Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزراش خبرنگار اقتصادی ایلنا، بهمن حسین‌زاده، سرپرست شرکت نمایشگاه‌های بین المللی و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دهمین نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین آلات وابسته با حضور 155 شرکت داخلی و خارجی هم اکنون در حال برگزاری است و تا 26 بهمن‌ماه ادامه دارد، گفت: به رغم تحریم‌ها شرکت در این نمایشگاه با افزایش 40 درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است که نقطه قوت این نمایشگاه تخصصی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایشگاه قیر و آسفالت با محوریت بومی‌سازی تولید قیر در حال برگزاری است و هدف از برگزاری این نمایشگاه افزایش استانداردها در این حوزه است.

حسین‌زاده با بیان اینکه این نمایشگاه بزرگترین گردهمایی تخصصی این صنعت محسوب می‌شود گفت: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای شرکت‌های داخلی و خارجی در این حوزه به نمایش گذاشته می‌شود.

معاون وزیر صمت با تاکید بر میزان درآمدزایی کشور از صادرات قیر و آ‌سفالت اظهار داشت: میزان صادرات قیر کشورمان یک میلیارد دلار در سال است و همچنین 500 هزار تن سیمان در سال صادرات می‌شود.

وی افزود: مقصد صادرات سیمان کشورهای اطراف از جمله ترکیه، افغانستان و عراق است و همچنین عمده قیر کشور به کشورهای قطر، کره جنوبی، هند و مالزی صادر می‌شود.

همچنین در ادامه ایرج معزی معاون شهرداری تهران با بیان اینکه قیر از پرمصرف‌ترین مصالح کشور است که بخش عمده‌ای از آن در تهیه آسفالت استفاده می‌شود گفت: به دنبال افزایش استانداردها در این حوزه هستیم و آزمایشگاه‌های این مجموعه شهرداری با تکنولوژی‌های به روز به دنبال افزایش استانداردها در قیر تولید شده است.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به افزایش قیمت قیر در سال جاری با تکنولوژی‌های جدید به دنبال جایگزین کردن سایر مصالح به جای قیر هستیم گفت: به دنبال این هستیم که بتن را جایگزین قیر کنیم و در برخی از پروژه‌ها هم این جایگزینی آغاز شده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر عمر مفید آسفالت 10 سال است که باید این عدد افزایش پیدا کند.

معاون شهرداری همچنین درباره نحوه تهیه و تامین قیر مصرفی اظهار داشت: بخش عمده‌ای از قیر مصرفی از طریق بورس کالا تامین می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: درآمد دلار رشد وزیر صنعت معدن و تجارت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • افزایش درآمد گردشگری ترکیه
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲