Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از اجرایی شدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در منصب‌های دولتی، این قانون شامل حال شهردار سابق اراک نیز شد و شورای را وارد یک امتحان بزرگ در کنار مسائل مهمی چون اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهر و کسری بودجه شهرداری اراک کرد. امتحانی که در آن عیار شورایی با اکثریت لیست امید را به شکل دقیقی مشخص می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ بعد از اجرایی شدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در منصب‌های دولتی، این قانون شامل حال داوود تاجران شهردار سابق اراک نیز شد و شورای اسلامی کلانشهر اراک را وارد یک امتحان بزرگ در کنار مسائل مهمی چون اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهر و کسری بودجه شهرداری اراک کرد. امتحانی که در آن عیار شورایی با اکثریت لیست امید را به شکل دقیقی مشخص می‌کرد.

بعد از رفتن تاجران و انتخاب شالی بگ به‌عنوان سرپرست شهرداری اراک گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای و سیاسی در رابطه با آینده شهرداری اراک و انتخاب شهردار آغاز شد. شنیده‌های رسانه‌ای از گزینه‌های مطروحه توسط فراکسیون امید شورا نشان از آغاز فعالیت جریان سیاسی خاص و دخالت این جریان در انتخاب شهردار اراک داشت.

پس از کش‌وقوس‌های فراوان گزینه غیرمنتظره‌ای به‌عنوان فرد موردنظر فراکسیون امید برای تصدی شهرداری اراک معرفی شد. سعید نادری عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر و نایب‌رئیس این شورا همان گزینه مدنظر فراکسیون امید برای تصدی شهرداری اراک بود. این نماینده که از دل فراکسیون امید انتخاب شد مباحث و تحلیل‌های متنوعی را در جریانات رسانه‌ای شهر ایجاد کرد و حتی تعجب بسیاری از فعالان شهری را در پی داشت.

مدت کوتاهی از معرفی نادری به‌عنوان نماینده فراکسیون نگذشت که جلسه انتخاب شهردار بین دو گزینه فراکسیون امید و دیگر فراکسیون شورا برگزار شد و نادری با همان ۸ رأی فراکسیون امید به‌عنوان شهردار اراک به وزارت کشور معرفی شد.

اعتراضات به شورای اسلامی و فراکسیون امید از طرف فعالان سیاسی به دلیل این انتخاب از قبل جلسه انتخاب شهردار آغاز شد و تا بعد از انتخاب نیز ادامه داشت. اعتراضاتی که نه‌تنها در جمع منتقدین و مخالفین و جریان مقابل فراکسیون امید، بلکه از طرف خود اعضای فراکسیون، استاندار مرکزی و نماینده ولی‌فقیه صورت گرفت. اعتراضاتی که در راستای نداشتن سابقه مدیریت دولتی نادری آغاز شد و از نگاه منتقدین این‌یک وقت‌کشی تلقی شد.

در همین رابطه بود که نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و استاندار مرکزی نسبت به این مسئله به‌شدت موضع گرفتند و این انتخاب را گرفتن وقت مردم دانستند.

 

حتی در همین راستا باید گفت که برخی از اعضای فراکسیون امید نیز با انتخاب نادری مخالف بودند اما به دلیل برخی از تعهدات جناحی خود مجبور به رأی‌دهی به نادری شدند.

این نکته مسئله‌ای بود که استاندار مرکزی در نشست خبری روز ۱۱ بهمن‌ماه خود نیز به آن اشاره کرد و شاید بتوان در صحبت برخی از اعضای فراکسیون نیز این مهم را دریافت.

همچنین سورانه رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر اراک در همان جلسه انتخاب نادری، لب به انتقاد گشود که چرا فردی که سابقه اجرایی ندارد به‌عنوان کاندیدا انتخاب‌شده است، اما بازهم با تمام انتقاداتش در هنگام رأی‌گیری رأیش را به سعید نادری داد.

پس از گذر بازه زمانی یکی‌دوماهه از انتخاب نادری و ارسال نام او به‌عنوان شهردار به وزارت کشور ، سعید نادری پشت در وزارت خانه‌گیر کرد و دقیقاً همانی شد که هم منتقدین و هم مسئولین استانی و حتی خود اعضای فراکسیون امید بر آن واقف بودند و فقط بازه زمانی چندماهه، از وقت مردم شهر گرفته شد.

در حال حاضر و پس از گذشت چند ماه از تکلیف نامشخص شهرداری اراک خبرها حاکی از آن است که دوباره شورای شهر قرار است وارد بحث انتخاب شهردار شود و با از دست دادن چند ماه وقت و فرصت، آن‌هم در بازه زمانی مهم تدوین بودجه شهرداری می‌خواهد تکلیف این مهم را مشخص کند.

فلک افلاکی رئیس شورای شهر اراک گفته است که از طرف فراکسیون امید شورا سه گزینه و از طرف اعضاى اصولگرا هم سه گزینه تصدى پست شهردار جدید اراک در روزهاى چهارشنبه و پنج‌شنبه این هفته طبق زمان‌بندی که اعلام خواهد شد در صحن شورا به ارائه برنامه خواهند پرداخت و همچنین روز شنبه گزینه‌های نهایى به رأی اعضاى شورا قرار خواهند گرفت تا شهردار جدید منتخب اراک معرفى شود.

از طرفی شنیده‌ها حاکی از آن است که حمید حیدری مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری مرکزی، محمد عسگری مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اراک و جعفرپور سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری اراک سه گزینه اعضاء اصولگرای شورای شهر اراک هستند که ارائه برنامه خواهند کرد.

همچنین تابه‌حال نیز از سه گزینه فراکسیون امید نامی برده نشده است و امیدواریم که این بار منافع و میثاق‌های حزبی جای منافع مردمی را نگیرد و همان‌طور که افراد فراکسیون امید بر نماینده مردم بودن خود تأکیددارند این شعار را در عمل هم از آن‌ها ببینیم و انتخاب دقیقی داشته باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • جامع دیدن مسائل از سوی فعالان رسانه و تعامل مسئولان لازمه حل مسائل کشور
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟