Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:15:20 GMT

همدان| نهاوند بر روی ریل توسعه قرار گرفته است

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۹۸۶۶۳

همدان| نهاوند بر روی ریل توسعه قرار گرفته است

استاندار همدان گفت: پروژه‌های مهم و قابل توجهی در نهاوند در حال اجرا است که نهاوند را بر روی ریل توسعه قرار داده است. ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند، سیدسعید شاهرخی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح ساختمان جدید دانشگاه ملی نهاوند اظهار داشت: پروژه سد گرین از مطالبات مهم مردم شهرستان نهاوند بود که خوشبختانه در روزهای گذشته عملیات اجرایی این پروژه شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: عملیات اجرایی پروژه چهار خطه کردن محور نهاوند-فیروزان امروز شروع می‌شود و پروژه احداث ایستگاه راه‌آهن نیز به زودی آغاز می‌شود . اجرای این پروژه‌ها و 10 پروژه‌ عمرانی دیگر که در شهرستان آغاز شده، جنب‌وجوش بسیار مطلوبی در شهرستان ایجاد کرده است.

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه گردشگری و سراب‌های نهاوند نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، افزود: با شروع به کار این پروژه‌ها در شهرستان، نهاوند بیش از هر زمان دیگری بر روی ریل توسعه قرار گرفته است.

ساختمان جدید دانشگاه نهاوند با حضور وزیر علوم افتتاح شدهمدان| عملیات ساخت و تجهیز ساختمان دانشگاه ملی نهاوند به پایان رسید‌ثمرات انقلاب 40 ساله ـ استان‌ها| توسعه شاخص‌های بهداشت و سلامت روستاییان‌ در نهاوند

شاهرخی عنوان کرد: به تاریخ انقلاب اسلامی ایران که نگاه می‌کنیم هر کدام از اقشار مختلف مردم در پیروزی انقلاب نقش‌های متفاوت و اثرگذاری داشته‌ و نگاه به حرکت‌های انقلابی که در شهرستان نهاوند شکل گرفته بسیار برجسته و در تاریخ و کارنامه انقلاب کاملا خودنمایی می‌کند.

وی گفت: از افتخارات خطه نهاوند تشکیل گروه انقلابی ابوذر است و در جریان پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس مردم نهاوند پیشگام بودند .همه این حرکت‌ها با ریشه آزادگی و دینداری مردم نهاوند مرتبط است.

استاندار همدان با بیان اینکه نقش مردم نهاوند در کارنامه انقلاب یک نقش روشن و ستودنی است، گفت: به انقلاب اسلامی ایران افتخار می‌کنیم زیرا این انقلاب آزادی و استقلال را به کشور برگرداند و پیوند ملت ایران با رهبری نظام و آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران باعث شده که علی‌رغم همه دشمنی‌هایی که وجود دارد، ما مسیرمان را به پیش ببریم.

شاهرخی اظهار داشت: حضور آحاد مردم در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن‌ معنادار و ارزشمند است و مردم ایران با حضور پرشور خود پاسخ محکمی را به استکبار جهانی خواهند داد.

وی تصریح کرد: حضور پرشور مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن که یک مراسم ملی و انقلابی برای مردم است، نمایش قدرت آحاد مختلف مردم ایران در جهان و تجدید بیت با آرمان‌های انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست

ایسنا/همدان مدیر عامل شرکت آب‌ و فاضلاب استان همدان گفت: آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 

فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه