Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول گفت:« قیمت مورد نیاز عربستان برای برابر کردن دخل و خرجش در بودجه ، ۸۰ تا ۸۵ دلار در هر بشکه است» .

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، یک مقام صندوق بین المللی پول گفت عربستان سعودی ، صادرکننده برتر نفت به  قیمت ۸۰ تا ۸۵ دلار در هر بشکه برای متعادل کردن بودجه اش در سال جاری نیاز دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
قیمت مورد نیاز نفت برای ریاض بستگی به چند عامل دارد : سطح تولید نفت ، مقدار درآمد نفتی عربستان که به بودجه منتقل می‌شود و نحوه عملکرد درآمدهای غیرنفتی در سال جاری . 
جیهاد آزور، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول گفت:« قیمت مورد نیاز عربستان برای برابر کردن دخل و خرجش در بودجه ، ۸۰ تا ۸۵ دلار در هر بشکه است» . 
قیمت نفت خام بیش از ۳۰ درصد از اوج ۸۶ دلار در هر بشکه ماه اکتبر سقوط کرد. شاخص نفت خام برنت روز دوشنبه حدود ۶۲ دلار در هر بشکه معامله شد . 
این بی ثباتی قیمت بر دارایی های عمومی و رشد اقتصادی کشورهای صادرکننده نفت تاثیر گذاشته است . 
آزور گفت:« این شرایط بر توانایی نهایی آنها در تامین هزینه هایشان تاثیر نمی گذارد چون گسترش اوراق قرضه این کشور کم است ولی بر حسابهای مالی اثر می گذارد» . عربستان سعودی پس از سقوط قیمت نفت در اواسط ۲۰۱۴ که باعث کاهش درآمدهایش شد ، به طور روزافزونی از بازار های بین المللی وام گرفته است . 
آزور گفت افزایش بدهی عربستان نگران کننده نیست مخصوصاً وقتی با ذخایر ارز خارجی این کشور مقایسه شود و یا وقتی حساسیت مثبت سرمایه‌گذاری آن مورد توجه قرار گیرد . 
پس از سال ها تثبیت و رشد ضعیف، ریاض قصد دارد مخارج دولت را در سال جاری افزایش دهد تا اقتصادش رونق پیدا کند. پیش‌بینی می‌شود مخارج عربستان از ۱.۰۳۰ تریلیون ریال در ۲۰۱۸ به ۱/۱۰۶ تریلیون ریال ( ۲۹۴.۹۲ میلیارد دلار) برسد . 
آزور گفت دولت عربستان می‌تواند از پس محرکهای اضافی بر آید ولی اولویت این کشور باید تعادل بودجه تا ۲۰۲۳ باشد . 
ریاض پیش بینی می کند که کمبود بودجه آن در سال جاری تا ۱۳۱ میلیارد ریال از ۱۳۶ میلیارد ریال سال قبل کاهش پیدا کند . 

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بودجه صندوق بین المللی پول عربستان سعودی قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!

بورس تهران که در سال قبل، هفتمین بازار سهام بزگ خاورمیانه به شمار می‌رفت؛ در سال جاری با افزایش قابل توجه دومین بازار سهام امارات متحده عربی، یک پله نزول کرد و به هشتمین بازار سهام بزرگ خاورمیانه بدیل شد.

به گزارش اکوایران، بورس تهران به عنوان بزرگترین بازار سهام کشور، دارای ارزش بازاری برابر با مجموع ارزش شرکت‌های پذیرفته شده در این بازار است. ارزش بازاری بورس تهران در سال گذشته نوسانات متعددی داشته است، ولی در اردیبهشت ماه امسال ترازی نزدیک به تراز اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ دارد. این در حالی است که ارزش دلار بازار آزاد در این مدت رشد داشته که ارزش دلاری کمتری به نسبت اردیبهشت ماه سال قبل برای بازار سهام در بر دارد.

ارزش دلاری بورس تهران با در نظر گرفتن نرخ دلار ۶۵ هزار تومانی در حال حاضر حدودا ۱۲۲ میلیارد دلار است و در صورتی که نرخ دلار بازار آزاد را ۶۰ هزار تومان فرض کنیم به ارزش دلاری ۱۳۳ میلیارد دلاری بورس تهران می‌رسیم. اردیبهشت ماه سال قبل، ارزش دلاری بازار‌های سهامی خاورمیانه به شکلی بود که بورس تهران پس از بورس شش کشور منطقه، با ۱۴۵ میلیارد دلار، هفتمین بازار سهامی بزرگ خاورمیانه به شمار می‌رفت. در اردیبهشت ماه امسال با کاهش ارزش دلاری بازار بورس اوراق بهادار تهران و افزایش قابل توجه ارزش دلاری بازار مالی دبی که دومین بازار سهامی کشور امارات متحده عربی به شمار می‌رود؛ بورس تهران به رتبه هشتم جدول بزرگترین بازار‌های سهامی خاورمیانه سقوط کرد.

تداول عربستان که در سال‌های اخیر به بزرگ‌ترین بازار سهامی منطقه تبدیل شده است؛ با رشد نزدیک به ۱۲ درصد در ارزش دلاری خود به نسبت اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به ارزش دلاری ۲ هزار و ۹۸۰ میلیارد دلاری رسیده است. ارزش دلاری بورس ابوظبی نیز در این مدت ۹ درصد رشد داشته و به ۸۰۶ میلیارد دلار رسیده است.

بورس تل آویو نیز در یک ساله اخیر با افزایش ارزش بازاری همراه بوده و به ارزش دلاری ۴۷۵ میلیارد دلار دست یافته است. دومین بازار سهامی امارات متحده عربی نیز با ۹۵ درصد افزایش ارزش دلاری به ارزش ۱۸۷ میلیارد دلاری دست یافته است.

بورس تهران در حال حاضر بالاتر از بازار سهام کازابلانکا و مصر، هشتمین بازار سهامی بزرگ خاورمیانه به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی