Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با نهمین روز از دهه مبارک فجر، بزرگترین مرکز تحقیقات و آموزش ماشین آلات کشور در آستارا افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، حسن رستم زاد، فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا در جریان افتتاح این پروژه، ضمن تبریک فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اظهار کرد: حمایت از نخبگان، متخصصین، و نیروهای توانمند داخلی که پروژه‌های بزرگ را در سطح کشور انجام می‌دهند، از مهم‌ترین دغدغه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که تولید داخلی و توقف وابستگی به خارج از مهم‌ترین لازمه‌های کشور ماست، ادامه داد: پروژه‌ای که امروز به بهره برداری رسید، بسیار ارزشمند و در منطقه کم نظیر است.

رستم زاد ضمن تأکید بر این‌که ادارات متولی باید از این‌گونه طرح‌ها حمایت کنند، افزود: کارخانه‌ای که بنا شده است، می‌تواند وابستگی ما را به کشورهای صاحب فناوری کارخانه‌های برنجکوبی، قطع کند.

وی جلوگیری از خروج ارز را یکی دیگر از دستاوردهای این اقدام مهم برشمرد و خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تا رفع موانع و مشکلات این پروژه‌ها را از طریق وزارتخانه‌های مربوطه پیگیری کنیم.

هدف گذاری استقلال در تولید ماشین آلات برنج

محسن آهنی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا، در آئین افتتاح این پروژه، تصریح کرد: طی برنامه ریزی‌های انجام شده در ۲۵ سال گذشته، در بخش ماشین آلات گندم به خودکفایی رسیده‌ایم و هم اکنون استقلال در بخش ماشین آلات برنج را هدف گذاری کرده‌ایم.

وی با اشاره به این‌که ۱۰۰ درصد طراحی، تولید و راه‌اندازی ماشین آلات توسط مهندسان ایرانی در این کارخانه بومی سازی شده است، افزود: در همین راستا و در این نقطه صفر مرزی، توان خودمان را نشان داده‌ایم.

آهنی با بیان این‌که برای ایجاد مرکز تحقیقات و آموزش ماشین آلات کارخانه، ۲۰ میلیارد ریال بدون احتساب هزینه سوله و ملک، هزینه شده است، اضافه کرد: این کارخانه‌ها توان تولید ۴ الی ۵ تن برنج در هر ساعت را دارند.

وی با اشاره به این‌که در کنار تولید ماشین آلات، مرکز آموزش هم با کسب مجوز از کشور سوئیس راه اندازی شده است، توضیح داد: دورنمایی توسط شرکت در فاز اول تعریف شده است تا بتوان با فروش ۱۰ هزار ساعت ماشین، برای ۱۰ نفر شغل ایجاد شود.

تحول اقتصادی با تکمیل پایانه غلات منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا

فرماندار بندر مرزی آستارا گفت: با بهره برداری از پایانه غلات منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا، شاهد تحول اقتصادی عظیم در منطقه خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، حسن رستم زاد در جریان بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا و بررسی میزان پیشرفت پروژه‌های قابل اجرا در این منطقه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بخش خصوصی و شرکای بین المللی آنها سرمایه گذاری بزرگی را در پایانه غلات منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به این‌که میزان پیشرفت پروژه‌ها در این منطقه قابل توجه است، ادامه داد: در حال حاضر عملیات شمع کوبی سومین پست اسکله این بندر به طول ۷۵ متر به اتمام رسیده است و در آینده‌ای نزدیک، عملیات عرشه گذاری آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که عملیات احداث یک انبار هزار تنی با ۴ سیلوی ۴ هزار تنی در حال انجام است، توضیح داد: با افزایش تعداد سیلوها به رقم هشت، ظرفیت نگهداری گندم در این منطقه به ۳۲ هزار تن افزایش می‌یابد.

رستم زاد در بخش دیگر سخنان خود از تکمیل ساختمان ۴ طبقه اداری این بندر توسط بخش خصوصی سخن گفت و تصریح کرد: جرثقیل مکنده غلات که از کشور آلمان خریداری شده، در این پایانه نصب شده است.

وی با بیان این‌که در تلاش هستیم تا مشکلات موجود از قبیل لایروبی دهانه اسکله و اتصال فیبرنوری گمرک منطقه ویژه مرتفع شود، اضافه کرد: فواید تکمیل این پایانه، نقش بسزایی در زمینه ایجاد اشتغال‌، حمل و نقل و ترانزیت و توسعه اقتصادی منطقه دارد.

فرماندار آستارا در پایان تصریح کرد: در حال حاضر بندر آستارا با در اختیار داشتن ۲۰۵ متر اسکله، فعال است و پیش‌بینی می‌شود، اتصال این بندر به شبکه ریلی راه آهن جمهوری اسلامی ایران و هم‌چنین راه آهن جمهوری آذربایجان، نقش و جایگاه این بندر را به عنوان یک نقطه کانونی در شمال غرب ایران از سایر بنادر شمالی کشورمان متمایز سازد و آن را به معبری جدید برای دو کریدور مهم بین المللی موسوم به "جاده ابریشم" و" شمال – جنوب (نوستراک) " تبدیل کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۰۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • رونمایی بارسا از مرکز تجاری لاکچری آبی‌اناری (عکس)‏
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • دزد قطعات پل های آهنی کهریزک دستگیر شد
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا