Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:36:20 GMT

سدی که پس از یازده سال، سرریز کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۱۳۳۳۵

سدی که پس از یازده سال، سرریز کرد

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان گفت: سدهاله کوهدشت بعد از آبگیری در سال ۱۳۸۶ برای اولین بار سرریز کرد.


به گزارش ایسنا، رضا میرزایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس آمار شبکه باران‌سنجی شرکت آب منطقه‌ای لرستان میزان بارش‌های لرستان تا بیست و یکم بهمن معادل ۶۲۶ میلی‌متر بوده که در مقایسه با سال گذشته ۴۱۵ درصد و نسبت به میانگین آمار بلندمدت ۱۱۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص تأثیر بارش‌ها بر روی حجم آب پشت مخازن سدهای لرستان، بیان کرد: حدود ۵۱ درصد از حجم مخازن سدهای استان پر است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل حدود ۴۸ درصد و نسبت به ابتدای سال آبی جاری یعنی اول مهرماه حدود ۱۲۵ درصد افزایش داشته‌اند.

میرزایی اظهار کرد: در بین ۶ سد مخزنی استان که تاکنون آبگیری شده‌اند، سد هاله کوهدشت با حجم مخزن ۳.۵ میلیون مترمکعب در ۲۰ بهمن‌ماه سال جاری سرریز کرد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان افزود: سد ایوشان خرم‌آباد نیز در حال حاضر ۸۸ درصد حجم مخزن آن پُر است و دومین سد استان بوده که با تداوم بارندگی‌ها پیش‌بینی می‌شود که در سال آبی جاری سرریز کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سدسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۳۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر | طبیعت بهاری کردستان

آفتاب‌‌نیوز :

استان کردستان منطقه‌ای کوهستانی است که با ارتفاع حدود دو هزار متر از سطح دریا از مرتفع‌ترین استان‌های کشور به شمار می‌آید، میانگین سالانه بارندگی در استان معادل ۵۰۰ میلیمتر است و اختلاف ارتفاع بین بلندترین و پست‌ترین نقاط استان حدود ۲۴۰۰ متر است.

کوه شاهو در جنوب غربی استان با ارتفاع ۳۳۰۰ متر بلندترین و منطقه آلوت در بانه با ارتفاع حدود ۹۰۰ متر کم ارتفاع‌ترین نقطه استان محسوب می‌شوند.

این اختلاف ارتفاع موجب به وجود آمدن اقلیم‌های متفاوت شده و این موضوع از نظر گردشگری حایز اهمیت است چرا که از نظر تنوع اقلیمی و وجود عوارض طبیعی و توپوگرافی، استان کردستان دارای جاذبه‌های متنوع و ارزشمندی است.

بی‌شک استان کردستان دارای جاذبه‌های طبیعی و گردشگری بسیاری است که مسافران را وا می‌دارد تا برای تماشای رنگین کمان رنگ‌های بهاری در فصل زیبای بیداری طبیعت به این استان زیبا سفر کنند و از آن بهره ببردند.

دیگر خبرها

  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است/ تعداد شاگردان استادی که سالیانی 100 شاگرد داشت به 10 نفر رسیده! حدود 150 استاد در سال گذشته تدریس داشتند، اما در سال جاری تا 2 ماه از تدریس محروم بودند
  • آبشار تخت چو لرستان + فیلم
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • شایع ترین علت پیوند کبد در ایران/ زنگ خطر کبد چرب
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • اعترافات تروریستی که برای یازده میلیون آدم می‌کشت!
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد