Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ابتدای سال 97 شرایط نامناسب در بازار سرمایه ایران، امکان تامین سرمایه برای پروژه های مختلف اقتصادی را دشوار نمود. به گونه ای که بسیاری از کسب و کارها با تعدیل نیرو یا کاهش فعالیت روبرو شدند. در این میان نقش شرکت های مشاور سرمایه گذاری و شرکتهای سرمایه برای شروع یا توسعه کسب و کارها اهمیت بسیاری پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط دشوار تامین مالی

به منظور تامین سرمایه، علاوه بر تعهدات بانکی که روز به روز سخت تر شده است؛ بایستی طرح ها امکان سنجی شده و ریسک آنها بررسی شود. در طرح های امکان سنجی، هزینه های طرح با جزییات کامل بررسی شده و جریان درآمدی در آینده تحلیل می شود. ریسک های موجود در طرح بررسی می شوند و سناریوهای مختلف از بدبینانه تا خوش بینانه مورد مطالعه قرار می گیرند. این کار تخصصی معمولا برای کسب و کارها به خصوص کسب و کارهای کوچک و متوسط کاری زمان بر و البته پرهزینه است که از توان این مجموعه ها خارج است. از طرفی به دلیل ریسک های موجود در بازار سرمایه، برون سپاری این پروژه ها به شرکت های تایید صلاحیت نشده امکان سنجی ، کاری پرریسک تلقی می شود.

گروه مشاورین جاوید سرمایه صدرا دغدغه ی تامین مالی را حذف می کند.

گروه جاوید سرمایه صدرا با درک شرایط موجود در بازار سرمایه، با ارائه خدمات گسترده ی مشاوره سرمایه گذاری و مالی تلاش دارد افراد متخصص و کسب و کارها دیگر دغدغه ی تامین مالی را نداشته باشند و با خیال راحت بتوانند به فعالیت اقتصادی بپردازند. این گروه با انجام مطالعات امکان‌سنجی، پوشش ریسک، تهیه و تدوین طرح‌های توجیهی اقتصادی در زیر گروه های خدمات، کشاورزی، ساختمان و صنایع تبدیلی نیز خدمات منحصر به فرد خود را در عالی ترین سطح ممکن و با بهره‌گیری از امکانات سخت‌افزاری و نرم افزاری روز دنیا در اختیار متقاضیان گذاشته است.

این شرکت با انجام مطالعات و تحقیقات بازار، آینده تجارت شما را در سطح گسترده مورد تحلیل و بررسی قرار داده و شما را از قرار گرفتن در معرض مخاطرات تجاری و اقتصادی دور می کند و نیز می توان در صورت لزوم به عنوان کارگزار و مشاوری امین جهت تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه ها و طرح های اقتصادی در کنار کارآفرینان و صاحبان کسب و کار نیز قرار گیرد.

سرمایه های انسانی زبده و فعال این گروه با آگاهی کامل از قوانین پولی و اعتباری کشور و تسلط بر راهکارهای نوین تامین سرمایه ونظارت به نحوه مصرف آن در طرحها از هدر رفتن بسیاری از سرمایه های ملی کشور و زیان فعالان اقتصادی ناشی از عدم تزریق به موقع سرمایه های لازم برای پیشبرد اهدافشان پیشگیری کرده و منافع ذینفعان را به بهترین شکل ممکن حفظ می نماید.

به منظور اطلاعات بیشتر در خصوص گروه مشاورین جاوید سرمایه صدرا و همچنین درخواست جلسه با مشاورین این گروه میتوانید به آدرس اینترنتی این شرکت به آدرس javid-group.com یا با کلیک بر اینجا مراجعه کنید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گروه جاوید شرایط تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۲۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با آغاز عملیاتی شدن برات الکترونیک این بانک به عنوان نخستین برات الکترونیک شبکه بانکی کشور، برای تامین مالی غیرنقدی بخش تولید از طریق ابزارهای نوین زنجیره تأمین اعلام آمادگی کرد. - اخبار بازار -

محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است