Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@16:39:20 GMT

سوادآموزی بالای ۴۹ ساله‌ها را فراموش نمی‌کنیم

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۷۹۸۲۹

سوادآموزی بالای ۴۹ ساله‌ها را فراموش نمی‌کنیم

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   شاپور محمدزاده با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب در همه زمینه‌ها خوب بوده و در نهضت سوادآموزی نیز با توجه به آمار و ارقام، خوب کار شده است، اظهار کرد: ممکن است برخی سوال کنند که چرا پس از گذشت ۴۰ سال هنوز بی‌سواد داریم؟ باید توجه کرد که باسوادی مطلق در اغلب نقاط جهان نداریم و مأموریت نهضت سوادآموزی نیز پوشش افراد ۱۰ تا ۴۹ سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ما در دوره مأموریتی جدید بالای ۴۹ ساله‌ها را فراموش نمی‌کنیم.

 

وی افزود: علاوه بر این اکنون صرف آموزش خواندن و نوشتن و سوادآموزی مطرح نیست و سوادآموزان دوره انتقال و تحکیم را می‌گذرانند. از مجموع افراد تحت پوشش، ۶۰ درصد مشغول تحصیل در دوره انتقال و تحکیم و مابقی در دوره ابتدایی آموزش سواد هستند. دوره تحکیم و تثبیت برای جلوگیری از بازگشت به بی‌سوادی اجرا می‌شود.

 

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه دو میلیون و ۶۰۰ هزار بی‌سواد در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال در کشور داریم که البته ۴۰۰ هزار نفرشان نیز اتباع خارجی هستند، گفت: نرخ باسوادی قبل از انقلاب ۵۲.۵ درصد بود و اکنون به مرز ۹۴.۷ درصد رسیده است. چه بخواهیم و چه نخواهیم شماری بازمانده از تحصیل در کشور داریم که ممکن است به مدرسه باز نگردند و در سنوات متمادی به آمار جامعه هدف سوادآموزی افزوده شوند.

 

محمدزاده درباره بودجه نهضت سوادآموزی در سال ۹۸ نیز اظهار کرد: حسن نهضت سوادآموزی این است که بابت هر باسواد هزینه را پرداخت می‌کنیم و از بابت بودجه نگرانی نداریم. یک مشکل در این حوزه این است که در سال‌های گذشته برخی استان‌ها بودجه نهضت سوادآموزی را در مسیرهای دیگری هزینه می‌کردند و تمام هم و غم ما این است که این بودجه را ۱۰۰ درصد به نهضت برگردانیم و در مسیر صحیح استفاده کنیم.

 

ایسنا

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: محمدزاده سوادآموزی گوناگون تحصیل جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رسول عطائی در جلسه شورای تامین مسکن آذربایجان غربی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: نمایندگان استانداری، راه وشهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رییس شورا هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیات ویژه حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیات ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آنده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطائی افزود: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی اضافه کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

وی اظهار داشت: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • دولت تورم ۳۰ درصد را موفقیت می‌داند
  • نهضت ملی مسکن در شهرستان جویم تسریع شود
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!