Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: امسال ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون سازی ماشین‌آلات و ادوات به کشاورزان استان پرداخت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛خسرو شهبازی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در راستای ارتقای ماشین آلات کشاورزی برای ۲۸۰۰ دستگاه تراکتور ،۱۱۸ دستگاه کمباین و ۳۵۰۰ ادوات مکانیزه کشاورزی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضریب مکانیزاسیون قبل از انقلاب ۲۷ صدم درصد بوده یعنی به ازای هر هکتار یک سوم اسب بخار انرژی ماشین آلات کشاورزی داشتیم اما  امسال این ضریب ۵ برابر رشد یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه افزایش ضریب مکانیزاسیون سبب بهره مندی از ادوات مکانیزه روز دنیا شده است، عنوان کرد: از جمله این ادوات مکانیزه می توان به ادوات و ماشین آلات کشت کلزا اشاره کرد که در گذشته در هر هکتار ۱۱ کیلوگرم بذر کاشته می‌شد اما اینک این میزان به  ۲۵۰ کیلوگرم در یک هکتار و در عمق مناسب رسیده است.

وی با بیان اینکه  کاشت و برداشت بذر چفندرقند در گذشته به روش دستی انجام می شد، بیان داشت: امروزه همه مراحل کاشت و برداشت به صورت مکانیکی انجام می شود.

شهبازی تصریح کرد: امسال بیش از ۸۰۰ هزار تن چغندر برداشت شده که اگر به روش مکانیکی انجام نمی شد حداقل۱۰ هزار نفر کاگر نیاز بود.

وی با بیان اینکه کشاورزی به سمت مکانیزه شدن پیش می رود گفت: امسال ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون سازی ماشین آلات و ادوات به کشاورزان استان کرمانشاه پرداخت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه واحدهای تولید ادوات و ماشین آلات مکانیزه در استان نداریم، افزود: البته شماری نماینده فروش تراکتور و چندین شرکت دانش بنیان  تولید کننده برخی ادوات تراکتور را در شهرستان های اسلام آباد غرب، دالاهو، کرمانشاه و روانسر به ویژه برای کشت های حفاظتی داریم.

وی از وجود ۱۲۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی خبر داد و گفت:  کل اراضی کشاورزی استان ۹۴۶ هزار هکتار است.

شهبازی با بیان اینکه سالانه ۷۳۰ هزار هکتار زیر کشت محصولات کشاورزی در استان می رود، عنوان کرد:  ۴۰۰ هزار هکتار از این میزان به کشت گندم و مابقی به جو، نخود، سبزی و ذرت اختصاص دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به همراه فرماندار راور از محورها و راه‌های این شهرستان بازدید کرد و گفت: براثر سیل اخیر مشکلاتی در حوزه راه ایجاد شده است که با اعزام ماشین آلات و پیمانکاران، رفع خرابی‌های سیل سرعت می‌گیرد.

علی عبدالهی، با اشاره به تخریب بخشی از پل ورودی شهر راور بر اثر سیلاب افزود: ساخت و افزایش دهانه پل ورودی شهر راور در دستور کار قرارمی گیرد تا به زودی انجام شود.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان افزود: باید از زحمات شبانه روزی راهداری شهرستان راور و مدیریت صحیح بحران که با توجه به حجم سنگین خرابی‌ها و بارش‌های شدید، بازگشایی کلیه محورها را در کمترین زمان انجام دادند تشکر ویژه کرد.

کد خبر 6089019

دیگر خبرها

  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • آغاز گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان