Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@07:12:13 GMT

حضرت زهرا(س) پیشگام در مبارزه با جریان نفاق بودند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۸۶۰۱۲

حضرت زهرا(س) پیشگام در مبارزه با جریان نفاق بودند

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) با دفاع از حریم ولایت مانع جدایی قرآن و عترت شدند، گفت: حضرت زهرا(س) پیشگام در مبارزه با جریان نفاق بودند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» به مناسبت شب شهادت دردانه رسول خدا حضرت زهرا(س) در هیات ثارالله با اشاره به مقام و جایگاه زن، گفت: مهمترین جایگاهی که در آخرالزمان مورد هجوم دشمن و شیطان قرار می گیرد کانون خانواده است زیرا اگر خانواده دچار فروپاشی شود انسان ها به راحتی منحرف می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه و خطیب مشهور افزود: سومین تجارت پر سود در جهان قاچاق زن و کودک است، یکی از منابع درآمد گروه تکفیری داعش علاوه بر نفت، فروش زنان ایزدی و مسیحی به اسرائیل بود؛ این یکی از آن بلاهایی است که امروز دشمنان بر سر خانه و خانواده می آورند.

حجت الاسلام والمسلمین عالی با تاکید بر اینکه خانواده محلی است که انسان در آن به آرامش و امنیت می رسد، اظهار کرد: خانه و خانواده محل عبادت، تربیت و ریاضت است، گاهی در خانه استحکاک هایی ایجاد می شود و یا بداخلاقی هایی به وجود می آید هنر آن است که انسان در این مواقع با صبر و شکیبایی آن بد اخلاقی ها را تحمل کند و با گذشت رضایت الهی را در نظر بگیرد.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: لازم است والدین با فرزندان و زوجین با یکدیگر رفتاری با محبت داشته باشند تا به واسطه این محبت پیوند میان اعضا مستحکم‌تر شود، پیامبر اکرم(ص) فرمودند: یکی از چیزهایی که سبب می شود برکت از در و دیوار برای انسان ها ببارد این است که انسان نسبت به والدین احسان داشته باشد؛ پدر و مادر حتی اگر کافر هم باشند باید به آنان احسان کرد، احسان به والدین سبب طولانی شدن عمر و افزایش رزق می شود.

وی ادامه داد: پدر و مادر اگر سال ها از دنیا رفته باشند آنان بیشتر به احسان فرزندان نیازمند هستند. روایت است گاهی فرزند در حیات پدر و مادر عاق والدین نیست اما بعد از مرگ آنان عاق والدین می شود چون نسبت به آنان بی توجه شده و والدین خود را فراموش می کند.

حجت الاسلام والمسلمین عالی با تاکید بر اینکه در اسلام همه روزها روز پدر و مادر است و تنها اختصاص به یک روز خاص ندارد، ابراز داشت: این نامگذاری‌های تقویمی با عنوان روز مادر و روز پدر به سبب غفلتی است که امروز در جوامع بشری ایجاد شده در غیر این صورت انسان باید همه روزهای عمر به والدین احترام بگذارد و آنان را یاد کند. مادر از یک جایگاه ویژه ای برخوردار است به قدری که با احسان به او گناهان انسان بخشیده می شود. مرحوم شیخ انصاری در زمینه اجتهاد و تقوا در عصر خویش بی نظیر بودند ایشان مادری داشتند که به شیخ می گفت پسرم تو بنده خدا هستی مبادا روزی خودت را گم کنی.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: زمانی که قضیه کربلا پیش آمد امام حسین(ع) 56 سال سن داشتند که حاکم مدینه از سوی یزید برای حضرت بیعت نامه آورد امام حسین(ع) در این هنگام جمله قابل تاملی فرمودند اینکه ما هرگز زیر بار این ذلت نمی رویم هم خدا به این ذلت راضی نیست و هم دامنی که در آن پرورش یافتم؛ والدینی که با فرزندانشان رفیق هستند بدانند که این رفاقت مانع گمراهی فرزندان در جامعه می شود امام حسین 56 سال داشتند اما فرمودند مادرم راضی به این بعیت نیستند.

 وی با اشاره به سوره تحریم، گفت: براساس این سوره جریان نفاق به خانه پیامبرهم نفوذ کرده بود و تا زمانی که پیامبر زنده بودند این جریان جرات نداشت اقدامی علیه اسلام انجام دهد اما با رحلت حضرت آنان اقدام به جدایی قرآن و عترت کردند اما حضرت زهرا(س) با ورود به میدان جهاد ازحریم ولایت دفاع کردند و تمامی محاسبات دشمنان را تا ابد به هم ریختند.

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: انقلاب اسلامی دهه فجر 22 بهمن ایام فاطمیه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی راهپیمایی22 بهمن جشنواره فیلم فجر مجلس اصفهان خبرگزاری شبستان حجت الاسلام عالی حضرت زهرا س خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۶۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است

ایسنا/فارس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همگان را به مطالعه سرگذشت شهید آوینی فراخواند و تغییر جریان فکری را آموزنده و تحسین برانگیز توصیف کرد.

آیین پایانی و معرفی برگزیدگان دومین جشنواره سراسری شهید آوینی امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ ماه در تالار فجر پردیس ارم دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این مراسم معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور ابتدا به تاکید بر خدمت‌رسانی ویژه به دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: از همان قدم اول تلاش کردیم به عنوان خادم دانشجویان، اقدامات متعددی را در بستر ایثار و شهادت انجام داده‌ و مبلغ خوبی برای ترویج این فرهنگ باشیم.

هاشم داداش‌پور افزود: قرار است مجموعه اقداماتی که در این راستا انجام می‌دهیم به تحکیم و سازماندهی بیشتر منجر شود و بتوانیم میراث‌دار خوبی برای یادگارهای به‌جا مانده از شهدا و ایثارگران کشورمان باشیم.

وی از توسعه طرح مهارت‌زایی و توانمندسازی اقتصادی دانشجویان خبر داد و گفت: در همین راستا تابستان امسال در دانشگاه تبریز برنامه‌ای برای توانمندسازی دانشجویان برگزار خواهد شد.

داداش‌پور در ادامه به توصیف مراحل رشد و تعالی شهید آوینی پرداخت و گفت: لازم است همه ما مطالعه‌ای در زندگی این شهید بزرگوار داشته باشیم. کسی که می‌گوید: «من از راه طی شده با شما حرف می‌زنم.» کسی که به گفته خودش، زمانی کتاب هربرت مارکوزه را در دست می‌گرفته و ادعای روشنفکری داشته است اما از سال ۵۶ جریان فکری خود را تغییر می‌دهد و با ورود به جریان دینی و فاصله گرفتن از «ایسم‌ها» به بزرگترین راوی دفاع مقدس تبدیل می‌شود. سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در پایان گفت: باید بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر ببریم و از این طریق خدمتی به انقلاب و اسلام کنیم. هر یک در این فضا قرار بگیریم، عاقبت به خیر خواهیم شد.

رئیس دانشگاه شیراز نیز ابتدا به دو اتفاق بزرگ در خاک فلسطین اشغالی اشاره کرد و گفت: باید رخ دادن عملیات‌های طوفان الاقصی و وعده صادق را تبریک بگوییم. اتفاقاتی که بروز خشم فروخورده طولاتی مدتی بود که از طرف انسان‌های آزاده و حقیقت‌جوی دنیا بر علیه رژیمی فاسد انجام گرفت.

محمد موذنی افزود: برای اینکه جوامع انسانی زندگی مطلوب داشته باشند، حتما باید گروهی از انسان‌ها تلاش و فداکاری کنند. یعنی عده‌ای از انسان‌ها تلاش می‌کنند تا عده دیگری زندگی بهتری داشته باشند و منتهای این تلاش، ایثار است. ایثاری که گاهی اوقات به تقدیم کردن جان و رسیدن به شهادت می‌انجامید و این اوج کمال انسان است.

وی در ادامه به معرفی اجمالی دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: این دانشگاه با ۶۰۰ رشته و گرایش تحصیلی، ۱۷ هزار دانشجو و ۷۰۰ عضو هیئت علمی، ۱۶ دانشکده و ۲۵۰ آزمایشگاه تخصصی، یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کشور است که طبق آخرین رتبه‌بندی در سال ۲۰۲۳ به‌عنوان رتبه اول دانشگاه‌های کشور انتخاب شده است.

موذنی با تاکید بر اینکه ظرفیت کار بیشتری در این دانشگاه وجود دارد، گفت: با آن رویکردی که نظام جمهوری اسلامی نسبت به عرصه علم و دانش دارد و نگاه متعالی مقام معظم رهبری به این جریان، امیدواریم این درخشش و پیشتازی در همه دانشگاه‌های کشور ادامه پیدا کند.

رئیس دانشگاه شیراز از افزایش ۸ برابری آثار حاضر در دومین دوره جشنواره شهید آوینی نسبت به دوره اول خبر داد و گفت: ۳ هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بیانگر وجود یک ظرفیت بسیار عالی و متراکم در عرصه فرهنگ و هنر است و باید از این بستر برای رشد و تعالی و معرفی فرهنگ اسلامی در سطح جهان استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، در انتهای این مراسم از برگزیدگان دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی تجلیل شد.

ضمن اینکه در این مراسم پرچم جشنواره به شهر رشت به عنوان برگزار کننده سومین دوره این جشنواره اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده
  • آزادی زندانی جرائم غیر عمد در چهارمحال و بختیاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • امام صادق(ع) و عبور از دوگانه‌های باطل
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد