Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی حسین زمانی امروز در مراسم افتتاحیه مرکز جامع ارتباطات مردمی آستان قدس و رونمایی از پروژه‌های اشتغال زایی و محرومیت زدایی آستان قدس رضوی که در مرکز همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: با تدبیر تولیت آستان قدس رضوی این موسسه شکل گرفت که مشابه کاری است که کشور مالزی بیش از 60 سال است که آن را انجام می‌دهد و موجب شده که اکنون نشان حلال تجاری شده را به عنوان الگویی مطرح در دنیا اشاعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به تفاوت معنایی که میان طیب و حلال وجود دارد، تصریح کرد: تفاوت معناداری میان طیب و حلال وجود دارد چراکه طیب از مفهوم متعالی حیات در قرآن گرفته شده و به معنای عالی ترین سطح کیفیت قابل وصول توسط انسان در هر دوره‌ای است اما حلال به معنای انطباق با حداقل‌های تشریح شده در اسلام است.

مدیر موسسه کیفیت رضوی با بیان اینکه بر اساس تحقیقاتی که در زمینه‌هایی چون معناشناسی واژه طیب و تحلیل مفهوم حلال طیبه در قرآن انجام شد، پنج شاخصه کلیدی را برای نشان طیب تعریف کردیم، گفت: شاخص اول پاکی، پاکیزگی، جذابیت و آراستگی و اصل دوم سلامت مواد اولیه و فرآیندهایی که استفاده می‌شود و محصولات و یا خدماتی که بناست نشان طیب را بگیرند، مد نظر است. در واقع این شاخص باید به ارتقای سلامت در ابعاد روحی، روانی و اجتماعی کمک کنند.

زمانی افزود: اصالت شاخص سوم است که به معنای طبیعی بودن است. چهارمین اصل را می‌توان از حلیت به معنای انطباق با چارچوب‌های قانونی و شرعی یاد کرد. در نهایت برکت و یا اثربخشی محصول است که به عنوان شاخصه پنجم از آن یاد می‌شود. بنا بر این امر غذای طیب باید حداکثر ارزش غذایی را دارا باشد.

وی گفت: سازمان طیب در حوزه ماموریت خود بالاترین کارایی و اثر بخشی را باید داشته باشد و لازم است در هر حوزه‌ای که وارد می شویم، در ابتدا معیارهای طیب تعریف کنیم. این حلقه اول کار ماست که جنبه تحقیقاتی دارد و خروجی آن استاندارد است. حلقه دوم هم راه‌اندازی پایلوت‌هاست؛ هنگامی که استانداردها آماده شد، این طرح ها در فضای محدود پیاده سازی می‌شود تا دانش فنی به حداکثر خود و سپس به مرحله آزمونی برسد و در مرحله سوم هم پیاده سازی اشاعه است که به نوعی از طرح الگوسازی می‌شود.

مدیر موسسه کیفیت رضوی خاطرنشان کرد: در واقع نشان طیب در همه حوزه‌ها قابل تعریف است که در قرآن در خصوص موضوعات مختلف از آن یاد شده است.

وی اظهار کرد: برنامه‌ای که در پیش داریم این است که این نشان را در همه حوزه‌های زندگی تعریف و مبتنی بر آن الگوهایی را ایجاد کنیم که این الگوها شاخص‌های زندگی اسلامی را در محیط کاری خود پیاده سازی می‌کنند. همچنین بنا داریم که هر ماه یک حوزه را در این موسسه افتتاح کنیم. بر همین اساس در ماه آینده استاندارد کتاب کودک را رونمایی خواهیم کرد و سامانه‌ای ایجاد خواهد شد که مبتنی بر استاندارد کودک است و بر اساس آن افراد می توانند کتاب انتخاب کنند و به نوعی سامانه رتبه بندی کتاب کودک از طریق این استانداردها راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی آستان قدس رضوی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۹۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • طلایی شدن بانوی تیرانداز خراسان رضوی
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی