Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@03:27:42 GMT

پوتین: رژیم کنترل تسلیحات در معرض چالش جدی قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۸۳۹۴۸

پوتین: رژیم کنترل تسلیحات در معرض چالش جدی قرار دارد

رئیس جمهوری روسیه از وزارت خارجه این کشور خواست در شرایط دشوار کنونی جهان، برای برقراری ثبات راهبردی، حفظ اصول حقوق بین الملل، تقویت نقش سازمان ملل و مبارزه مشترک جهانی با تهدیدات تروریستی تلاش بیشتری کند. ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ بین الملل آسیا-اقیانوسیه اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه در پیامی کتبی به‌مناسبت بزرگداشت «روز دیپلماسی» (10 فوریه -19 بهمن) برای کارکنان وزارت امور خارجه و دیپلمات‌های روسی، یادآور شد که امروزه رژیم کنترل و عدم گسترش تسلیحات در جهان در معرض چالش بزرگی قرار گرفته و به همین دلیل لازم است تا به موضوع لزوم حفظ ثبات راهبردی توجه ویژه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پیام پوتین آمده است: «باید توجه داشت که در حال حاضر دیپلمات‌های روسی سهم بسیار زیادی در تقویت صلح و حل و فصل مشکلات منطقه‌ای و جهانی و توسعه همکاری با شرکای خارجی روسیه دارند. در شرایط دشوار کنونی حاکم بر جامعه جهانی، زمانی که ثبات بین المللی و حاکمیت قانون بر روابط بین کشورها به طور جدی دچار تغییرات تحمیلی بسیاری شده و به‌خصوص رژیم کنترل و عدم گسترش تسلیحات در معرض چالش جدی قرار گرفته، وظایف بسیار گسترده‌ای برعهده دستگاه دیپلماسی کشور قرار دارد. در چنین شرایطی لازم است تا فعالانه بر لزوم پایبندی به اصول حقوق بین الملل  برقراری ثبات راهبردی، تقویت نقش سازمان ملل در حل و فصل مشکلات بین المللی و لزوم تمرکز و همبستگی جامعه جهانی بر مبارزه مشترک با تهدیدات تروریستی اصرار ورزید.»

پوتین: مشارکت روسیه در پیمان موشکی متوقف شودپوتین: مسکو و آستانه نقشی کلیدی در فرایند همگرایی اوراسیایی دارندپوتین: رایزنی‌ها با ترکیه و ایران درباره سوریه ضروری است

رئیس جمهوری روسیه در این پیام بطور خاص به دستگاه دیپلماسی این کشور توصیه کرده: «لازم است تا به منظور ادامه حرکت در جهت پیشرفت صلح و ثبات در کشور سوریه و همچنین حل و فصل سیاسی مسالمت آمیز اوضاع و مشکلات باقی مانده در این کشور اقدامات جدی صورت بگیرد و در نهایت لازم است تا تلاش‌ها برای توسعه همگرایی اورآسیایی در منطقه و همچنین گسترش روابط با تمامی شرکای روسیه، به خصوص در حوزه نفوذ اتحادیه اقتصادی اورآسیایی، با هدف گسترش هرچه بیشتر روابط با این کشورها تلاش بیشتری انجام شود.» 

انتهای پیام/

R1445/P/S8,87,89,1128/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات