Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  طراحی متفاوت محصولات موتورولا به یکی از اصالت‌های این برند تبدیل شده، حتی زمانی که گوگل موتورولا را به لنوو فروخت باز هم طراحی خاص تلفن‌های هوشمند این شرکت تغییر نکرد. اما موتورولا تلاش می‌کند در کنار طراحی منحصر به فرد خود با فناوری روز نیز هم‌قدم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمانی که اکثر تولیدکنندگان تلفن همراه به سمت استفاده از نمایشگر‌های بدون بریدگی و حفره برای دوربین سلفی می‌روند، موتورولا تازه تصمیم گرفته است تا از اولین مدل خود با نمایشگر دارای بریدگی قطره‌ای رونمایی کند. این نیز خود بخشی از خاص بودن این برند است.

ویژگی Moto Z4 Play تنها استفاده از بریدگی در صفحه نمایش نیست، هرچند تا کنون اطلاعات زیادی در مورد این مدل منتشر نشده، اما در ادامه به بررسی مشخصات احتمالی و اطلاعات فاش شده در مورد Moto Z4 Play خواهیم پرداخت.

نمایشگری جدید برای موتورولا

تصاویر رندر منتشر شده از دو مدل Moto Z4 Play و P40 نشان می‌دهد که موتورولا از دو طراحی مختلف برای دوربین سلفی در این دو مدل استفاده کرده است، Moto Z4 Play اولین مدل این شرکت خواهد بود که از بریدگی قطره‌ای بهره می‌برد و دوربین سلفی P40 نیز در داخل حفره‌ای در گوشه نمایشگر این مدل جای خواهد گرفت.

صفحه نمایش این مدل ۶.۲ اینچ پهنا دارد که حاشیه‌ای بسیار باریک آن را احاطه کرده، حاشیه طبق معمول در قسمت بالا و پایین نمایشگر ضخیم‌تر است، اما به طور کلی عملکرد موتورولا در بخش صفحه نمایش این مدل عالی است.

پردازشگر قدرتمند میان‌رده و دوربین تکی جذاب

در این مدل از تراشه کوالکام Snapdragon 675 استفاده خواهد شد که از نظر قدرت، افزایش چشمگیری نسبت به تراشه 636 SoC که در Z3 Play مورد استفاده قرار گرفت، دارد. البته هر دو تراشه در بخش میان‌رده‌ها قرار می‌گیرند، اما اسنپدراگون ۶۷۵ از نظر سرعت، قدرت پردازشی، صرفه‌جویی در انرژی و هوش مصنوعی عملکردی به مراتب بهتر از 636 SoC دارد.

نکته‌ای تعجب برانگیز و تا حدودی ناامیدکننده در مورد تصویر رندر Moto Z4 Play آن است که موتورولا در این مدل تنها از یک دوربین اصلی استفاده کرده است، اما این دوربین تکی به سنسور فوق‌العاده ۴۸ مگاپیکسلی مجهز شده که به گفته منبع 91mobiles در مدل‌های هوآوی Nova 4 و View 20 نیز از همین سنسور استفاده شده بود. مشخص نیست که این مدل مجهز به حالت پرتره و بوکه خواهد بود یا خیر، در مدل Z3 Play شاهد استفاده از دوربین دوگانه اصلی بودیم، اما در منو گوشی خبری از حالت پرتره نبود، از طرفی گوگل Pixel 3 با دوربین تکی ۱۲ مگاپیکسلی عرضه شد که از حالت‌های پرتره و بوکه بسیار خوبی بهره می‌برد.

اسکنر اثر انگشت بر روی صفحه نمایشگر

موتورولا در Z4 Play به جای اسکنر فیزیکی بیومتریک از اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش استفاده کرده است، در مدل Z3 Play شاهد آن بودیم که اسکنر اثر انگشت در کنار گوشی طراحی شده بود، به نظر می‌رسد موتورولا دیگر خیال استفاده از آن طراحی عجیب را ندارد. در حال حاضر مدل‌های میان رده کمی از اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر استفاده می‌کنند، به همین دلیل این مورد می‌تواند به نقطه قوت Z4 Play تبدیل شود.

قیمت گذاری و تاریخ عرضه گوشی Moto Z4 Play

اما یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت یک مدل قیمت آن است، قیمت نسل قبلی این مدل یعنی موتو Z3 Play در تابستان گذشته از ۵۰۰ دلار آغاز شد که در حال حاضر کمی افزایش پیدا کرده است. در این مدل باید توجه داشته باشیم که هزینه خرید و تولید قطعات برای شرکت‌های تولید کننده افزایش پیدا کرده و از طرفی استفاده از فناوری‌های جدید مانند اسکنر زیر صفحه نمایش با نمایشگر مجهز به بریدگی نیز بر روی قیمت نهایی این مدل تاثیرگذار خواهد بود، اما با این وجود موتورولا برای رقابت با دیگر شرکت‌ها باید قیمتی کمتر از ۶۰۰ دلار بر روی Z4 Play بگذارد، حتی ۶۰۰ دلار هم می‌تواند قیمت بسیار بالایی باشد، در حال حاضر مدل OnePlus 6T پرچمدار وان پلاس با امکاناتی بهتر تنها ۵۴۹ دلار قیمت دارد.

بر اساس گزارش‌ها این مدل در دو نسخه عرضه می‌شود که به طور طبیعی قیمت‌های متفاوتی خواهند داشت، نسخه اول مجهز به حافظه رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت و نسخه دوم از ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره می‌برد. پیش‌بینی می‌شود Z4 Play در ماه جون عرضه شود، به همین دلیل احتمال معرفی این مدل در MWC 2019 بسیار پایین است.

گزارش از عبدالله مطیع

بیشتر بخوانید: ۱۰ گوشی پرطرفدار این هفته (۲۳ بهمن)

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • گوشی اوپو A3 چه مشخصاتی دارد؟
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • رقیب تسلا موبایل هوش مصنوعی عرضه کرد