Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@03:24:19 GMT

معاون پرستاری وزارت بهداشت ابقا شد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۲۲۱۲۰

معاون پرستاری وزارت بهداشت ابقا شد

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت طی حکمی مریم حضرتی را در سمت معاونت پرستاری وزارت بهداشت ابقا کرد.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، سعید نمکی روز سه شنبه در حکم خود خطاب به حضرتی ضمن تاکید بر تکریم پرستاران نوشت: انتظار می رود به نحو مقتضی در راستای ارتقای معیشت پرستاران و تقدیر معنوی از زحماتشان گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم است در اسرع وقت با هماهنگی معاونت ذیربط، پرداخت معوقات این قشر زحمتکش انجام و نتیجه گزارش شود.
نمکی به تغییر نظام پرداخت نیز اشاره کرد و افزود: در راستای تغییر نظام پرداخت مبتنی بر گروه پزشکی درمانی در طراحی مدل مناسب با مدیران و دست اندرکاران همراهی شود تا در آینده شکاف موجود بین گروه های ارائه دهنده خدمت به حداقل ممکن و سقف منطقی برسد.
وزیر بهداشت همچنین در این حکم به حمایت از حقوق شهروندی بیماران نیز اشاره و بیان کرد: ضروری است راهکارهای مناسب ارزشیابی خدمات کادر پرستاری اعم از بخش خصوصی، دولتی و غیره اعلام شود. احترام به بیمار و همراهان وی و انجام درست وظایف و تکالیف فنی و حرفه ای از اهم تعهدات کلیه همکاران پرستار است که ضرورت دارد مورد پایش مستمر قرار گرفته و به موقع گزارش شود.
وی همچنین به موضوع آموزش پرستاران نیز اشاره کرده و نوشته است: تعطیلی مقاطع تحصیلی پایین و گرایش به سمت تحصیلات تکمیلی، با وجود صرف منابع سنگین کشور را با کمبود کادر پرستاری در بعضی مناطق جهت راه اندازی تخت های جدید رو به رو کرده که ضروری است در این مورد سریعا بازنگری شود.
نمکی ادامه داد: پرستاران هنوز به جای جامعه محوری، به روش بیمارستان محور تربیت می شوند که با همکاری معاونت آموزشی وزارت بهداشت باید این نقیص برطرف شود. قابلیت پرستاران به عنوان یکی از ارکان نظام ارائه خدمت باید تقویت شود تا بتوانند به عنوان افراد چند وجهی در همه عرصه های نظام سلامت اعم از پیشگیری، درمان و توانبخشی ارائه خدمت کنند.
وزیر بهداشت به موضوع تقویت پرستاری در منزل نیر پرداخته و نوشته است: نگهداری طولانی مدت بیماران مزمن و کسانی که ماندنشان در بخش مراقبت های ویژه فقط به دلیل مراقبت های پرستاری است هزینه های کمرشکنی به بیمار و نظام سلامت تحمیل می کند که با شیوه «پرستاری در منزل» می توان علاوه بر کاهش بار روانی مردم، هزینه های نظام سلامت را نیز کاهش داد. بدیهی است باید تلاش کنیم تا این خدمات تحت پوشش سازمان های بیمه گر قرار گیرد.
اجتمام *9482 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت پرستاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت