود: واکنش نظامی ایران، اقدامات یمن، حزب‌الله و مقاومت عراق به خصوص که پس از جنجال های فراوان رژیم صهیونیستی با حمایت نیروهای استکبار، رژیم های دست نشانده عربی و اسلامی حامی عادی سازی رخ داد، تأثیر بسیار مثبتی بر تمام نیروهای محور مقاومت، مجاهدین مناطق اشغالی، سرزمین های فلسطین و توده امت اسلامی گذاشت. روشن است که مجاهدین فلسطینی حیثیت ارتش صهیونیستی را در 16 اکتبر درهم شکستند؛ ارتشی که برخی آن را شکست ناپذیر توصیف کرده بودند. دشمن صهیونیستی امروز به معنای واقعی کلمه ضعیف‌تر از لانه عنکبوت است و قادر به مقابله نیست و از ارتشی که خود تهاجم را آغاز می کرد، به ارتشی تبدیل شده که به دنبال پاسخ و مقابله به مثل است و به لاک دفاعی فرو رفته است. این یک تحول بزرگ و بی‌سابقه است که پیامدهایی در پی خواهد داشت.

حمید عاصم در بخش پایانی صحبت های خود پیامد عملیات وعده صادق سپاه پاسداران در قلب رژیم صهیونیستی را اینگونه توصیف کرد و گفت: عملیات نظامی ایران یک اقدام واقعی، محوری و مهم در مسیر تحقق آزادی فلسطین بود؛ زیرا ناتوانی صهیونیست‌ها و همچنین ضعف آمریکا و ناتوانی تمامی دولت‌های شرور را درمواجهه با محور مقاومت آشکار ساخت. علاوه بر این، عملیات وعده صادق، مواضع برخی از کشورهایی که در پشت پرده از این رژیم حمایت می کردند و عملا با همکاری رژیم صهیونیستی برای سرنگونی موشک‌ها و پهپادهای ایران تلاش می‌کردند را نمایان ساخت. از جمله دیگر دستاوردهای پنهان این عملیات آن بود که تعداد پایگاه های غربی موجود در خاک سرزمین‌های اشغالی - به خصوص پایگاه های آمریکا، انگلیس و فرانسه - که با اسرائیل در مقابله با موشک ها و پهپادهای ایرانی مشارکت داشتند مشخص شد؛ اما در نهایت هیچکدام از این کشورها نتوانستند از دستیابی به اهدافی که با واکنش نظامی عظیم جمهوری اسلامی به دست آمده بودند، جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • کارشناس یمنی: «وعده صادق»، اسرائیل را به لاک دفاعی فرو برد
  • عملیات وعده صادق تمام معادلات دنیا را تغییر داد