Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: ایران گندمی که از روسیه و قزاقستان وارد می کند پس از تبدیل به آرد یا بدون فرآوری به کشورهای دیگر صادر می کند.

علی اکبر مهرفرد روز سه شنبه پس از امضای یادداشت تفاهمی در خصوص تجارت گندم با همتایان روس و قزاقستانی در مسکو، اظهار داشت: این یادداشت تفاهم از یک سال و پیش با مذاکرات سه طرف امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تولید گندم در ایران به اندازه ای است که نیاز داخلی را تامین می کند به عبارت دیگر ایران خودکفا شده است با این وجود ما می توانیم با همکاری روسیه و قزاقستان به سایر کشورهای جهان گندم صادر کنیم.
مهرفرد ادامه داد: در ایران زیرساخت های خوبی در صنعت آرد بوجود آمده است که دو برابر نیاز داخلی است علاوه بر آن سیلوی گندم ایران در سطح خوبی است و ما هم اکنون پنج میلیون تن تجارت آرد داریم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: بر اساس توافق صورت گرفته ایران گندم وارد خواهد کرد و پس از تبدیل به آرد دوباره آن را صادر می کند و حلقه وصل این چرخه شرکت های ایرانی، قزاقستانی و روسی هستند که با مشارکت یکدیگر کار را جلو می برند.
وی ادامه داد: قزاقستان از ترانزیت و لجستیک ایران برای رساندن کالاهای خود به دست مشتریان استقبال کرده است و ما با این کشور بر روی سوآپ گندم کار می کنیم.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به این پرسش که ایران تا چه اندازه از قزاقستان گندم برای صادرات مجدد وارد خواهد کرد، گفت: هنوز حجمی تعیین نشده و این کارها برعهده بخش های خصوصی است.
وی افزود: در ایران کارخانجات آرد به بخش خصوصی تعلق دارند ضمن اینکه ما به عنوان دولت ها زیرساخت های لازم برای تجارت بخش خصوصی را مهیا می کنیم.
مهرفرد خاطرنشان کرد: براساس مفاد یادداشت تفاهم امضا شده، خریدار گندم می تواند از خط اعتباری که دربانک گشوده می شود، استفاده کند.
وی با بیان اینکه بحث تهاتر آن چنان مورد بحث قرار نگرفته زیرا به تجارت نفت برمی گردد، اظهار داشت: در یادداشت تفاهم قید نشده است که با چه ارزی معامله خواهد شد اما اطلاع داریم که در روسیه ثبت سفارش را با روبل انجام می دهند؛ ما می توانیم با ارز ملی کشورهای خود با یکدیگر معامله کنیم.
وی در خصوص صادرات گوشت روسیه به ایران هم گفت: معاون وزیر کشاورزی روسیه در دیداری که امروز داشتیم به افزایش صادرات گوشت این کشور به ایران اشاره کرد و گفت که نسبت به یک سال پیش سه برابر شده است.
مهرفرد افزود: مشکل ایجاد شده در ایران به دلیل کمبود گوشت نیست بلکه با تغییرات نرخ ارز قیمت گوشت بالا رفته است.
معاون وزارت جهاد کشاورزی همچنین خاطرنشان کرد که سهم روسیه در واردات گوشت ایران بویژه واردات گوشت گوسفند افزایش یافته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به امکان افزایش خرید سویا از روسیه اشاره کرد و افزود: روسیه می تواند بجای بخشی از گندم سویا تولید کند.
مهرفرد با بیان اینکه ایران پنج میلیون تن سویا وارد می کند، اظهار داشت: بخش عمده سویا در قاره آمریکا تولید می شود که فاصله زیادی با ایران دارد و به همین دلیل خرید سویا از روسیه یا کشت فراسرزمینی سویا در این کشور می تواند برای دو کشور سودمند باشد.
اروپام*391*1346**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ايران معاون وزير كشاورزي روسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مهرداد فولاد از امحاء ۲۰۰ کیلو گرم گوشت منجمد فاسد شده در شهرستان آمل خبر داد.

وی افزود: طی بازدید مشترک جهاد کشاورزی و دامپزشکی از محل دپوی گوشت منجمد در یکی از سردخانه‌های این شهرستان و مشاهده ۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد شده، بلافاصله امحای آن در دستور کار قرار گرفت و با رعایت ضوابط اصولی از چرخه مصرف خارج شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: بازرسی و نظارت مستمر بر روند توزیع اقلام اساسی تنظیم بازاری توسط کارشناسان تنظیم بازار و صنایع این شهرستان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید