Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@11:18:38 GMT

اراک قطب درمان سرطان غرب کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۱۰۷۳

اراک قطب درمان سرطان غرب کشور

خبرگزاری مهر- گروه استان ها: در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سنگ بنای احداث یک مرکز درمانی توسط آیت الله خوانساری، امام جمعه وقت اراک در این شهر گذاشته شد که در نهایت سال ۱۳۷۵ کار احداث این مرکز درمانی به پایان رسید. پس از وقفه ای در فعالیت این بیمارستان، مدتی فعالیت آن به صورت درمانگاهی پیگیری شد و در نهایت در سال ۱۳۸۵ مسئولیت این بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی اراک واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه بنای این بیمارستان در زمان تحویل به دانشگاه تا حدودی دچار فرسودگی شده بود، در سال ۸۵ عملیات بازسازی بیمارستان آیت الله خوانساری و بهسازی تاسیسات و تجهیزات آن در دستور کار قرار گرفت.

دهه چهارم انقلاب و تبدیل بیمارستان خوانساری به قطب درمان سرطان غرب کشور

بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری در سال ۸۶ پس از انجام عملیات نوسازی با ظرفیت ۶۴ تخت برای بستری و درمان بیماران سرطانی در چرخه  فعالیت قرار گرفت. در سال های پایانی دهه ۸۰ تامین امکانات بیشتر برای این بیمارستان و راه اندازی بخش جراحی، آی سی یو و بخش های سونوگرافی و ماموگرافی این بیمارستان در دستور کار قرار گرفت و دستگاه های رادیوتراپی و سی تی اسکن برای این بیمارستان تهیه شد. فعال شدن این بیمارستان و تامین دستگاه ها و تجهیزات لازم برای آن در سال های اخیر این مرکز درمانی را به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور مطرح کرده است.

در سال های آغازین دهه ۹۰، با توجه به اینکه این بیمارستان مراجعات بسیاری از استان های اطراف و غرب کشور داشت و ۴۶ تخت بیمارستانی آن جوابگوی بیماران سرطانی مراجعه کننده نبود، فاز دوم این بیمارستان و طرح توسعه آن در دستور کار قرار گرفت که در نهایت طرح توسعه این بیمارستان در خرداد ماه سال جاری با حضور وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

افتتاح طرح توسعه بیمارستان خوانساری در آستانه دهه پنجم انقلاب

با بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری اراک که برای آن ۴۰ میلیارد ریال بودجه صرف شد، ۹۶ تخت به ظرفیت تخت های این بیمارستان افزوده شد و در واقع انجام طرح توسعه این بیمارستان در فاز دوم، به فضای درمانی این مرکز چهار هزار متر مربع اضافه کرد.

با افتتاح طرح توسعه، این مرکز درمانی توانست تعداد بیشتری از مراجعه کنندگان گسترده این بیمارستان را پوشش دهد. تا قبل از اجرای فاز دوم این بیمارستان و بهره برداری از آن، روزانه بیش از ۹۰ نفر از بیماران سرطانی در نوبت بستری در این بیمارستان قرار داشتند و با توجه به اینکه این مراجعان از استان های مختلفی بودند، در نوبت بستری با مشکلات بسیار مواجه می شدند. اما بهره برداری از فاز دوم و اضافه شدن ۹۶ تخته درمانی بخش مهمی از مشکل بستری بیماران این مرکز را رفع کرد و تعداد افراد در نوبت بستری کاهش یافت.

این مرکز درمانی یک مجمع خیران دارد و با حمایت خیران نیک اندیش خود توانست توسعه یابد و خدمت رسانی بهتری را به جامعه هدف انجام دهد. در فاز سوم مقرر است این مرکز باز هم توسعه یابد و در این زمینه بر مبنای پیگیری های انجام شده از سوی استان، قرار است وزارت بهداشت نیز از مساعدت و همکاری های لازم را انجام دهد.

خدمات رسانی بیمارستان خوانساری به بیماران چندین استان غربی کشور

در این زمینه رئیس بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری اراک اظهار داشت: مرکز تخصصی درمان سرطان آیت الله خوانساری اراک، بیماران سرطانی استان های غربی کشور همچون لرستان، همدان، اصفهان و...  تحت پوشش درمان خود قرار داده و روزانه از استان های مختلفی به این مرکز مراجعه صورت می گیرد.

رضا آقابزرگی افزود: راه اندازی فاز دوم این بیمارستان، کمک شایانی به بیماران این مرکز درمانی بود و در ادامه فاز دوم، طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری اراک مقرر است با کمک خیران ادامه داده شود و در حقیقت چشم انداز بلندمدت این مرکز درمانی، راه اندازی یک مرکز جامع درمان سرطان در کشور است.

رئیس بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری خاطرنشان ساخت: راه اندازی بخش هایی همچون پزشکی هسته ای، تصویربرداری پیشرفته و آزمایشگاه در این بیمارستان، در راستای توسعه بخشی به فعالیت های آن انجام گرفته است.

وی ضمن بیان اینکه سالانه بیش از ۶۰۰ مورد شیمی درمانی در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک انجام می شود، عنوان کرد: در فاز دوم توسعه این بیمارستان که امسال بهره برداری گردید، ۵۱ تخت بستری، ۲۳ تخت شیمی درمانی، تخت آی سی یو و ۱۶ تخت اورژانس و تزریقات به فضا و امکانات درمانی این بیمارستان افزوده شد.

ادامه طرح توسعه بیمارستان خوانساری در دستور کار است

رئیس بیمارستان آیت الله خوانساری اراک در بخش دیگر سخنان خود گفت: یکی از مهمترین نیازهای این بیمارستان، نیاز به افزایش فضای فیزیکی برای پذیرش بیماران بیشتر است تا از تعداد افرادی که در نوبت بستری هستند کاسته شود و بتوان خدمات مطلوب و سریع تری را به هموطنانی که از استان های اطراف به این مرکز مراجعه می کنند، ارائه داد.

آقابزرگی اضافه کرد: بیمارستان آیت الله خوانساری اراک مجمع خیران خود را دارد که همواره در راستای بهبود وضعیت این بیمارستان و توسعه خدمات آن، مساعدت های مهمی را انجام داده اند از جمله اینکه بخش مهمی از هزینه های احداث طرح توسعه این بیمارستان را خیران متقبل شدند و در سایر امور همچون تامین تجهیزات، بهسازی و نوسازی و... در این بیمارستان نقش آفرینی اثرگذار داشتند.

کد خبر 4538027

منبع: مهر

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران حوزه بهداشت و درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۱۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکتر سید کاظم رضوی افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.
وی اظهار داشت: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد بامراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.
دکتررضوی از مردم درخواست کرد: ضمن خودداری از مراجعه به واحد‌ها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید