Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@02:53:13 GMT

رشد ۴۳ درصدی صادرات استان زنجان در ۱۰ ماه امسال

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۰۸۳۵

رشد ۴۳ درصدی صادرات استان زنجان در ۱۰ ماه امسال

حمید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه گمرک زنجان در سال ۷۷ تاسیس شد و قبل از این تاریخ در استان زنجان گمرک وجود نداشت، افزود: حجم کار گمرک  زنجان در ابتدا خیلی کم بود ولی امروز جزو گمرک های فعال و پرکار کشور است.

وی با اشاره به اینکه میزان واردات استان از طریق گمرک استان زنجان در سال ۷۹ حدود  ۱۲۸ هزار تن و میزان صادرات نیز ۲ هزار و ۲۵۰ تن بود، ادامه داد: اگر بخواهیم این آمار را با وضعیت حال حاضر مقایسه کنیم، خواهیم دید که رشد در زمینه صادرات و واردات بسیار زیاد و قابل توجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل گمرک استان زنجان  با یادآوری اینکه در ۱۰ ماه امسال میزان واردات استان ۲۳۱ هزار تن بوده است، گفت: ارزش واردات در سال ۷۹ حدود ۶۰۰ هزار دلار بود، این در حالی است که ارزش واردات در ۱۰ ماه امسال به ۲۷۶ میلیون دلار رسیده است.

احمدی یادآور شد: همچنین صادرات از گمرک زنجان در سال ۷۹ به میزان ۲۲۵۰ تن بود که این میزان در ۱۰ ماه امسال به ۲۶۶ هزار تن رسیده است. از طرفی، ارزش صادرات استان از گمرک زنجان در سال ۷۹ به میزان ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار بود که این میزان در ۱۰ ماه امسال به ۳۸۲ میلیون دلار رسیده است.

مدیرکل گمرک استان زنجان افزود:  طبق آمار گمرک زنجان، تجارت در استان زنجان قبل از انقلاب به واسطه نبود گمرک انجام نمی‌شد ولی از زمان تاسیس گمرک در استان زنجان، حجم تجارت افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

احمدی با بیان اینکه عمده صادرات در گمرک استان زنجان شمش فلزات رنگین است و در حدود ۶۰ درصد صادرات استان را شمش روی تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: میزان صادرات ۱۰ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۳ درصد افزایش داشته است.

وی  در خصوص آخرین وضعیت ایستگاه بناب نیز گفت: در حال حاضر ایستگاه بناب راه‌اندازی شده و نماینده گمرک در این ایستگاه مستقر است و بخشی از تشریفات گمرکی انجام می‌شود اما به دنبال این هستیم که همه تشریفات گمرکی را در ایستگاه بناب انجام دهیم و نیازی به ورود کامیون به گمرک زنجان نباشد.

کد خبر 4537647

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید احمدی صادرات کالا گمرک زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان