Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@17:05:56 GMT

فعالیت شتابزده در حوزه گرد و غبار کافی است

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۷۷۸۹۸

فعالیت شتابزده در حوزه گرد و غبار کافی است

تین‌نیوز | 

مدیر ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: فعالیت در حوزه مقابله با ریزگرد باید به صورت کارشناسی انجام شود؛ فعالیت شتابزده در این حوزه کافی است.

به گزارش ایلنا، علی محمد طهماسبی بیرگانی در کارگروه مقابله با گرد و غبار که در محل استانداری خوزستان برگزار شد، عنوان کرد: امیدوار هستیم تلاش‌های صورت گرفته در این کارگروه باعث افزایش کیفیت زندگی مردم و سلامت‌شان در استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه در سال جاری بارندگی‌های بسیار خوبی در خوزستان صورت گرفت اما یادمان باشد وقوع پدیده ریزگردها پس از بارش باران‌ها و در فصل تابستان تشدید می‌شود. مسئولان استانی گمان نبرند که پس از چنین بارش‌هایی با پدیده گرد و غبار مواجه نمی شویم.

وی افزود: به طور حتم در اردیبهشت ماه سال جاری که هوا رو به گرمی می‌رود و آب‌های سطحی تبخیر می‌شوند باید منتظر گرد و غبار باشیم.

طهماسبی بیرگانی با انتقاد از اعضای کارگروه مقابله با ریزگردها در استان گفت: متأسفانه روحیه فعالیت جمعی و پاسخگویی به مراجع در استان وجود ندارد. اعتبار بسیار خوبی برای این کارگروه در نظر گرفته شده و تنها سالی است که این اعتبار به صورت کارشناسی شده هزینه می‌شود. این اعتبار باید در استان خوزستان و تنها برای مبحث ریزگردها هزینه شود.

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، وی تصریح کرد: برخی از اعضای کارگروه مقابله با ریزگرد حتی به نامه‌هایی که برایشان ارسال می‌شود پاسخ نمی‌دهند و نسبت به این کارگروه بی‌توجه هستند.

طهماسبی بیرگانی با بیان اینکه فعالیت شتابزده در حوزه ریزگرد کافی است، گفت: مسئولان باید برنامه‌ها و مصوبه‌های این کارگروه را به سرانجام برسانند. فعالیت در این خصوص نباید در وسط راه رها شود.

مدیر ملی مقابله با پدیده گرد و غبار اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی تلاش کنند تا برنامه‌های طرح جامع مقابله با ریزگرد سریع‌تر اصلاح و سپس تأیید شود تا بر اساس این برنامه به پیش برویم.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بارش باران حفاظت محیط زیست روابط عمومی کارشناسی گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۷۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان