Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، دومنیک ری، زندانی که ۱۳ سال پیش به دین اسلام گرویده و به اصول آن کاملاً پایبند بوده، با اجازه دیوان عالی آمریکا اعدام شد.

بسیاری از زندانی‌ها و عوامل انتظامی زندان شهادت می‌دهند که دومنیک ری تا آخرین روز حیاتش به اصول و مبانی دین اسلام پایبند بوده، اما وی از ملاقات با امام جماعت مورد اعتماد زندان هم، علیرغم درخواستش برای نیایش و انجام مراحل دینی محروم شده و ابتدایی و آشکار‌ترین حق یک اعدامی با نقض آشکار حقوق بشر، نادیده گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این زندانی در زمان مرگ ۴۲ سال داشته و در پرونده اتهامی وی، یک فقره تجاوز جنسی و قتل در سال ۱۹۹۵ دیده می‌شود که بنا بر اظهارات پرونده و شاعدان عینی، وی در هنگام قتل در مرز ۱۸ سالگی بوده و عملاً بزرگسال محسوب نمی‌شده است. در پرونده دومنیک آمده که در اظهارات وکیل مدافع، علت رفتار مجرمانه وی اختلالات عصبی، جنون و علائم بیماری روانی قید شده، اما دادگاه بدون بررسی جزئیات این ادعا، وی را حبس و اکنون با تزریق مواد سمی، سلب حیات کرده است.

بی بی سی در جزئیات این ماجرا می نویسد:

دومنیک ری، زندانی محکوم به اعدام که درخواست کرده بود به جای کشیش مسحی، یک روحانی مسلمان بر بالینش به هنگام اعدام حضور پیدا کند، با حکم دیوان عالی آمریکا و در حالی که امام جماعت مد نظر او در بیرون اتاق محل اعدام و از پشت شیشه حاضر شده بود، اعدام شد.روز چهارشنبه (ششم فوریه) کمیته‎‌ای متشکل از سه قاضی این اجرای حکم اعدام را به بهانه "نقض حقوق مذهبی" دومنیک ری متوقف کرده بودند. این سه قاضی معتقد بودند حقوق مذهبی این زندانی نادیده گرفته شده است.

دومنیک ری خواسته بود در زمان اجرای حکم اعدام یک روحانی مسلمان بر بالینش حاضر شود، اما مقام‌های آلاباما با این خواسته او مخالفت کردند. دومنیک ری در سال ۱۹۹۵ به جرم قتل یک دختر ۱۵ ساله بازداشت به اعدام محکوم شد.مقام‌های آلاباما در حال آماده شدن برای مراسم اعدام در روز پنجشنبه (دیروز) بودند که وکلای آقای ری با مراجعه به دادگاه مدعی شدند حقوق مذهبی موکلشان نادیده گرفته شده است.

پس از آن اداره زندان‌های آلاباما به دادگاه عالی آمریکا در واشنگتن مراجعه کرد و خواستار مداخله قاضی القضات این نهاد برتر قضایی شد.در پی این درخواست ۹ قاضی دادگاه عالی به رای نشستند و ۵ در برابر ۴ به اداره زندان‌های آلاباما اجازه دادند که حکم اعدام را به اجرا گذارد.اداره زندان آلاباما می‌گوید به هیچ فرد غیرکارمندی اجازه حضور در اتاق اعدام داده نمی‌شود و تنها کشیشی هم که سالهاست در این مراسم شرکت می‌کند رسما به استخدام این اداره درآمده است.

"آزادی مذهبی" یکی از بنیادین حقوق مردم آمریکاست که در قانون اساسی این کشور مد نظر قرار گرفته است و بر همین اساس وکلای دومنیک ری و سه قاضی دادگاه ایالتی گفته بودند باید همچون محکومان مسیحی برای محکومان دیگر ادیان هم فرصت ادای فرایض مذهبی مطابق اعتقاداتشان فراهم شود.

بر اساس گزارش سازمان زندان‌های آلاباما کشیش کریس سامر از سال ۱۹۹۷ تاکنون تقریبا در همه مراسم‌های اعدام این ایالت حضور داشته است.اما دومنیک ری خواسته به او اجازه داده شود که پیش و در زمان اجرای حکم اعدام یک روحانی مسلمان به بالین او بیاید تا او بتواند آیین‌های ویژه دین خود را در آخرین لحظات زندگی به جا آورد.

دادگاه تایید کرده که دومنیک ری از سال ۲۰۰۶ در زندان به اسلام گرویده و از آن زمان تاکنون به آیین‌های این مذهب پای‌بند بوده است.یوسف میسونت، امام جماعت مسلمان که دومینک ری به او اقتدا می‌کرده از سال ۲۰۱۵ با سازمان زندان‌های آلاباما کار می‌کند و به درخواست زندانیان به دیدار آن‌ها می‌رود.این روحانی مسلمان در زمان اجرای اعدام از پشت شیشه‎های بیرون اتاق اعدام دومنیک ری را نگاه کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اعدام در آمریکا آلاباما تجاوز جنسی تزریق دارو حقوق مسلمانان آمریکا علی علیزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصر بار دیگر حمله رژیم صهیونسیتی به کنسولگری ایران را محکوم کرد

وزرای امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درود‌های گرم روسای جمهور دو کشور به یکدیگر، اهتمام ویژه سران دو کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

دو وزیر همچنین آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات منطقه به خصوص در عرصه فلسطین و جنگ علیه غزه را تبادل کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار از تلاش‌ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

امیرعبداللهیان بر مبنای توافق روسای دو کشور تبادل هیات‌ها میان موسسات دینی دو کشور در چارچوب تقریب مذاهب و گفتگو‌های دینی را مفید و موثر دانست که این موضوع مورد استقبال طرف مصری قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهتمام ویژه الازهر مصر برای گفتگوی بین مذاهب و همچنین تقویت روابط مردمی و گردشگری بین دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق و همچنین واکنش نیرو‌های مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع، از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم اسراییل تشکر کرد 

آقای سامح شکری وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات تاکید کرد همواره برای گفتگو و تماس بین مصر و ایران بعنوان دو کشور با تمدنی ریشه دار اهتمام داریم و مصر توجه ویژه به پیگیری توسعه روابط بین دو کشور دارد.

سامح شکری همچنین با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اسراییل، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین گردد.

سامح شکری مجددا حمله اسرائیل به ساختمان سفارت ایران در سوریه را محکوم و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران را تسلیت گفت و دیدگاه کشورش برای تلاش جهت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

وزرای امور خارجه ایران و مصر در پایان ابراز امیدواری کردند برگزاری اجلاس سران همکاری اسلامی در گامبیا، موجب تقویت همبستگی و وحدت جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه بشود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • اجازه اعدام درختان در پارک لاله را نخواهیم داد
  • تصمیم زاکانی برای ساخت فرهنگسرا به قیمت نابودی درختان
  • مصر بار دیگر حمله رژیم صهیونسیتی به کنسولگری ایران را محکوم کرد
  • بورل: حمله شهرک‌نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • روزگار سیاه فوتبال خوزستان، تیره‌تر از رنگ نفت؛ محکوم به سقوط!
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • بنیانگذار صرافی رمزارز به چهار ماه زندان در آمریکا محکوم شد
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • پول بیت‌المال پس گرفته شد حامیان بابک زنجانی شاکی شدند!