Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که موفق به دیدن فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» در جشنواره فیلم فجر شده است، می‌گوید این فیلم حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد و بخشی از واقعیت‌های زندگی اجتماعی جامعه ما را منعکس کرده است.

«مصطفی کواکبیان» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: سینما قطعا از تاثیرگذارترین رسانه‌ها در جهان معاصر است، مردم ما هم به هر نوع فیلمی نیازمندند، از فیلم‌های کمدی مفرح گرفته تا فیلم‌های جدی و تاثیرگذاری که معضلات امروز ما را بازگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه فیلم تیغ و ترمه از نوع دوم است، اظهار داشت: این فیلم تا حدودی معضلات خانواده‌های کلان‌شهرها و طبقه‌ای خاص را به تصویر کشیده و در حد خود تاثیرگذار است.
مدیر مسئول روزنامه مردمسالاری ادامه داد: این اشتباه است که تصور کنیم با یک فیلم همه مشکلات حل می شود، حل معضلات جامعه به فرهنگ‌سازی درازمدت نیاز دارد و یک فیلم می‌تواند بخش کوچکی از این فرهنگ‌سازی درازمدت باشد.
کواکبیان معتقد است که تیغ و ترمه بحث شکاف‌های مختلف موجود در جامعه را برجسته می‌کند و بر همین مبنا شکاف طبقاتی، شکاف نسل‌ها و شکاف اجتماعی را مطرح کرده است.
این نماینده مجلس گفت: حالا ممکن است برخی بگویند یک نگاه و رویکرد منفی نسبت به پدیده زندگی اجتماعی مطرح می‌شود اما من بر این باورم که فیلم با حالت خوبی به اتمام می‌رسد یعنی نهایتا آن رویکرد منفی تا پایان فیلم وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در زندگی اجتماعی آسیب‌هایی داریم که باید بشناسیم و درصدد رفع آنها برآییم، توضیح داد: اینکه افرادی بخواهند از موقعیت همکاری و رفاقت سوءاستفاده کنند و فقط به خود بیندیشند، این خودخواهی و خودپسندی باعث مشکل برای دیگران خواهد شد، که در فیلم تیغ و ترمه به خوبی نمایش داده شده است.
کواکبیان ادامه داد: افراد یک جامعه نباید فقط به فکر خودشان باشند بلکه باید توجه کنند که زندگی اجتماعی، هسته‌ای است که تمام سلول‌های این هسته باید پیوند اخلاقی و عاطفی داشته باشند، اینکه افرادی بخواهند از رفاقت سوءاستفاده کنند نهایتا به سرانجام خوشی دست پیدا نخواهند کرد.
مدیر مسئول روزنامه مردمسالاری ابراز امیدواری کرد فیلم تیغ و ترمه، مورد اقبال عمومی قرار گیرد البته ممکن است نقدهایی مطرح شود که می‌تواند سازنده باشد.
به گزارش ایرنا، سی‌وهفتمین دوره جشنواره فیلم فجر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه سه‌شنبه 9 بهمن در پردیس تئاتر تهران آغاز به کار کرد.
در این دوره از جشنواره به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده‌، 22 فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ)، 3 اثر در بخش پویانمایی، 10 فیلم در بخش نگاه نو، 7 فیلم کوتاه و 5 مستند رقابت می‌کنند.
نمایش عمومی فیلم‌ها در پردیس سینمایی ملت تهران و 56 سالن سینما در مراکز استان‌ها تا22 بهمن ماه به استثنای روزهای 19 و 20 بهمن‌ماه وهم‌زمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ادامه خواهد داشت.
سی‌وهفتمین دوره جشنواره فیلم فجر، 22 بهمن ماه در آیینی در برج میلاد تهران به کار خود پایان خواهد داد.
فراهنگ**9012** 1055**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سينما فيلم فجر 97 كواكبيان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد

به گزارش خبرنگار مهر، میثم مداحی ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان با بیان اینکه دیدگاه جامعه نسبت به کارگر و کار را باید تبیین کنیم، اظهار داشت: اگر قرار باشد که دیدگاه نسبت به کارگر حمایتی و حداقلی باشد، در حق این قشر ظلم کردیم، ما باید دیدگاه جامعه را به کارگر از باب سرمایه انسانی و منابع سرمایه‌ای تغییر داده و از بُعد انسانی نگاه کنیم و این مهم سبب ارزش‌نهادن به کار و کارگر می‌شود.‌

وی با اشاره به اینکه آموزه‌های دینی ما نیز کار را ارزش تلقی کرده است، افزود: شاید دنیای غرب کارگر را ابزار تولید ثروت بداند اما دین و فرهنگ ما کار را به عنوان ارزش و عامل رزق و از اعمال صالح تلقی می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه دولت برای امنیت شغلی کارگران برنامه‌هایی داشته است، اضافه کرد: سال گذشته زیست بوم اشتغال تدوین و ابلاغ شد و دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند که ۷۰ هزار اشتغال ایجاد کنند و این از باب امنیت شغلی کارگران بود.

مداحی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل، گفت: سال گذشته ۲۸ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت شد و ۱۲ هزار نفر جویای کار درخواست خود را در این سامانه اعلام کردند که از این تعداد بیش از هفت هزار نفر آنان مشغول به کار شدند.

وی تصریح کرد: اعتقاد بر این است که امنیت اشتغال بایستی برخورد بین کارگر و کارفرما را کاهش دهد تا ذهن کارگر برای تولید و کارفرما برای سرمایه گذاری آزاد باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: در وزارت کار و همچنین زیرمجموعه آن در استان اصفهان تلاش کردیم که زمان رسیدگی به شکایات بین کارگر و کارفرما کاهش یابد و فرصت کمتر به حواشی عرصه تولید اختصاص دهیم از این رو اداره‌ای در منطقه زینبیه اصفهان با حضور پنج هیأت تشخیص تشکیل شد.

مداحی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد دعاوی ما مربوط به شهر اصفهان است، گفت: اگر به طور مناسب رسیدگی و خدمات رسانی داشته باشیم بیش از ۵۰ درصد مشکلات این حوزه در اصفهان حل می‌شود.

وی افزود: سال گذشته ۵۱ خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد که این آمار حاکی از افزایش ۳۰۰ درصدی خانه بهداشت‌های کارگری در استان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه برای تحقق شعار سال لازم است با برنامه‌ریزی دقیق نرخ مشارکت و مشاغل خانگی را افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: تسهیلات مشاغل خانگی امسال رشد حدود چهار برابری داشته و اعتباری حدود پنج هزار میلیارد تومان برای آن اختصاص یافته است که از این رو از مسؤولان کشوری درخواست داریم نگاه ویژه‌ای به استان اصفهان به تناسب جمعیت این استان داشته باشند زیرا جمعیت ساکن در مناطق محروم در غرب و شرق و حاشیه این استان با جمعیت برخی استان‌ها برابری می‌کند.

شمار خانه‌های کارگری اصفهان به ۵۲۲ باب رسید

در ادامه این مراسم همچنین کریمی مدیر امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز با بیان اینکه جشنواره قدیمی امتنان طبق ماده ۱۹۵ قانون کار با هدف ارج نهادن به تلاش‌های جامعه کارگری و مشارکت و نوآوری بین کارفرمایان هر سال برگزار می‌شود، اظهار داشت: امسال پنج هزار نفر و گروه کار و واحد نمونه در این جشنواره شرکت کردند که آثار ۳۰۰ نفر به مرحله داوری رسیدند.

وی با بیان اینکه در آثار برگزیده اختراع و نوآوری، بهره وری و مباحث محیط زیستی مورد توجه بود، خاطرنشان کرد: در نهایت سه نفر کارگر نمونه، سه گروه نمونه و یک واحد نمونه به عنوان برترین‌های استان برگزیده شدند.

مدیر امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان همچنین اضافه کرد: در سال جاری با اقداماتی که انجام شد و رشد ۳۰۰ درصدی احداث و توسعه خانه‌های بهداشت کارگری، شمار این خانه‌ها در استان به ۵۲۲ باب رسید.

به گزارش مهر، در پایان این مراسم از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان تقدیر شد.

کد خبر 6095061

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟