Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری امام جمعه موقت تهران در ویژه برنامه شب شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) که با حضور هزاران زائر عزادار در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، به تبیین ابعاد مختلف خطبه فدکیه پرداخت.   وی در مورد باغ‌های فدک تصریح کرد: در یکی از برنامه‌های مبارزاتی پیامبر اکرم (ص)، یهودیان منطقه فدک، نیمی از آن را بدون اینکه درگیری صورت گیرد به آن حضرت اهدا کردند و نبی مکرم اسلام (ص) آن را به حضرت زهرا (س) هدیه دادند تا پشتوانه اقتصادی مناسب و محکمی برای تقویت اسلام، ولایت و پیگیری آرمان‌های الهی و فاطمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امام جمعه موقت تهران گفت: در جریان سقیفه و بعد از آن از جمله نخستین اقداماتی که دستگاه خلافت انجام داد، آن بود که در یک اقدام شگفت انگیز کارگزارانی را که حضرت زهرا (س) برای اداره فدک معین کرده بودند را بیرون کردند و فدک را غصب کردند.

حاج علی‌اکبری افزود: اصلی‌ترین استدلال کسانی که فدک را غصب کردند، با تکیه بر یک حدیث جعلی بود که پیامبران از خود چیزی را به ارث نمی‌گذارند، از این رو حضرت فاطمه (س)، فدک را بهانه کردند و ماجرای غصب فدک را با ماجرای غصب خلافت معادل‌‍سازی نمودند و با این نگاه دقیق، شروع به پیگیری آن موضوع کردند.

وی به اقدامات حضرت زهرا (س) بعد از جریان غصب فدک اشاره و تصریح کرد: حضرت فاطمه مرضیه (س) در یک اقدام تاریخی و با یک هیبت و برنامه‌ای وارد مسجد پیامبر (ص) شدند و پرده‌ای کشیده شد و ایشان خطبه‌ای را که معروف به فدکیه است را قرائت کردند. چالش جامعه اسلامی در خطبه فدکیه امام جمعه موقت تهران گفت: حضرت زهرا (س) در خطبه فدکیه در یک بیان حماسی که بسیار پر محتوا و پر استناد و عارفانه، فقیهانه و مجاهدانه است، در یک افق بالایی از فصاحت و بلاغت جریاناتی را که در جامعه اسلامی آن زمان اتفاق افتاد را به چالش کشاندند.

حاج علی‌اکبری افزود: این بانوی بزرگوار در خطبه فدکیه علاوه بر پاسخگویی به آن استدلال ضعیف و غلطی که در مورد فدک غصب بود، به تبیین اتفاقات بزرگی که در فاصله رحلت نبی مکرم اسلام (ص) تا آن روز را که چند روز بیشتر نبود، پرداختند و از واقعیت‌های اجتماعی آن زمان پرده برداشتند و جریان نفاق را افشا و فضیلت ویژه، ممتاز و منحصر به‌فرد علی بن ابی طالب (ع) را بیان کردند و سکوت انصار و مهاجران را به چالش کشاندند.

وی با بیان اینکه خطبه فدکیه منشور رسا و بلند ولایت الهی است، تصریح کرد: در این خطبه ماجرای غدیر و خروج امت از صراط مستقیم ولایت و بازگشت آن‌ها به جاهلیت بیان، تحلیل و ریشه‌یابی شده و تحلیل جامعه شناحتی از جامعه آن روز در این خطبه بیان گردیده است. فدک؛ اسم رمز شیعه برای ولایت الهی امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه فدک اسم رمز شیعه برای مسئله ولایت الهی است، گفت: در منطق توحیدی همه زمین فدک الزهرا (س) است و همه زمین باید در محیط ولایت الهی قرار گیرد و پرچم ولایت الله و حزب الله در همه زمین به اهتزاز درآید.

حاج علی‌اکبری افزود: حضور جریان‌های استکباری و حکومت طاغوت در دنیا حاکی از آن است که غصب فدک همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران در امتداد حرکت و قیام فاطمی است و ایران اسلامی نخستین قطعه از فدک فاطمه الزهرا (س) بود که با انقلاب اسلامی آزاد شد تا زمینه‌ای برای استقرار همه جانبه اسلام ناب محمدی و حکومت قرآن در سرتاسر جهان شود.

امام جمعه موقت تهران گفت: اکنون در چهلمین سال برافراشته شدن این پرچم عظیم، شاهد هستیم که می‌توان امتداد حرکت قیام فاطمی و نهضت آزادی بخش اسلامی را در تمام نقاط جهان رهگیری کرد.

حاج علی‌اکبری افزود: جریان استکبار جهانی که دشمن اصلی حضرت زهرا (س) است، در طول این چهار دهه همواره نظام نوپا انقلاب اسلامی ایران را تحت فشار قرار داده است تا مانع گسترش اندیشه‌ها و آرمان‌های آن شود، زیرا آن‌ها بهتر می‌دانند که انقلاب اسلامی ایران، تنها آزادسازی یک ملت نیست بلکه آغاز آزادسازی تمام دولت‌ها و ملت‌ها و پایان عمر طاغوت است.   انتهای پیام//ج.ر   معادل‌سازی غصب فدک با غصب ولایت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش

معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نخستین معلم بشریت خداوندی است که علم اسماء الهی را به آدم ابوالبشر آموخت و مقام توحید را با مقام معلمی پیوند داد. سپس به‌واسطه قلم، انسان‌ها را با دانش‌های مختلف آشنا ساخت و انبیاء عظام را به مقام معلمی برگزید.

پس معلمی شأنی سترگ و شغلی الهی است که پیامبران الهی عهده‌دار آن بوده‌اند. معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است.

جایگاه معلمِ نمونه؛ جایگاه انسانی متعالی است که دارای شاخصه‌هایی چون: علم و بصیرت، تعهّد و احساس مسئولیت، عشق و محبت، دقّت در صورت و محتوای پیام، پیگیری در آموزش و تربیت، نظم و انضباط، خلاقیت و تفکّر، اعتقاد و ایمان به معارف الهی، عزم و اراده تعالی،‌ عامل بودن به احکام الهی، پایبندی به اخلاق اسلامی، پایبندی به تعهّدات ملّی و کارامدی و أثرگذاری است.

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

نظام متعالی آموزش و پرورش که معلم در آن به ایفای نقش می‌پردازد، اهداف عظیمی را پی می‌گیرد که برخی از آن عبارتند از: آموزش علوم نافع، تدوین منابع لازم درسی، انسان‌سازی، تربیت کادر انسانی یا نیروی مغزافزار و بازوان کارافزار برای جامعه، بصیرت‌آفرینی، ایجاد احساس التزام به هویت ملی و دینی، و نهایتاً نقش‌آفرینی مثبت در پیشرفت همه‌جانبه کشور.

این نظام متعالی با وجود امکاناتی چون ثروت عظیم هوش جوان ایرانی، مکتب انسان‌ساز اسلام و وجود مراکز تربیتی همچون مساجد و هیئات مذهبی، الزاماتی راهبردی جهت دستیابی به اهداف مورد نظر دارد که برخی از آن: تأمین نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کشور، برنامه‌ریزی درست و هدفمند در جهت رفع نیازهای جامعه، توزیع متعادل و متناسب نیروی انسانی مورد نیاز جامعه، محور قرار دادن سند تحول برای اصلاح ساختارها و روندها، تهیه نقشه راه برای اجرایی کردن سند تحول، جذب معلمان مجرب و توانمند، تهیه و تدوین کتاب‌های درسی و کمک درسی آموزشی و پرورشی متناسب با سطح فکر، روحیات، جنسیت و سیر رشد دانش آموزان و متناسب با نیاز جامعه، بازشناسایی مفاخر و شخصیت‌های مؤثر جامعه، رصد دائم کیفیت آموزشی معلمین و تلاش برای ارتقاء کیفی تدریس، تلاش برای ارتقاء نظام آموزش به جایگاه نخست جهان اسلام در عرصه تولیدات آموزشی و پرورشی، ترجمه آثار فاخر آموزشی تربیتی به زبان‌های زنده دنیا، و افزایش ظرفیت مدارس دولتی و ممانعت جدی از برون‌سپاری تعلیم و تربیت به نهادهای غیر رسمی (جز در موارد نادر) است.

پر واضح است که نظام متعالی آموزش در برابر معلمین، وظایفی برعهده دارد که از جمله آنها: بهبود وضع معیشت معلمان، جدیت در آموزش‌های بدو خدمت و ضمن خدمت آنان، زمینه سازی برای انتقال تجربیات آموزشی و مهارت‌های تدریس به نسل جدید از معلمان، تلاش برای ثبات مدیریت نهاد آموزش و پرورش، تلاش برای منطبق سازی نظام آموزشی تربیتی با نیازهای ملی، منطقه ای و جهانی کشور، به‌روزرسانی مستمر سند تحول آموزش و پرورش، تدوین نقشه راه اجرایی شدن سند آموزش و پرورش با ارائه شاخص‌های معین، افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمینی عالم، کارامد و متعهد، تأمین مربیان پرورشی مدارس جهت هدایت دانش‌آموزان به رعایت سبک زندگی اسلامی و نظارت مفید، مؤثر و مستمر بر مؤسسات آموزشی غیر رسمی است.

با نظر به جایگاه عظیم معلم در اسلام می‌توان به ضرورت تعالی مستمر نهاد آموزش و پرورش و به‌روزرسانی منابع آموزشی و هدفمند بودن برنامه‌ها در راستای ارائه الگویی از نظام متعالی آموزش در جهان اسلام پی برد. 

حجت‌الاسلام دکتر مهدی امیدی نقلبری؛ دانشیار و عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد