Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، نماینده مسلمان آمریکا که به تازگی به مجلس راه یافته، از توییتی که گفته می شود یهودستیز است، عذرخواهی کرد.
 

 

به گزارش بی بی سی فارسی، یک نماینده دموکرات مجلس آمریکا که یک توییت او با موج شدید انتقاد از سوی هم‌قطاران خود در کنگره آمریکا روبرو شده بود بابت محتوای "یهودی‌ستیز" آن عذرخواهی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خانم عمر که ۳۶ ساله و سومالیایی تبار است در پاسخ به روزنامه‌نگاری که از او پرسیده بود دلیل حمایت همیشگی سیاستمداران آمریکایی از اسراییل چیست نوشته بود: "همه چیز به اسکناس‌های صد دلاری بازمی‌گردد."

خانم عمر در توضیح بیشتر در مورد منبع این پول از ایپک، لابی پرنفوذ حامی اسراییل در آمریکا نام برده بود.

 

آیپک نام رسمی "کمیته روابط عمومی آمریکا و اسراییل" است، که بنابراین تعریف، آمریکایی ها هم در آن سهیم اند بنابراین به نظر نمی رسد حرف خانم عمر متوجه یهودیان شده باشد.

 

 

دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان یک‌صدا خانم عمر را متهم کرده‌اند که با این اظهارنظر به کنایه‌های ضدیهود مربوط به رابطه این قوم و پول دامن زده است.

 

این در حالی است که اظهارات خانم عمر متوجه نفوذ صهیونیست در تاروپود نظام سیاسی آمریکاست که بخشی از جامعه یهودی نیز با آن مخالف است.

 

بهترین دلیلی هم این مساله را اثبات می کند همین حمله مشترک دموکرات ها و جمهوری خواهان برای فشار به یک زن در مجلس آمریکاست، دو حزبی که اختلاف های عمیق آنها باعث شد تا 35 روز دولت آمریکا تعطیل شود و 800 هزار کارمند این کشور بیکار موقت، اما آنها بر اساس یک قانون نانوشته که در آمریکا و اروپا حاکم است اختلاف را فراموش کرده و برای خاموش کردن صدای مخالف صهیونیست ها برآمده اند.

 

"عذرخواهی بی‌قید و شرط"

خانم عمر ظاهرا بعد از گفتگو با نانسی پلوسی، رهبر دموکرات‌های کنگره و رییس مجلس نمایندگان با انتشار بیانیه‌ای از توییت خود "عذرخواهی بی‌قید و شرط" کرده است.

 

خانم عمر در بیانیه ای که به همین منظور منتشر کرده، افزوده: هنوز هم معتقد است لابیگران از مشکلات سیاست در آمریکا هستند "چه از ایپک باشند چه از صنعت سوخت‌های فسیلی یا انجمن ملی اسلحه."

 

لابی آیپک که نام رسمی آن "کمیته روابط عمومی آمریکا و اسراییل" است سالانه میلیون‌ها دلار برای حمایت و معرفی طرح‌ها و سیاست‌هایی در حمایت از اسراییل در کنگره آمریکا هزینه می‌کند.

 

ایپک در حوزه‌ای گسترده، از سقط جنین و حق مالکیت اسلحه تا انرژی و موضوعات دیگر فعالیت می‌کند.

 

 

این نماینده مجلس پیشتر به دلیل حمایت از کارزار بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسراییل هدف انتقاد قرار گرفته بود.

 

با وجود فشار لابی های یهودی و حامی اسراییل در آمریکا اما هم چنان موضوع بایکوت اسرائیل در پی کمپین «بی دی اس» در حال گسترش است.

 

کمپین «بی دی اس» یا «بایکوت، سلب، و تحریم» کارزاری است که هدفش را پایان دادن به «حمایت جهانی از آپارتاید اسرائیل و اسکان استثماری و استعماری» می داند. حامیان این تحریم معتقدند دولت اسرائیل با ادامه شهرک سازی های در سرزمین فلسطینیان حقوق اساسی این شهروندان را زیرسوال می برد. اغلب گروه ها و افرادی که خواهان تحریم اسرائیل هستند با مقایسه دولت بنیامین نتانیاهو و دولت آپارتاید در آفریقای جنوبی سعی در روشن کردن افکار عمومی دارند.

 

یکی از نمونه های اصلی جنبش بایکوت اسرائیل در تابستان اخیر و عدم شرکت برخی هنرمندان آمریکایی در یک فستیوال موسیقی الکترونیک آغاز شد.

 

لانا دل ری، یکی از مهم ترین مدعوین این فستیوال از شرکت در آن سرباز زد و در پی او بسیاری از هنرمندان دیگر از این کار حمایت کردند.

 

ماه گذشته هم ۵۰ هنرمند مشهور مقیم آمریکا و بریتانیا از جمله راجر واترز، یکی از بنیانگذاران گروه پینک فلوید، ویوین وست وود، طراح مشهور لباس و پیتر گابریل، آهنگساز خواستار تحریم رقابتهای یوروویژن امسال به میزبانی اسرائیل شدند. این هنرمندان خواهان برگزاری یوروویژن در جای دیگری به جز تل آویو شده اند.

 

برخی از گروه های و جنبش های یهودی اسرائیلی پیشرو و مستقر در ایالات متحده و اسرائیل از این کارزار حمایت کرده اند و دولت بنیامین نتانیاهو را عامل تحریم های جهانی علیه خود می بینند و ادعا می کنند که اسرائیل نه آنگونه که افراطی ها و دولت عنوان می کند «بدلیل جنگ و تروریسم بلکه به دلیل سیاست های ضدفلسطینی و ظالمانه خود در حال نابودی است.»

 

115

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: آمریکا اسرائیل بی بی سی مسلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۵۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌ها اولین نتایج منفی خود برای اسرائیل به همراه آورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان گرچه تا به امروز باعث تحریم‌های آکادمیک نشده اما زیان‌های آن برای اسرائیل با توقف سرمایه گذاری‌های علمی آغاز شده است.

شاهار ایلان نویسنده این گزارش آورده است، مبارزات آکادمیک در حال انجام در ایالات متحده و اروپا به طور کلی به شکل اعتراض و نیز تحریم‌های سری و مخفی انجام گرفته اما این نگرانی بزرگ وجود دارد که به تدریج شکل رسمی به خود گرفته و دانشگاه‌های بزرگ و معتبر نیز به آن بپیوندند.

این رسانه در ادامه خبر داد، خطر دیگر آن است که بسیاری از متفکران و مغزهای این دانشگاه‌ها که نخبگان حاکم و آتی آمریکا را تشکیل خواهند داد، موضع خود در در قبال اسرائیل در آینده با توجه به مواضع فعلی خود اتخاذ کنند.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است: به رغم تظاهرات خشونت آمیز و ضد سامی به وقوع پیوسته در دانشگاه‌های آمریکا، کابوس بزرگتری که انتظار اساتید برجسته دانشگاه‌ها و بخش علمی اسرائیل را می‌کشد، عدم سرمایه گذاری دانشگاه‌های معتبر و سازمان‌های علمی بزرگ در فعالیت‌های علمی در اسرائیل است، گرچه هنوز این امر عملی نشده است اما شاهد موارد بسیار زیادی از تحریم‌های غیر رسمی در کنفرانس‌ها و نیز نشریات هستیم.

کالکالیست به اقداماتی همچون لغو توافقنامه همکاری دانشگاه اسلو، متروپولیتن نروژ و دانشگاه تورینو اشاره می‌کند و ادعا می‌کند در حال حاضر این اقدامات فردی بوده و جنبه همه گیری را بین دانشگاه‌ها نگرفته است گرچه اگر یکی از دانشگاه‌های معتبر و بزرگ قرار است دست به اقدام مشابهی بزند احتمالا این دانشگاه اروپایی بوده و کار از ایالات متحده آغاز نخواهد شد، ولی به هر شکل اگر یکی از موسسات دست به این کار بزند این سد روانی شکسته شده و سونامی از تحریم گریبان دانشگاه‌ها و مراکز علمی اسرائیل را خواهدگرفت.

رئیس سابق دانشگاه تخینون اسرائیل در این رابطه به این رسانه می‌گوید: خطر بزرگ دیگری هم در پی این اعتراضات، اسرائیل را تهدید می‌کند و آن اینکه بسیاری از تظاهر کنندگان معترض به اسرائیل از دانشجویان نخبه آمریکایی محسوب می‌شوند که به طور حتم در یک یا دو دهه آینده جزو نخبگان حاکم در کشور خواهند بود و این نگرانی وجود دارد که مواضع آنها نسبت به اسرائیل بر مواضع دولت آمریکا در آن زمان هم علیه تل‌آویو تاثیر گذار باشد.

این رسانه همچنین خبر داد وزیر آموزش عالی رژیم صهیونیستی بودجه‌ای را برای مقابله با جریان ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اختصاص داده و قرار است برنامه‌ای با مشارکت چند وزارت اسرائیلی برای مقابل به آن تدارک دیده شود.

اعزام 5 بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروحاعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شدبایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • صهیونیست‌ها در مخمصه!
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل
  • ترکیه: از تمام ابزار‌ها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • ترکیه: از تمام ابزارها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال