Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: تقویت نگاه خانواده محوری و مسجد پایه و تقویت بخش هنری از سیاست های اصلی این ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد در سال های اخیر است.

«سعید سعادتی» امروز (جمعه 19 بهمن) با اشاره به فعالیت بیش از 24 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد، گفت: اکثر مدیران و اعضای این کانون ها از نسل سوم و چهارم انقلاب هستند و در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی برای انقلاب اسلامی بسیار تأثیرگذار بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به ثبت نام بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر در سامانه بچه های مساجد، افزود: در این سامانه استعدادهای مختلف اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد معرفی و با شناسایی آنان این استعدادها تقویت می شوند.

 

وی پرهیز از موازی کاری دستگاه های فرهنگی مرتبط با مسجد را از رویکردهای اصلی ستاد عالی کانون های مساجد کشور خواند و اظهار کرد: با تشکیل شورای عالی سیاست گذاری امور مساجد کشور دستگاه هایی که در امور فرهنگی مساجد فعالیت می کنند از جمله اوقاف، فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات، ائمه جمعه و بسیج برنامه هایی اجرا خواهند کرد که موازی با سایر دستگاه ها نباشد.

 

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور تقویت نگاه خانواده محوری و مسجد پایه و تقویت بخش هنری را از سیاست های اصلی این ستاد در سال های اخیر دانست و تصریح کرد: در این سیاست ها ابتدا استعدادهای هنری شناسایی شده و سپس آن ها با برگزاری برنامه های متنوع تقویت می کنیم.

 

سعادتی با تاکید بر اینکه با شبکه سازی و کادرسازی چهره های هنرمند، هنرمندان آینده کشور از کانون های مساجد ظهور می کنند، اضافه کرد: در دوران انقلاب نیز شاهد بودیم که بهترین گروه های فیلم ساز، سرود و تئاتر ما از مساجد بودند.

 

وی با اشاره به اهمیت بحث آسیب های اجتماعی و تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی را از برنامه های حوزه فرهنگی ستاد عالی کانون های مساجد، خاطرنشان کرد: هرچقدر سطح دانش و اطلاعات نسل امروز بیشتر باشد در حوزه های فرهنگی به اهداف تعیین شده زودتر خواهیم رسید.

 

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برپایی خانه های نور و مسابقات قرآن را از مهمترین برنامه های حوزه قرآنی این ستاد برشمرد و ادامه داد: در این برنامه ها قرآن و عترت مورد نظر بوده و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نیز مورد توجه است.

 

سعادتی «شناسایی، ساماندهی و شبکه سازی»، «آموزش و توانمندسازی» و «فراهم بستر رقابت سالم» را سه رویکرد مهم برای اعضای کانون های مساجد کشور در سطح های مختلف روستایی، شهری، استانی، کشوری و بین المللی خواند.

 

پایان پیام/512

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر انقلاب اسلامی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره فیلم فجر 22 بهمن انقلاب ایام فاطمیه مجلس راهپیمایی22 بهمن اردبیل تحکیم بنیان خانواده ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تحکیم خانواده چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۰۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایام دهه کرامت اعلام شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین خداداده رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت در نشست خبری امروز سه شنبه 11 اردیبهشت گفت: امسال با توجه به اهتمام دستگاه‌ها و متولیان امر و اعضای ستاد، در جلسات هماهنگی و برنامه ریزی‌های جشن‌های دهه کرامت اقدامات خوبی انجام شده است و در نشست امروز هم شعار‌های محوری ۱۱ گانه دهه کرامت ۱۴۰۳ اعلام شد.

وی با بیان اینکه شعار‌های محوری این دهه در قالب ۱۱ شعار محوری در نظر گرفته شده است، افزود: به همین منظور روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به نام بهترین دختر دنیا، الگوی عفاف و حجاب مزین شده است.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت گفت: شنبه ۲۲ اردیبهشت به شعار زیست عفیفانه به رسم بانوی باکرامت و مهربانی، یکشنبه ۲۳ اردیبهشت، شهر مقدس قم، حرم اهل بیت (ع) خاستگاه انقلاب اسلامی؛ دوشنبه ۲۴ اردیبهشت خدمت کریمانه، مشارکت مردمی، اقتدار ملی؛ سه شنبه ۲۵ اردیبهشت امامزادگان پرچم داران جهاد تبیین و معرفت افزایی؛ چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت حضرت شاهچراغ (ع)، امین ولایت، عزیز برادر انتخاب شده است.

حجت الاسلام خداداده؛ پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت مساجد تراز اسلامی، خاستگاه والدین ولایی، شهیدان خدایی؛ جمعه۲۸ اردیبهشت مبارزه با ظالم، دفاع از مظلوم، زمینه ساز ظهور منجی بشریت؛ شنبه ۲۹ اردیبهشت ایمان و امید، نشاط معنوی در پرتو زیارت عارفانه، یکشنبه ۳۰ اردیبهشت خاندان موسی بن جعفر (ع) الگوی خانواده ایمانی و دوشنبه ۳۱ اردیبهشت عدالت گستری و سربلندی در پرتو مکتب رضوی را دیگر شعار‌های محوری این دهه اعلام کرد.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت همچنین با اشاره به جزئیات جشن‌های دهه کرامت گفت: جشن زیرسایه خورشید در اغلب استان‌ها و برخی کشور‌ها برگزار می‌شود و امسال برای هفدهمین سال در روستا‌ها و شهر‌های کوچک و بزرگ هم برپا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ایام دهه کرامت اعلام شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)