شرکت 96 نفر از دانش آموزان ناحیه 1 اهواز در کارگاههای مسابقات قرآن
سید جاسم موسویاصل مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در گفتوگو با ایکنا از خوزستان، با اشاره به برگزاری کارگاههای تخصصی به منظور آماده سازی دانش آموزان نخبه قرآنی جهت حضور در مرحله قطبی شانزدهمین جشنواره مسابقات قرآن، عترت و نماز استان خوزستان، گفت: 6 کارگاه ویژه آموزش رشتههای آوایی و 6 کارگاه با محوریت رشتههای کنفرانسی برنامه ریزی شده و در حال برگزاری هستند .
وی گفت: 30 دانشآموز پسر و 18 دانشآموز دختر در کارگاه رشتههای آوایی و 24 دانشآموز پسر و 24 دانشآموز دختر با حضور در کارگاه رشتههای کنفرانسی از نکات آموزشی ارائه شده توسط مدرسان کارگاهها بهرهمند میشوند.
موسویاصل ادامه داد: این کارگاهها در رشتههای قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ عمومی(5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل)، تفسیر قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، مداحی، انشاء نماز، انشاء امام زمان(ع)، احکام و اذان تشکیل شدهاند.
به گفته مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز، کارگاههای آماده سازی دانش آموزان به مدت 3 هفته در محل دارالقرآن چهارده معصوم(ع) ناحیه یک اهواز در دو بخش خواهران و برادران تشکیل میشود.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز این فضا را فرصتی برای شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی دانش آموزی دانست و گفت: دانشآموزان پسر در تاریخ 7 و 8 اسفندماه و دانش آموزان دختر در تاریخ 9 و 10 اسفندماه به مرحله قطبی مسابقات قرآن و عترت که میزبانی گتوند برگزار میشود، اعزام خواهند شد.
انتهای پیام
منبع: ایکنا
خبر بعدی:
رقابت بیش از هزار دانشآموز در مسابقات ربوکاپ آزاد دانشگاه تهران
پنجمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد دانشآموزی دانشگاه تهران با حضور ۱۱۴۰ شرکتکننده برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، اینمسابقات با حضور ۱۱۴۰ دانشآموز در مقطع ابتدایی و متوسطه دوره اول از ۱۳۷ مرکز آموزشی از هفت استان، در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار میشود.
مسابقه روبوکاپ شامل چند مرحله است که مرحله اول ساخت ربات و ارزیابی آن از جهت مکانیکی، الکترونیکی و برنامهنویسی، ۹ و۱۰ اسفند در سازمان مرکزی دانشگاه تهران و مرحله بعدی، آزمون فنی است که ۱۴ و ۱۵ اسفند در پردیس فنی و مهندسی دانشگاه تهران و در نهایت ۱۶ اسفند اختتامیه این مسابقات در تالار بزرگ فردوسی برگزار میشود.
نادر نوبخت، دبیر علمی مسابقات رباتیک دانشگاه تهران، با بیان اینکه هدف این مسابقات، استعدادیابی و کشف نخبگان است، گفت: نفرات برگزیده مسابقات در دورههای تخصصی دانشگاه فنی شرکت داده میشوند. این افراد به صورت تخصصی تحت آموزش قرار میگیرند و در نهایت بعد از ۱۰ ترم آموزش تخصصی در قالب تیمهای مختلف برای مسابقات گوناگون در سراسر جهان آماده میشوند.
نوبخت تصریح کرد: این آموزشها شامل مباحث مکانیک، الکترونیک و برنامهنویسی است، تا حدی که برای دانشآموزان ابتدایی و متوسطه دوره اول قابل فهم باشد. در نهایت دانشآموزان بعد از پایان این ۱۰ ترم به AVR و برنامهنویسیهای دیگر مسلط میشوند و همچنین ساخت مکانیزمهای مختلف مکانیکی ربات را یاد میگیرند.
دبیر علمی این مسابقات، با اشاره به اینکه مسابقات دانشآموزی برای گروه سنی ابتدایی و متوسطه دوره اول به میزان کم برگزار میشود، گفت: ما برای مسابقاتی که عمدتاً برای دانشجویان و دانشآموزان متوسطه دوم برگزار میشوند، پشتوانهسازی میکنیم و از بین دانشآموزانی که برگزیده میشوند و دوره آموزش تخصصی را میگذرانند، نفراتی را برای مسابقات بینالمللی معرفی میکنیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه فراخوان این مسابقات گفت: ما در مدارسی که در تهران مشغول فعالیت هستیم و همچنین در دیگر مراکز آموزشی تهران و شهرستانهای مختلف از طریق وبسایت و پورتال فنیوحرفهای آموزش و پرورش اطلاعرسانی کردیم که در نهایت ۱۰ هزار دانشآموز مورد سنجش قرار گرفتند و از بین آنها ۱۱۴۰ نفر بر اساس میزان علاقهمندی و استعداد و همچنین بر اساس عملکری که در کلاسها داشتند، برگزیده شدند.
انتهای پیام
در پی محبوبیت از دست رفته| چرا احمدینژاد دیگر پدیدهای غیرضروری و بیمعنی محسوب میشود؟
کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی دانش آموزان مسابقات قرآن و عترت کارگاه های آموزشی اهواز قرآن
منبع این خبر، وبسایت iqna.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۲۷۱۴۶۲۷ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.