سیدهادی خامنهای: مردم اگر امیدوار باشند هر کمکی به انقلاب میکنند/ باید حقوق مردم را محترم شمرده و جلوی فساد را به صورت ساختاری بگیریم
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) گفت: مردم وقتی راضی باشند، عملاً در برابر دشمنان حالت دفاعی مناسبی خواهند داشت و اگر امیدوار باشند، هر کمکی که لازم است به انقلاب میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنهای در گفت وگو با خبرنگار جماران، درباره اولویتهای دهه پنجم انقلاب اسلامی گفت: اولویتهای تازهای وجود ندارد و ارکانی که همیشه باید در انقلاب رعایت شود، امروز نیز باید رعایت شود.
باید حقوق مردم را محترم شمرده و جلوی فساد را به صورت ساختاری بگیریم. آنچه قوهقضائیه در مبارزه با فساد انجام میدهد، در واقع عکسالعمل است. در صورتی که ما باید ساختارها را چنان اصلاح کنیم که اصلاً نیازی به رسیدگی قضایی نباشد.وی افزود: اما امروز ما در این زمینه دچار عقبافتادگی هستیم. اگر با فساد اخلاقی و فرهنگی نیز مبارزه کنیم، زندگی ما اصلاح شده و مردم احساس خشنودی میکنند. مردم نیز وقتی راضی باشند، عملاً در برابر دشمنان حالت دفاعی مناسبی خواهند داشت و اگر امیدوار باشند، هر کمکی که لازم است به انقلاب میکنند.
انتهای پیام
منبع: جماران
خبر بعدی:
قوانین غیر شفاف فسادزا هستند/مبارزه با فساد همت سه قوا را می طلبد
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران گفت: قوانین، آیین نامه ها و بخش نامه های غیر شفاف موجب سوء استفاده می شوند و فسادزا هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، قاسم جعفری، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران در گفت و گو با خبرنگار ما درباره بیانات رهبر با عنوان گام دوم انقلاب و توصیه های ایشان به جوانان در قالب هفت بند از جمله عدالت و مبارزه با فساد اظهار کرد: رکن اصلی معارف اسلامی و شریعت عدالت است.
جعفری گفت: در کتاب قرآن کریم نیز فلسفه رسالت پیامبران و نزول کتب های آسمانی برای برقراری عدل در جوامع انسانی بیان شده است.
وی عنوان کرد: برقراری عدالت در کشور خواسته و آرمان اصلی ملت ایران در رویداد انقلاب سال 57 بود که این مردم تحقق این آرمان را مطالبه اصلی خود می دانستند.
وی در ادامه با بیان اینکه برقراری عدالت در کشور بر دوش قوای مقننه، مجریه و قضاییه است، گفت: نبود شفافیت در قوانین، آیین نامه ها و بخشنامه ها زمینه ساز سوء استفاده، رانت سازی و بی عدالتی در جامعه خواهد شد.
جعفری تصریح کرد: تصویب قوانین شفاف در مجلس جلوی فساد و زمینه سازی در بروز فساد و تبعیض را خواهند گرفت.
وی همچنین با اشاره به وظایف قوه مجریه در زمینه برقراری عدالت و رفع تبعیض ها نیز بیان کرد: این قوه نیز باید در مسائل مالی، اقتصادی، عمرانی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و سیاسی نیز شفاف عمل کند تا آثار تبعیض و بی عدالتی زدوده شوند.
وی تصریح کرد: مردم از قوه قضاییه انتظار دارند که این دستگاه مبتنی بر عدالت دست درازی های سودجویان به بیت المال و رانت سازی ها را قطع کند و سازمان بازرسی نیز اقداماتش باید پیشگیری از بروز جرایم باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران در بخشی دیگر از سخن خود با تصریح بر اینکه هر سه قوا در زمینه مبارزه با فساد باید خیلی جدی عمل کنند، بر تقویت زیرساخت های فرهنگی و اهمیت به سبک زندگی در جامعه برای پیشگیری از بروز زمینه های فساد نیز تاکید کرد.
وی همچنین انتصاب و استخدام اشخاص سالم در راس امور با شاخص برخورداری سلامت در زمینه های اخلاقی، اعتقادی، رفتاری، سابقه کاری و مالی را از دیگر شاخص های بسیار مهم در جلوگیری از بروز فساد و برقراری عدالت برشمرد.
جعفری در خاتمه عنوان کرد: در زمینه برقراری عدالت و مبارزه با فساد انتظار ملت از انقلاب اسلامی بسیار بالا است و راه طی نشده نیز طولانی است زیرا در جمهوری اسلامی ایران برای برقراری عدالت و مبارزه با فساد اهداف بسیار بلندی ترسیم شده اند.
انتهای پیام/
در پی محبوبیت از دست رفته| چرا احمدینژاد دیگر پدیدهای غیرضروری و بیمعنی محسوب میشود؟
کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 فساد هادی خامنه ای حقوق مردم جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی
منبع این خبر، وبسایت www.jamaran.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۲۷۱۵۸۸۲ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.