Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین کارگاه بین‌المللی معماری خشتی به میزبانی دانشگاه یزد در اولین شهر خشت خام جهان به منظور معرفی معماری خشتی و سازه‌های پایدار و بررسی مشکلات و چالش‌های حفاظتی آن آغاز بکار کرد.

به گزارش ایسنا، «رسول وطن‌دوست» مدیر این کارگاه بین‌المللی که با حضور افزون بر ۳۰ شرکت‌کننده از کشورهای فیلیپین، افغانستان، لبنان، کویت، اردن، پرتغال، الجزایر و آلمان و ایران در حال برگزاری است، در مراسم افتتاحیه‌ی کارگاه مذبور اظهار کرد: کارگاه‌های معماری خشتی هر چند به شکل‌های مختلفی در یزد برگزار شده، اما این کارگاه از این جهت که آغازگر توجه و توسعه معماری خشتی است، برای اولین بار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که یزد آغازگر یک حرکت جهانی در حوزه معماری است، تصریح کرد: هدف از اجرای این کارگاه را آشنایی بیشتر با ارزش‌های این نوع از معماری و آسیب شناسی و شناخت بیشتر خشت و مصالح آن است.

وطن‌دوست همچنین عنوان کرد: توسعه شهری با معماری خشتی یکی از مهم‌ترین اهداف این کارگاه بین‌المللی است که با تبادل اطلاعات بین کارشناسان اتفاق خواهد افتاد.

«کاظم ماندگاری» معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد نیز در بخشی از سخنان خود معماری خشتی را منظری فکری و دربردارنده جنبه‌های معنایی و مفهومی هر شهر عنوان و تصریح کرد: این نوع معماری که به ارزش‌ها می‌پردازد حدود ۳۰ سال پیش و همزمان با شکل‌گیری دانشگاه یزد در قالب دانشکده هنر و معماری پیاده شد.

وی افزود: این دانشکده که اولین دانشکده هنر و معماری کشور پس از پایتخت به حساب می‌آید، در دل بافت تاریخی قرار دارد و دانشجویان در تماس مستقیم با معماری خشتی قرار دارند و این عامل، تأثیر به سزایی در حفظ این نوع معماری خواهد داشت.

در روز نخست این کارگاه همچنین «یوکا یوکینتو» استاد افتخاری دانشگاه یورک و مشاور مدیر کل ایکروم و نماینده ایکروم در نخستین کارگاه بین‌المللی معماری خشتی نیز به چالش‌ها و مشکلات معماری خشتی پرداخت و تبادل اطلاعات و علم معماری کشورهای دنیا را لازمه حفظ این نوع معماری عنوان کرد.

«ماریانا کوریا» رئیس کمیته علمی جهانی میراث معماری خشتی در ایکوموس بین‌المللی نیز در بخشی از سخنان خود ضمن معرفی این نوع معماری و معماری گلین به انواع مصالح پایدار کشورهای مختلف اشاره کرد و از بناهایی چون ارگ بم با سن و قدمت زیاد به عنوان سازه‌ای با معماری خشتی نام برد.

«مهتا محق» نماینده دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران هم ضمن تعریف از یزد به عنوان شهری جهانی، نسبت به برگزاری چنین کارگاه‌هایی در یزد اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است؛ «مجتبی فرهمند» شهردار منتخب شهر یزد و «محمد حسن طالبیان» معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور دیگر سخنران مراسم آغاز بکار این کارگاه بین‌المللی بودند.

یادآور می‌شود؛ این کارگاه تا ۲۷ بهمن ماه در محل دانشگاه یزد ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خشت خام منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان

بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق امروز به میزبانی شهر زنجان افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، بیست وهشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق از 11 تا 13 اردیبهشت به میزبانی زنجان امروز افتتاح شد. 11 کارگاه‌ آموزشی روز گذشته در چند واحد تولیدی مختلف استان در حوزه برق برگزار شد.

این کارگاه‌ها شامل کارگاه آشنایی با کاربردهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی شرکت‌های توزیع نیروی برق، کارگاه بررسی امنیت سایبری تجهیزات پست های شبکه توزیع برق مبتنی بر پروتکل TLS ، کارگاه نیازسنجی آموزشی کارکنان بر مبنای روش، DACUM با ارائه مهندس حمید نوروزی و سهیلا میرزائی و کارگاه رتبه‌بندی مدیریت برق شهرستان‌های شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی با بهره‌گیری از رویکرد تحلیل پوششی داده‌ها، کارگاه الزامات امنیت سایبری در شبکه های هوشمند توزیع برق، بررسی و پیاده‌سازی هانی پات‌های اختصاصی برای، شناسایی و مقابله با حملات به شبکه‌های صنعت برق و کارگاه کانورت و مدلسازی شبکه‌‌های توزیع در نرم افزارهای مطالعاتی و نهایتاً کارگاه چالش‌های حفاظت شبکه‌های توزیع برق برگزار شد.

آیین افتتاح بیست وهشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق، رأس ساعت 8 امروز در سالن همایش غدیر دانشگاه زنجان با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

حسین عسکریان ابیانه رئیس دائمی کنفرانس و رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک در این مراسم گفت: این کنفرانس از سال 77 شروع به کارکرده و تاکنون دستاوردهای بسیاری خوبی در صنعت برق داشته است.

وی ادامه داد: این رویداد تنها کنفرانسی است که کاملاً با صنایع در ارتباط است و نتایج علمی خیلی موفقی دارد؛ هزاران بازدید دانشجویی از این کنفرانس صورت می‌گیرد که زنجیره عملی علم و صنعت تقویت می‌شود.

رئیس دائمی کنفرانس و رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک همچنین تصریح کرد: ارتباط‌هایی که مسئولان اجرایی کشور داریم در به کارگیری دستاوردهای این کنفرانس‌ها نقش مهمی دارد.

پیام جوادی مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه های توزیع برق اظهار کرد: وجود صنایع بزرگ برق سبب شده استان زنجان قطب صنعت برق کشور محسوب شود.

وی ادامه داد گفت: این کنفرانس با همکاری انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران، دانشگاه زنجان و مساعدت صنایع مهم، بزرگ و موفق مستقر در زنجان برگزار می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان اظهار کرد: کارگاه‌های برگزار شده این کنفرانس از لحاظ بار علمی و صنعتی در سطح بسیار بالایی بود. چهار میزگرد تخصصی نیز امروز در حاشیه این کنفرانس برگزار خواهد شد و در کل بار علمی این همایش بسیار بالاست.

به گزارش تسنیم، بیش از یک هزار نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی برق ایران در زنجان حضور پیدا کرده‌اند؛ پروفسور علیرضا بخشایی استاد تمام دانشگاه کوئینز، کانادا و پروفسور گئورگ قره‌پتیان عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سخنرانان کلیدی این کنفرانس هستند. همینطور لازم به ذکر است در نمایشگاه جانبی کنفرانس شرکت‌های مختلفی حضور پیدا کرده‌اند و دستاورد‌ها و خدمات خود را ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • اولین پهپاد پاک‌کننده نقوش گرافیتی در جهان آغاز به کار کرد
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود