Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله علم الهدی گفت: از انقلاب اسلامی ایران ۴۰ سال می گذرد و از آنجا که این انقلاب، فاطمی است باید فرهنگ فاطمی و سیره زهرایی در جامعه ما پیاده سازی و نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله «سیداحمد علم الهدی» امروز(۲۰ بهمن) در مراسم روز شهادت حضرت زهرا(س) که در حرم مطهر رضوی برگزار شد ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)با بیان اینکه باید فرهنگ فاطمی بر جامعه ما ساری و جاری شود، گفت: مراسم عزاداری حضرت فاطمه(س) تنها مختص به روز شهادت آن حضرت نیست، از انقلاب اسلامی ایران ۴۰ سال می گذرد و از آنجا که این انقلاب، فاطمی است باید فرهنگ فاطمی و سیره زهرایی در جامعه ما پیاده سازی و نهادینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه از روز دوم رحلت پیامبر(ص)، تهاجم به درب منزل حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شد و در واقع شهادت آن حضرت، سه ماه به طول انجامید، اظهارداشت: از امروز تا روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به مدت ۱۷ شب و روز ویژه برنامه های بررسی فرهنگ فاطمی در محافل گوناگون در حرم مطهر برگزار می شود این برنامه ها به عنوان ابتکاری در فرهنگ سازی در سیره سیاسی و اجتماعی حضرت زهرای مرضیه است.

 

وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم(ص) فرمودند فاطمه(س)، جان من است، پیامبر می‌فرمودند زمانی که فاطمه(س) را می‌بینم به یاد ظلم‌هایی می‌افتم که قرار است پس از من بر ایشان روا شود، اظهارداشت:حرمت فاطمه زهرا(س) هتک و حق ایشان غصب شد و جلوی میراث ایشان نیز گرفته شد و پهلوی آن حضرت نیز شکسته شد، میوه دل پیامبر(ص) میان در و دیوار اما ایستادگی کردند و کسی به فریاد ایشان نرسید و اینها درس‌هایی است که در سیره حضرت وجود دارد.

 

آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) تلاش بسیاری برای بیدارسازی امت پس از رحلت پیامبر(ص) داشتند، افزود: سخنان و راهبردهای ایشان برای کاروانیان اسلام و انسان کارساز بود جریان حکومتی که از جریان رهبری و امامت جدا شده باید تبیین و روشن‌سازی می‌شد و صدیقه اطهر(س) این کار را صورت دادند.

 

امام جمعه مشهد گفت: امام حسین(ع) در روز عاشورا و در کربلا به شهادت رسید اما رنج حضرت فاطمه (س)۳ ماه طول کشید و از روز دوم شهادت پیامبر اسلام(ص) تا زمان شهادت این بانوی بزرگ، درد و رنج بسیاری متحمل شدند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر انقلاب اسلامی ایام فاطمیه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره فیلم فجر فاطمیه راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن اردبیل مجلس اجتماع فاطمیون شهادت حضرت زهرا س آیت الله علم الهدی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۵۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • مراسم دسته روی شهادت امام جعفر صادق (ع)در مازندران برگزار می شود
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • مکتب «گل آقا» در بخش طنزپردازی امروز پیاده سازی شود
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود