Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@07:40:33 GMT

ماهی گران می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۸۷۴۵۴

ماهی گران می‌شود؟

ساعت24 -مدیرعامل اتحادیه مرکزی ماهیان سردآبی کشور گفت: نتیجه ۶ماه ممنوعیت واردات تخم چشم زده بدون توجه به توان واقعی تولید آن در داخل کشور، قحطی بچه ماهی قزل آلا و گرانی را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی ماهیان سردآبی کشور گفت: نتیجه ۶ماه ممنوعیت واردات تخم چشم زده بدون توجه به توان واقعی تولید آن در داخل کشور، قحطی بچه ماهی قزل آلا و گرانی را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آرش نبی‌زاده با بیان اینکه نیاز کشور به تخم چشم زده قزل آلا حداقل 200 میلیون عدد است، اظهار کرد: قبل از ممنوعیت واردات همراه با تولید داخل حداقل نیاز مزارع پرورشی قزل آلا به تخم چشم زده را تامین می کرد، اما اکنون با کسری آن در بازار روبه رو شده ایم.

وی ادامه داد: سال گذشته تجربه ممنوعیت 45 روزه داشتیم و نتایج منفی آن را با تعطیلی تعدادی از واحدهای پرورشی و افزایش قیمت دیدیم، اما امسال با ناباوری تعداد روزهای ممنوعیت به 60 روز افزایش یافته است.

نبی زاده با تاکید بر اینکه افزایش تعداد روزهای ممنوعیت آسیب زیادی به تولید داخل می زند، افزود: این اتفاق موجب می شود که قیمت بچه ماهی بالا برود و امکان پرورش از تولیدکنندگان بیشتری گرفته شود.

به گفته وی؛ اکثر مزارع پرورش قزل آلا در کشور خرد و با ظرفیت 20 تا 50 تنی هستند و توان مالی بالایی ندارند.

نبی زاده با تاکید بر اینکه برخلاف گذشته در حال حاضر فروش تخم چشم زده و خوراک فقط نقدی انجام می شود، افزود: خوراک ماهی از حمایت دولتی برخوردار نیست و تخم چشم زده نیز به‌رغم دریافت ارز دولتی رشد قیمت پیدا کرده و روند افزایش آن ادامه دارد.

وی گفت: در ابتدای ممنوعیت هر عدد بچه ماهی یک گرمی 500 تومان بود که اکنون به 800 تومان رسیده است.

نبی زاد با اشاره به مکاتبات اتحادیه مرکزی ماهیان سردآبی کشور با سازمان شیلات، اظهار کرد: سازمان شیلات حمایت از تولید داخل را دلیل این تصمیم عنوان می کند، اما واقیعت این است که تولید داخلی تخم چشم زده پاسخگوی نیاز ما نیست.

وی یادآور شد: ما قبلا نسبت به کسری 150 میلیون عددی تخم چشم زده در بازار به این سازمان هشدار دادیم، اما توجه ای به آن نشد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی ماهیان سردآبی کشور همچنین از مکاتبات این اتحادیه با مجلس برای رفع ممنوعیت واردات کسری تخم چشم زده خبر داد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: افزایش قیمت ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۸۷۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکوهای ایرانی 
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟